If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Citate...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby BA on Wed Jun 15, 2005 12:35 am

@T_X: motto-ul tau e cumva un vers al DEPECHE?

Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby sunset on Mon Aug 15, 2005 11:08 pm

sper sa nu repet citatele postate de alti membri. if i do, please forgive me.
:!: "Nu credeam sa-nvat a muri vreodata" (Eminescu)
:!: "...Pe mine, mie reda-ma!" (Eminescu)
:!: "Batandu-se cu moartea, uitase de viata" (V. Voiculescu, In Gradina Ghetsimani)
:!: "Te ineci nu pentru ca ai cazut in apa, ci pentru ca ramai sub apa" (Coelho)
:!: "Viata e uneori foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou. Totusi, odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta" (Coelho) - imi caracterizeaza viata atat de bine...
:!: "Uneori, o intamplare poate contine esenta unei vieti" (A. Buzura, Vocile noptii)[/i]
"n-ai dreptul sa mori cat inca traiesti"
sunset

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Thu Sep 01, 2005 9:46 pm

Intelepciunea este egoism si alinare. Iubirea este pacat si drog. Sentimentul e puterea.

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Fri Sep 02, 2005 12:57 pm

Am vazut intr-un film si mi-a placut:
RAZBUNAREA SE SERVESTE INTODEAUNA RECE, ATAT DE RECE INCAT LA FINAL VEI AJUNGE UN CUB DE GHEATA.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby cartush on Fri Sep 02, 2005 1:30 pm

me_icegirl wrote:"Adevarul nu jigneste ci ofera dusuri reci prostiei calde... "

asta e motto-ul meu de cand m-am inscris pe forum... :D

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby mari on Sat Sep 03, 2005 1:04 pm

-In drama ce se desfasoara pe scena din "teatrul lumii" ne jucam fiecare rolul incredintat de zeul - regizor al destinului.
-Sufletul nostru e timpul ce ni s-a dat de la nastere.
-Cine ne poate lua primaverile de pe umeri? Scrutam in izvoare cum luneca - peste straniu - Timpul, si - incercam sa-l prindem intr-un mirific navod.
(Bazil Gruia)
- Dragostea - o simbioza intre sacal si orhidee.
- Timpul fara dragoste este putred.
- Scoala vietii asigura in primul rand coafura circumvolutiunilor.
(Vasile ghica)
mari

Descurcaret
Descurcaret

Postby onix on Sat Sep 10, 2005 9:15 pm

"Poarta-te in asa fel incat daca universul ar fi sa se ia dupa tine 24 de ore, sa nu se ajunga la haos!" (I. Kant): incerc sa nu ma abat de la acest principiu in fiecare zi a existentei mele.

"Un compliment facut in treacat are o putere uluitoare asupra femeilor." (Departe de lumea dezlantuita- T. Hardy)

"Qui aime bien chatie bien" (Cine iubeste mult pedepseste aspru.) (T. Hardy - Departe de lumea dezlantuita)

"Orice atasament e suferinta si izvor de suferinta. Atata timp cat nu ne eliberam de oameni suntem total vulnerabili." (E.Cioran - Caiete)
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Thu Sep 22, 2005 12:06 am

:arrow: Iubirea i-a fost data omului sa stie cata suferinta poate indura
:arrow: Nu exista om atat de las, pe care iubirea sa nu-l transforme in erou
:arrow: Iubirea este precum clopoteii chinezesti: intotdeauna decorativa si fragila iar cand bate vantul canta
:arrow: A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa victorie
:arrow: Este greu sa lupti impotriva inimii, caci toate dorintele ei le poti satisface numai cu pretul sufletului
:arrow: Dragostea invinge toate obstacolele; este o pasare dulce si cruda, careia nu-i poti rezista
:arrow: Sa iubim, si de iubire sa ne bucuram la vremea potrivita; sa nu alergi, suflete, dincolo de numarul anilor, in faptul dorintelor, cu pasul mai imbatranit!
:arrow: In dragoste, femeia sufera mai mult decat barbatul dar stie sa ascunda mai bine suferinta.
:arrow: Nu a existat si nu va exista care sa se poata feri de dragoste atata timp cat va exista frumusete pe lumi si ochi care sa o priveasca.
:arrow: A iubi si a fi cuminte ii e ingaduit abia unui zeu...

Las doar 10 deocamdata k e 12 noaptea si maine am ore de la 7 :D Sper sa nu fi scris nici una dintre cele care erau deja scrise :oops:
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Chagrin on Sat Sep 24, 2005 4:23 am

trebuie sa recunosc ca nici eu nu am avut rabdare sa citesc toate citatele postate pana acum si sper doar sa nu fi repetat ceva din ceea ce a fost deja zis.
:arrow: " Totul ne face sa credem ca trebuie sa existe un anume punct al spiritului in care viata si moartea, realul si imaginarul, trecutul si viitorul, comunicabilul si incomunicabilul, sus si jos inceteaza de a mai fi percepute ca fiind contradictorii " ( Andre Breton) "
:arrow: "Fiecare om are trei caractere :cel pe care il are ,cel pe care il arata si cel pe care crede ca il are » (Alphonse Karr)"
:arrow: " Eu pierd dorinta de-a avea ce caut, tot cautand ceea ce doresc."
:arrow: " Singuratatea cea mai rea nu este aceea din jurul omului, ci aceea din sufletul sau. (Solomon)"
:arrow: " Linistea nu deriva din lipsa conflictului in viata, ci din capacitatea de a-l depasi."
sper numai ca ceea ce am postat aici sa nu ramana doar niste cuvinte frumoase , ci mai presus de asta niste lectii de viata ...
"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"
Chagrin

just a dreamer
just a dreamer

Postby andreeam on Sun Sep 25, 2005 12:00 am

un om intelept crede doar jumatate din ce i se spune....adevarata
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie