If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

oglinda

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby amanda on Mon Apr 24, 2006 2:42 pm

Nu ma sensibilizeaza cu nimic oglinda. Ma uit in ea pentru ca am nevoie sa vad cum arat cand ies din casa dar nu ma atrage prea mult. Nu fac terapii in fata oglinzii, am trecut de faza in care oglinda imi putea face vreun astfel de serviciu.

Oglinda e buna daca vrei sa inveti sa vorbesti in fata unui public, sa vezi si tu cum se vede din afara dar dupa un timp nu mai e suficienta si ai nevoie de filmari ca sa corectezi ceva.

Ai nevoie de oglinda ca si de lingura sau de furculita, traiesti si fara dar parca e mai bine cu.

Nu imi prea plac oglinzile in casa, daca ma iau dupa feng shui imaginea mea din oglinda este un intrus in casa dar o oglinda mai mica trimite chi-ul unde vrei tu... Mi se par exagerate daca nu sunt in baie, poseta sau la masa de machiaj.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby crash_grl on Mon Apr 24, 2006 3:48 pm

rox vrei cam multe pt ceea ce stim noi despre introspectie,meditatie,cunoasterea corpului si mintzii noastre.....treb sa ai un caracter puternic k sa poti sa ai o astfel de discutie propusa de tine.....treb sa fii pe deplin constient de cine ai fost...cine esti si cine vrei sa fii.......k aceasta discutie sa fie una constructiva si nu una demoralizatoare
"oglinda sparta"-nu aduce ghinion (am exemple :olaaa: ) :s123: :s123:
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby vera on Mon Apr 24, 2006 7:25 pm

mi-a placut tare mult ce a scris ice pt ca din pacate sau din fericire cam asha este... chiar daca sunt trista, fericita sau mai shtiu eu cum lumea nu se opreshte din mersul ei pentru mine pentru ca nu se invarte in jurul meu shi celorlatzi putzin le pasa ca mie imi vine sa plang sau sa sar in sus de bucurie...

shi intr-adevar sa stai sa discutzi cu tine... pai pot spune ca fac asta in fiecare zi macar un minut dar nu inseamna ca am invatzat cum sa ma folosesc in mod constructiv de chestia asta... shi chiar nu stau in fatza oglinzii... bine depinde in ce sens oglinda...

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -

Postby skip on Wed Apr 26, 2006 3:14 pm

nuj ce sa zic despre... oglinda.... dar cred ca acum sunt in aceea periaoda... vb lui ice.. cand ma uit in oglinda si imi fac parul cu gel.... dar cred ca este mai mult de atat..... si cred ca oglinda.... in viziunea marilor scriitori.. este poarta dintre doua lumi... era si un film la un moment dat
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Previous

Return to Filosofie si Psihologie