If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

INFIDELITATEA SI GRADELE EI...?!?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby MoonLight on Mon Apr 17, 2006 1:47 pm

emma wrote:...cu totii cunoastem mitul barbatului care si-a inselat cel putin o data iubita...cat de adevarat este el?
...daca ati inselat,de ce?...daca nu ati inselat,de ce?
...flirtul este un joc inocent,sau primul pas spre infidelitate?

Da am inselat de f multe ori...dar stii knd am inceput sa practic acest "sport"!!! Atunci knd am fost eu prima oara inselat :sht-up: So....toti avem un motiv sau o rana care ne determina sa facem asta...
@andreem dak noi ajungem "la extremitati" cu inselatu asa cum zici tu ajungem ptr k sunt f multe :s117: in lumea asta...so tot din cauza fetelor se ajunge acolo....si numai ziceti k numai noi ajungem acolo ptr k nu e delok asa :s172: Poate nu toate ajungeti dar in ziua de azi majoritatea ajung ~x(

WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby Catalin on Mon Apr 17, 2006 10:56 pm

MoonLight wrote:Da am inselat de f multe ori...dar stii knd am inceput sa practic acest "sport"!!! Atunci knd am fost eu prima oara inselat :sht-up: So....toti avem un motiv sau o rana care ne determina sa facem asta

Cea mai mare greseala sa te razbuni si tocmai asa...........daca cineva te-a "lucrat" ce faci? Duci mitul acesta mai departe?
Catalin

membru special
membru special

Postby Sorcerer on Tue Apr 18, 2006 10:03 am

de ce se spune mereu ca e din cauza fetelor? eu vad altfel situatia: e din cauza celor care inseala (nu conteaza sexul lor); am incercat sa ma gandesc cum ar fi daca as insela pe cineva. consider ca nu se poate sa cauti pe altcineva cu care sa te culci (presupun ca despre asta e vorba, despre a te culca cu altcineva); daca ai facut pasul ala, inseamna ca nu mai tii la persoana de langa tine; o relatie presupune sa te dedici cu trup si suflet celui de langa tine;

daca as fi inselat, nu stiu cum as reactiona; m-ar deranja mereu gandul ca a ma fost cu cineva, la fel cum a fost cu mine; la fel cum am mangaiat-o eu, a mai mangaiat-o altcineva... eu ma consider o persoana destul de iertatoare, dar sincer nu stiu cum as reactiona... :don't-know:

Edit: iar daca ar fi sa ma razbun, nu as mai fi cu fata aia; nu s-ar mai considera razbunare :(

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Tue Apr 18, 2006 10:31 am

moonlight wrote:Da am inselat de f multe ori...dar stii knd am inceput sa practic acest "sport"!!! Atunci knd am fost eu prima oara inselat

pay dak ai fost inselat de o fata dc te razbuni pe altele? uite aici e gresit total...
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby noco on Tue Apr 18, 2006 12:32 pm

[ot]
Definitia fidelitatii: lipsa ocaziilor favorabile. :loool: [/ot]

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby rox on Sun Apr 23, 2006 3:19 pm

cand inseli...........cauti ceea c nu ai. 8->
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby catza on Sun Apr 23, 2006 3:42 pm

@rox - Corect! Foarte bine zis.

---[ashes="cand citezi pe cineva care a postat inaintea ta, foloseste @X-ulescu, pentru mai multe informatii citeste regulamentul"]---
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Vaal on Tue May 02, 2006 12:21 pm

eu consider ca daca inseli nu esti complet multumit de relatia pe care o ai,dar nu ai curajul sa renunti la ea sau e mai comod sa ramana totul cum e.k de ce sa te complici knd le poti avea pe toate?

de ex atunci knd dupa 20 ani de casatorie kuti si u o aventura k te-ai plictisit de aia kre sta toata ziua si se uite la telenovele, dar nu te desparti de ea k aveti copii , k nu stiti cu ce mai ramaneti de la partaj si altele.
ceea ce e cu adevarat trist e sa inseli knd esti tanar, cand nu sunt atatea complicatii sau cand inseli pt simplu fapt k esti un mamifer ceva mai putin dezvoltat in zona craniului si o faci doar pt sex(de park nu ai avea asta si aksa).dar dak lor li se pare mai interesant cu necunoscute/necunoscuti...
dar ce fel o fi sa fii intr-o situatie de genul: esti deja cu o tipa/un tip, cunosti pe altcineva si, desi tii mult la cel de langa tine te intrebi cum ar fi cu cealalta/celalat?ce faci? te risti si renunti la una din ele/unul din ei sau...?
51% angel, 49% devil! Don't push it!
Vaal

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Thu May 04, 2006 12:11 pm

Vaal wrote: dar ce fel o fi sa fii intr-o situatie de genul: esti deja cu o tipa/un tip, cunosti pe altcineva si, desi tii mult la cel de langa tine te intrebi cum ar fi cu cealalta/celalat?ce faci? te risti si renunti la una din ele/unul din ei sau...?

sincer io cred ca majoritatea ar alege sa experimenteze si cu cealalta persoana si abia pe urma sa aleaga dak au curajul...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby copilasu_l on Thu May 04, 2006 12:24 pm

Micha wrote:sincer io cred ca majoritatea ar alege sa experimenteze si cu cealalta persoana ..

Sincer eu cred ca nu as alege sa experimentez si cu cealalta. De ce?! Pentru ca exista sanse sa le pierd pe ambele, asa ca.....mai bine lipsa "noua experienta"
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului