If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mostenire

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Mostenire

Postby amanda on Fri Apr 21, 2006 11:59 pm

Toti traim avand unul sau mai multe teluri in minte, mai mari sau mai mici dar nimeni nu traieste fara sa se gandeasca la un maine si eventual la unul mai indepartat. Ei bine, daca ai muri maine dimineata, ce ai lasa ca mostenire celor care te-au cunoscut. Ce le va aminti de tine prietenilor tai, ce vor asocia ei cu imaginea ta?

Ce ai VREA tu sa asocieze ei cu tine?
Care e mostenirea pe care o lasi(nu materiala)?

amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Sat Apr 22, 2006 9:43 am

Nu am bani si nici avere sa las la nimeni, am lucruri mai mult sentimentale.

Colectia mea de casete cu muzica si sutele de poze pe care le am sunt cel mai de pret lucru care il voi lasa la prieteni si familie. :*
Catalin

membru special
membru special

Postby Cherry on Sat Apr 22, 2006 12:08 pm

Chiar nu stiu ce la va aminti de mine prietenilor mei, am sa ii intreb sa vad :D M-ai facut curioasa :D
Mostenire le voi lasa poate zambetul meu... momentele in care rad fara incetare si ii fac si pe cei din jurul meu sa rada :)

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby skumpika on Sat Apr 22, 2006 1:43 pm

As vrea sa isi aminteasca de Anca nu de "aia de la etajul I" sau de "colega de munca" :(
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Snappy on Sat Apr 22, 2006 2:03 pm

multi isi vor aminti de http://www.discuta-liber.com - poate cineva va vorbi cu astia de la hosting sa ceara parola si vor pune si ei o pamblica de doliu pe pagina principala... sau poate nu... vom afla =))

prietenii isi vor aminti de ala care rade mai mereu... unii poate isi vor aduce aminte de mai multe :don't-know: - vom afla si asta :D

parintii isi vor aminti de multe... de la micile mele nebunii, de la stilul meu de a fi, muzica ascultata la maxim, rimele mele (poate se va prinde cineva si de parola ca sa le poata citi dupa moartea mea =))) si multe altele...

restul oamenilor ma intreb daca vor observa ;) - sincer vorbind... nici nu prea imi pasa daca altii vor observa ca "s-a mai dus unu'"

oricum... mai mult ca sigur multi isi vor aminti de mine drept "asta e idiot ala ce tot ne dispera cu panarama lui de forum"... dar atata timp cat inca-s in viata... "i just don't give a F##K" =))

v-am pupat :*... mai aveti de asteptat mult pana ma duc eU :D nu plec eU pana nu imi duc la bun sfarsit toate visele... si am ceva vise :D

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby MoshCraciun on Sat Apr 22, 2006 3:34 pm

Ce ai VREA tu sa asocieze ei cu tine?

nebunie..... :s118: .....buna dispozitie...... :s195: spontanietate..... :banana:

Care e mostenirea pe care o lasi(nu materiala)?

amintirile superbe...miile de poze,filmarile....."amintirile gandurilor ascunse amintite"........ :P
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Alinutza_19 on Sat Apr 22, 2006 3:50 pm

as vrea sa isi aduca aminte de mine drept fata ai vesela care se supara rar si facea totul pt ei...
le las ca mostenire pozele mele si simplulk meu zambet de bebe cum m-au poreclit ei
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Return to Filosofie si Psihologie