Vorbim despre iubire, vorbim despre frumusetea sentimentelor, dar niciodata despre limite, despre imposibilul din fiecare relatie. stiu ca dragostea nu are bariere, nu are culoare, nationalitate, sex, varsta, iar faptul ca sunt indragostit este inca un motiv de a fi fericit. Si acum intrebare: care ne sunt limitele in dragoste? Avem asa ceva? Sa oferim un sarut, o imbratisare, sa facem o declaratie de dragoste mai deosebita este ceva placut intr-o relatie, dar stim cui si cand trebuie sa le oferim?. Ce sunt iubirile imposibile? Poate distante, ori varste, poate aventuri cu persoane casatorite, sau relatii in care cei doi ascund elemente ce pot pune in pericol frumusetea aparenta a legaturii... o sa spuneti o parte dintre voi. Iubirile imposibile le facem noi sa fie asa, spun eu.
Numai un om care stie ce vrea de la partenerul lui (asta o spune visatorul din el), numai un om care este stapan pe sentimentele lui (o spune romanticul din el) si doar cel care judeca mai intai cu capul si apoi cu inima (o spune mandrul din el) isi poate pune jumatatea acolo unde, metaforic vorbind, doar o regina/un rege ar fi. Ce vreau sa spun e ca dragostea din ziua de azi capata, fara sa constientizam acest lucru, noi si neinteresante forme care tin mai mult de partea exterioara a celor doi indragostiti. Iubirea pierde teren si farmec in fata intereselor si a banilor, iar unii dintre noi am aflat asta pe pielea noastra, fara sa putem obiecta. Mai exista azi iubiri imposibile?
---[ Snappy = "evita pe viitor mesajele scrise complet ingrosat" ]---
---[ Keira = "Titlu modificat - pentru claritatea ideii de continut a topicului" ]---

....stiu ca nu este imposibila dar poate vreau eu sa scap cumva de ceva numit iubire.

pe toti care cred inca in miracolul pe care il fac banii nemunciti si cazuti din portofelul sotului sau al sotiei... sa va dea Domnu' ca intr-o zi sa ramaneti singuri-singurei... atunci sa vedem noi ce faceti?
cine va baga in seama cand la un interviu cand veti fi intrebati ce stiti sa faceti veti raspunde privind mandri spre omul din fata voastra: "stiu sa conduc un Mercedes ultimul tip"...