If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Legalizarea drogurilor = ???

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Credeti ca drogurile ar trebui legalizate?

Da
7
22%
Nu
24
77%

Total votes : 31

Postby andreeam on Tue Apr 18, 2006 2:28 pm

da snap...stiu asta...dar cum oamenii sunt asa slabi de inger vor ceda ispitei si...uite ink un dependent de droguri....;)

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Tue Apr 18, 2006 10:21 pm

oamenii de care zici tu, andreeam, se vor droga chiar daca e legal sau nu.
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Wed Apr 19, 2006 10:13 am

[ot] nu si dak n-au fonduri :d[/ot]

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby skumpika on Wed Apr 19, 2006 10:18 am

Eu am o intrabare: credeti ca toti olandezii sunt niste drogati? Aici totul tine de om, nu de lege. Daca se legalizeaza drogurile nu inseamna ca ma obliga statul sa le consum. Din Codul Penal s-a scos de ceva timp celebrul articol 200, asta nu ma obliga sa intretin relatii homosexuale doar pentru ca nu mai sunt ilegale.

@andreeam Fondurile se gasesc, asta nu tine de faptul sa drogurile sunt legale sau nu. ;)
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Sorcerer on Wed Apr 19, 2006 10:32 am

nici nu se pune problema banilor, eu as exclude-o din start; mai intai se vinde sau se amaneteaza ce ai prin casa :(; daca ai copii ii pui sa fure sau sa cerseasca :(; mai furi si tu pe unde mai prinzi :(

Acum varianta a doua: daca ai bani, suni la *drog si iti aduce cineva acasa drogurile fara sa stie vecinii :(; ei o sa se prinda cand o sa pari mereu racit (sau o sa te stergi mereu la nas); asa ca :s172: sa legalizeze drogurile

P.S.: poate par putin dur, dar e un nimic fata de situatia cand o sa avem legalizate drogurile :s058:

Edit: situatie de mai sus e ipotetica;
@skumpika: de unde stii tu ca nu sunt multi oameni care se drogheaza?!?! ai fost acolo? eu am mai spus ceva: atentie la ce tari s-a legalizat!!! Tu compari Romania cu Belgia, Anglia, sau ce tari ai mai scris sus? think about that! in tarile alea nu se face reclama la asa ceva, spre deosebire de noi!

Last edited by Sorcerer on Wed Apr 19, 2006 11:14 am, edited 4 times in total.
What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby skumpika on Wed Apr 19, 2006 10:55 am

Mai...raspunde la intrebarea mea de mai sus. Vezi tu o astfel de situatie in Olanda, Elvetia, Belgia? Sunt acolo toti drogati, fac comenzi acasa sau mai stiu eu ce situatii? Daca drogurile sunt legale eu una nu ma apuc de ele. Tu te apuci? Dar prietenii tai? Tine totul de OM, nu de lege.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby noco on Wed Apr 19, 2006 12:32 pm

@skumpika
Eu nu as compara Olanda cu Romania ( iar cand auzi Olanda ce iti vine prima oara in minte? tara drogatilor, a homosexualilor..)
Raman la parerea mea cand spun ca legalizarea inseamna incurajare. nu va ganditi in sensul de indemn al statului de a te droga ci in sensul in care statul nu va mai considera drogul un "rau" nici oamenii nu o vor mai face.
Oamenii nu sint atit de chibzuiti. Se face abuz de multe lucruri,si nu cred ca nivelul de civilizatie si constientizare al romanilor e suficient de mare pentru a-si da seama ca drogul nu aduce nimic bun.

E usor sa vorbim despre noi ca nu ne-am droga..dar copiii lipsiti de discernamant? ce alegeri pot face ei la varsta de 13-14 ani? Ce faci daca copilul tau se drogheaza? Te gandesti ca este imposibil, ca doar i-ai dat o educatzie adecvata..dar cu ce l-ai mai putea invinui daca este legal, deci nu a facut nimic rau..ai putea sa-i spui?: E alegerea ta. Consuma daca asta iti doresti.
ce este legalizarea drogurilor? progres si civilizatie? Eu spun autodistrugere in masa.
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Keira on Wed Apr 19, 2006 10:18 pm

Ma uit... citesc si ma intristez ca 3 din 9 oameni sunt deacord cu legalizarea drogurilor. Bineinteles ca discutia e adusa pe latura extrema, caci, din fericire asta nu se va intampla niciodata.

Daca la ora actuala n% oameni se drogheaza, legalizarea drogurilor va duce la chiar 70% din populatie. De ce?

Pentru ca LEGALIZAREA DROGURILOR, ATRAGE DUPA SINE IDEEA CA ELE SUNT NISTE LUCRURI, SENZATII, PRAFURI, INJECTII - nici nu stiu cum sa le mai numesc - BUNE! Deci, consumarea lor , in cantitati moderate sau nu, e un lucru bun.

Faceti pe un copil nascut in "epoca drogurilor legalizate" sa creada ca sunt nocive. Intrebarea va fi: Daca sunt atat de nocive, de ce statul, si tot poporul le accepta ca fiind bune, prin legalizare?

Prefer sa cred ca varsta va face sa spuneti ca legalizarea drogurilor e un lucru bun. Sau ca nu v-ati confruntat cu un caz grav de dependenta de droguri.

Stiti care e comportamentul unui drogat? Vrea cat mai mult, daca nu i se da, vinde lucruri din casa, se ajunge chiar si la omor.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar daca spuneti da, drogurilor, spuneti da, crimelor, furtului, etc.
Cred ca pentru a afirma un lucru atat de GRAV, adica sa fiti deacord cu legalizarea drogurilor VA LIPSESTE INFORMATIA!
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby amanda on Wed Apr 19, 2006 10:47 pm

Voi, daca ar fi legale drogurile dar li s-ar face antireclama, v-ati droga? De ce altii, in marea lor majoritate ar face altfel decat voi? Hai sa nu mai tinem palma tuturor...
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Wed Apr 19, 2006 11:01 pm

REPET , cred ca e vorba de lipsa de informatie.
Cati dintre cei care sunt deacord cu legalizare, stiu CU ADEVARAT ce inseamna asta, ce consecinte ar avea? Cati dintre voi stiu ce sunt drogurile, cum transforma ele un om in neom etc.? Cati dintre voi ar risca sa-i ofere copilului sau un viitor al pierzaniei?
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente