chiar ma mira ca nu am dat de topicu asta mai devreme... chiar imi plac temele de genul asta

... muuult
ok... umila mea parere... vor ma fi razboiaie bineinteles... e in natura umana mi se pare sa vrei mai mult ... si ca cel mai puternic sa incerce sa se impuna peste cei slabi, asta incluzand si razboaiele...
pe langa cei la care ati atras toti atentia inainte(namely: SUA, Rusia, Germania -aici pt moment ma indoiesc... deocamdata chiar nu au puterea-, Japonia - si aici ma cam indoiesc, datorita mentalitatii - tarile arabe.... ) as aduce si eu o completare... surpriza-surpriza : China va avea un cuvant de zis:D
de ce China??? pt ca acum ei sunt care produc fff mare parte din bunurile mondiale de consum... si productia este in continua crestere... tot mai multe companii se muta la ei datorita costurilor scazute de productie.... pb principala este ca in momentul de fata China exporta cu muuuult mai putin decat importa.... banii aceia au deocamdata unde sa mearga, pt ca nivelul de trai este ff scazut... insa la un moment dat o sa ne trezim cu o tara cu cea mai mare populatie din lume, cu cele mai mari venituri, cu toate marile firme localizate acolo.... U got the picture... in momentul in care China ar zice stop productie ar fii de 1000 de ori mai rau decat atunci cand Irakul a zis stop petrol.... si nu opresti China asa cum se opreste Irakul... asta numai ar fii de ajuns ca sa declanseze o criza enorma .... fara produsele chinezesti multe piete de consum nu ar mai avea cu sa fie alimentate, deci guvernele alea ar zice "sarim la gatul chinezilor".... in plus, daca ar dori Chinezii sa se inarmeze nu prea vad cine ar putea sa ii opreasca in momentul in care toate tarile mari depind de ei....
Just a possible scenario... ca sa declansez o disputa
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!