dar si eu am obs k fetele sunt atrase de acesti baietzi..nush de ce..poate au nevoie de ceva mai neobisnuit...de adrenalina...de ceva mai nebun...nush....
o sa mai cercetez si poate mai aflu ceva

), unul sensibil nu este in stare? Ia aruncati-va una dintre voi in Dunare sa vedeti ce fel sare (daca va iubeste cu adevarat).
Lipsiti de scrupule si maniere... Voi sunteti fete de treaba, de ce vreti asa ceva?! Sunt altii mult mai buni.
: "Iar ai fost la c***ve?" "Nu mai, hai lasa-ma, bla, bla". "Ce stie o c**va si nu stiu eu? Vrei sa o facem cum o faci cu ele?! Nici o problema. Ai sa vezi ca-s mai buna decat ele..." Cu exprimarea asta am fost mai indulgent 

dar vad ca este de "actualitate". Parerea mea: fetele\femeile nu vor un tip "rau" doar ca vor acea siguranta care le-o ofera un BARBAT, chiar daca sunt sigure pe ele, chiar daca stiu ce vor de la viata\de la iubit(sot) intotdeauna vor siguranta unui barbat langa ele. Si nu vorbesc despre cele care sunt "blonde"(astea intra la : prostia fara limita). Un baiat "rau" sunt si eu(sau cel putin asa cred) cand unu face o "gluma" legata de iubita mea( aici s-a stricat shmecheria, prieten sau dusman -> plateste). Cunosc fete\femei care nu vor "baieti rai", vor doar SIGURANTA. Parerea mea: ORCINE este BAIAT RAU in secunda cand un "taran" face o "gluma". 
[/ot]

si totusi sensibil...las o sa se loveasca de adevarata fatada sau identitate a unor baieti duri si rai, mai sunt probabil si betii dusri si rai care se prefac(ceea ce este o mare prostie)ca sunt rai doar pentru a atrage fetele deoarece sunt constineti ca altfel nu prea au cum sa iasa si ei i evidenta.... si aici fac referire la baietii cu adevarat rai....cum au zis si alte persoane...si iubitii sau baietii sensibili pot deveni duri cand e vorba de insultat prietena/iubita
, so think twice(la consecintele care pot urma ...) cand alegeti un baiat cum este specificat si in topic..poate aveti norocul sa dati peste unu doar cu fatada de baiat rau si sub acea fatada sa fie un tip cu adevart super ok atunci ati nimerit bine....riscu meseriei

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests