If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

11 septembrie 2001 - TERORISM

"Istoria este martorul care confirma trecerea timpului; ilumineaza realitatea, vitalizeaza memoria, ofera calauzire in viata de zi cu zi si ne aduce stiri din antichitate." - Cicero

Postby skip on Fri Apr 21, 2006 7:08 pm

:)))
lol vera.... lasa mah ca nu te loveste tocmai poe tine.... dar din cate am auzit;))... parisul urmeaza....

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby vera on Mon Apr 24, 2006 6:17 pm

de fapt cred ca mai degraba Roma! prea s-au spart in figuri italienii...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby copilasu_l on Mon Apr 24, 2006 6:35 pm

amanda wrote:Bine daca voi credeti ca le-a pasat vreodata sincer de cei care mor in razboaie. Daca iti pasa dei nu-i trimiti sa lupte si sa moara pentru tara, eu cred ca razboiul implica exact lipsa de afectiune a liderilor pentru popoarele pe care le conduc.

Cred ca se poate rezolva totul pasnic...dar nu e cazul speciei din care facem parte noi...

@catalin ctz, daca te-ai uita numai la politica de dupa 89 a Romaniei ai vedea foarte clar ce si cine dicteaza totul...

Ganditi-va numai la faptul ca atunci cand un soldat e ranit grav in razboi si nu poate merge pe picioarele lui e omorat pe loc de colegii lui.

A lupta pentru tara ta este o datorie, sa mori pentru ea este o onoare. cam asa se gandeste in orice armata. Daca tu crezi ca "paganii" aia de americani or sa gaseasca vreo cale de pace cu o parte din lumea araba - te inseli. Daca ne-am uita putin la politica Romaniei din '89 pana azi ....ce?! In afara de corupti, profitori si acesti "politicieni" care saruta'n fund europa doar de intram si noi nu vezi altceva

Nu stiu unde ai "vazut" tu faza cu omoratul ranitului. Din cate stiu, nimeni nu ramane in urma, nimeni nu este lasat in urma si singurii care au optiunea de a-si lua viata sunt soldatii din Legiunea Franceza :rosii:

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby andreeam on Mon Apr 24, 2006 9:12 pm

[ot]Legiunea Franceza ...totusi care-i treaba cu astia? am un var care e acolo desi ar putea fi pilot de avion....e asa naspa acolo?stiu ca-s offtopic da is curioasa :D[/ot]

---[ashes="daca tot stiai ca esti offtopic, puteai sa pui tag-urile."]---
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Previous

Return to Istoria (Trecut vs Prezent)