by Keira on Wed Apr 19, 2006 10:18 pm
Ma uit... citesc si ma intristez ca 3 din 9 oameni sunt deacord cu legalizarea drogurilor. Bineinteles ca discutia e adusa pe latura extrema, caci, din fericire asta nu se va intampla niciodata.
Daca la ora actuala n% oameni se drogheaza, legalizarea drogurilor va duce la chiar 70% din populatie. De ce?
Pentru ca LEGALIZAREA DROGURILOR, ATRAGE DUPA SINE IDEEA CA ELE SUNT NISTE LUCRURI, SENZATII, PRAFURI, INJECTII - nici nu stiu cum sa le mai numesc - BUNE! Deci, consumarea lor , in cantitati moderate sau nu, e un lucru bun.
Faceti pe un copil nascut in "epoca drogurilor legalizate" sa creada ca sunt nocive. Intrebarea va fi: Daca sunt atat de nocive, de ce statul, si tot poporul le accepta ca fiind bune, prin legalizare?
Prefer sa cred ca varsta va face sa spuneti ca legalizarea drogurilor e un lucru bun. Sau ca nu v-ati confruntat cu un caz grav de dependenta de droguri.
Stiti care e comportamentul unui drogat? Vrea cat mai mult, daca nu i se da, vinde lucruri din casa, se ajunge chiar si la omor.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar daca spuneti da, drogurilor, spuneti da, crimelor, furtului, etc.
Cred ca pentru a afirma un lucru atat de GRAV, adica sa fiti deacord cu legalizarea drogurilor VA LIPSESTE INFORMATIA!