by ashes on Thu Apr 20, 2006 12:42 am
[ot]@bodgan, ai grija cu jignirile, pur si simplu se discuta. nu e nevoie de apelative.[/ot]
tigarile sunt legale, nu? si oare cine fumeaza pentru ca sunt legale? ca fumatoare va spun ca altele sunt cauzele. cei care se drogheaza nu o fac pt ca e legal sau ilegal, putin le pasa, o fac pt ce simt sau pt ceea ce cred ei ca simt. oamenii slabi vor gasi mereu metode care i-ar face sa se simta mai bine, mai exact sa se complaca in situatia lor de victime. cum sunt alcoolicii: oare ei beau pt ca e legal? nu! daca ar fi fost ilegal ar fi gasit alte metode de a-si procura cele necesare, nu s-ar fi pus problema la asta, probabil ar fi recurs si la alte gesturi si mai putin laudabile.
later edit: asta nu inseamna ca le iau apararea sau ceva de genul, din contra, ii condamn pentru ca nu au puterea de a infrunta viata cu tot ceea ce implica ea.
si da, sunt contra legalizarii drogurilor. ceea ce am vrut sa spun mai sus a fost ca oricum cei care se drogheaza vor face orice pentru a-si procura drogurile si CA NU CONTEAZA PENTRU EI DACA E LEGAL SAU NU. pentru noi, ceilalti conteaza, si inca foarte mult, pentru ca asta ar inseamna sprijinirea, intr-un fel sau altul, a oamenilor de genul asta, care clar, au probleme, din moment ce recurg la astfel de gesturi.