If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Legalizarea drogurilor = ???

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Credeti ca drogurile ar trebui legalizate?

Da
7
22%
Nu
24
77%

Total votes : 31

Postby Bogdan}{ on Wed Apr 19, 2006 11:17 pm

Cand am vazut cele 4 voturi "da", si cand am citit mesajele, nu mi-a venit sa cred. Cum puteti sa puneti macar problema asta? stiiti macar ce-s alea droguri? sau trebuie sa incercati, sa deveniti dependenti si sa va condamnati la moarte (dak nu beneficiati de sprijinul necesar) inainte sa aflati? Ganditi-va... toti cei din jurul vostru s-ar droga... toti isi injecteaza in vene cate o doza pe zi... sau cine stie cum fac? Cum ar fi? Frumos,nu? Hmmm.... cat de inconstienti trebuie sa fiti? :-\

Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Thu Apr 20, 2006 12:42 am

[ot]@bodgan, ai grija cu jignirile, pur si simplu se discuta. nu e nevoie de apelative.[/ot]

tigarile sunt legale, nu? si oare cine fumeaza pentru ca sunt legale? ca fumatoare va spun ca altele sunt cauzele. cei care se drogheaza nu o fac pt ca e legal sau ilegal, putin le pasa, o fac pt ce simt sau pt ceea ce cred ei ca simt. oamenii slabi vor gasi mereu metode care i-ar face sa se simta mai bine, mai exact sa se complaca in situatia lor de victime. cum sunt alcoolicii: oare ei beau pt ca e legal? nu! daca ar fi fost ilegal ar fi gasit alte metode de a-si procura cele necesare, nu s-ar fi pus problema la asta, probabil ar fi recurs si la alte gesturi si mai putin laudabile.

later edit: asta nu inseamna ca le iau apararea sau ceva de genul, din contra, ii condamn pentru ca nu au puterea de a infrunta viata cu tot ceea ce implica ea.

si da, sunt contra legalizarii drogurilor. ceea ce am vrut sa spun mai sus a fost ca oricum cei care se drogheaza vor face orice pentru a-si procura drogurile si CA NU CONTEAZA PENTRU EI DACA E LEGAL SAU NU. pentru noi, ceilalti conteaza, si inca foarte mult, pentru ca asta ar inseamna sprijinirea, intr-un fel sau altul, a oamenilor de genul asta, care clar, au probleme, din moment ce recurg la astfel de gesturi.
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Thu Apr 20, 2006 12:57 am

si eu voiam sa zic de faza cu tigarile dar mi-a luat-o inainte ashes :P

amanda wrote:Voi, daca ar fi legale drogurile dar li s-ar face antireclama, v-ati droga? De ce altii, in marea lor majoritate ar face altfel decat voi?

pay...tigarile sunt legale nuh? si li se face antireclama si asta nu a fost un motiv sa ne opreasca pe noi[oamenii] sa fumam....chiar crezi k asculta omul de antireclama?! lui ii pasa ca dupa simte ceva diferit....bla bla...

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Bogdan}{ on Thu Apr 20, 2006 6:29 am

[ot]@ashes eu sincer, nu vad nici o jignire in mesajul meu. Daca e una, imi cer scuze pentru cei care s-au simtit. :-| [/ot]

Totusi... Raspunsul la intrebarea mea? Cum ar fi daca parintii, fratii, familia, toti prietenii de toate varstele ar cadea in patima acestor substante nocive?
Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu Apr 20, 2006 9:08 am

Bogdan}{ daca oamenii au capul pe umeri nu ar recurge la droguri decat in disperare de cauza... cei mai afectati vor fi cei slabi sau cei cu un anturaj "mai aiurea"

eu personal nu ma vad in vecii vecilor tragand pe nas sau injectandu-mi in vena pt ca educatia primita si modul de gandire pe care mi l-am format stiu ca "nu mi-ar permite asta" ;)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby copilasu_l on Thu Apr 20, 2006 9:33 am

noco wrote:Eu nu as compara Olanda cu Romania ( iar cand auzi Olanda ce iti vine prima oara in minte? tara drogatilor, a homosexualilor..)

Eu cand ma gandesc la Olanda imi vine in cap ca de fapt au DEMOCRATIE unde homosexualii au drepturi, prostituatele au drepturi si cei care vor pot sa consume droguri legal\e si nicidecum ca este o tara de homosexuali si de drogati.

edit: mi-am adus aminte, mai au si o flota(care la noi lipseste), au o industrie foarte dezvoltata.
Last edited by copilasu_l on Thu Apr 20, 2006 9:40 am, edited 1 time in total.
copilasu_l

membru special
membru special

Postby noco on Thu Apr 20, 2006 9:39 am

[ot]@copilasu_l .. tot aia, :s099: numa' ca n-am zis-o asa frumos ca tine..[/ot]
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby copilasu_l on Thu Apr 20, 2006 9:42 am

noco wrote:[ot]@copilasu_l .. tot aia, :s099: numa' ca n-am zis-o asa frumos ca tine..[/ot]

Nu stiu daca e tot aia, cuvinte asemanatoare -> alt sens ;)
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby skumpika on Thu Apr 20, 2006 10:48 am

Keira wrote:Stiti care e comportamentul unui drogat? Vrea cat mai mult, daca nu i se da, vinde lucruri din casa, se ajunge chiar si la omor.

Asta se intampla indiferent daca drogurile sunt legale sau nu. Eu raman la ideea ca doar oamenii slabi ar ajunge sa se drogheze doar pentru ca e legal.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby amanda on Thu Apr 20, 2006 11:03 am

@andreeam, si unde ai vazut tu ca se face antireclama tigarilor? Eu inteleg sa fie o campanie sustinuta, nu sa-mi puna scris acolo, destul de mic, ca e rau daca fumezi... Fie ca ma crezi, fie ca nu, oamenii cumpara dupa ambalaj... iat daca pastilutele de cocaina si celelalte ar fi mari, negre, cu un cap de mort pe ele, daca cutia ar fi galbena si ar scrie pe ea OTRAVA nu s-ar inghesui sa cumpere atat de multi. Totul sta in manipulare si in crearea unei imagini potrivite... iar daca vor sa ia si asa, inseamna ca ar fi luat oricum!
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente