If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Legalizarea drogurilor = ???

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Credeti ca drogurile ar trebui legalizate?

Da
7
22%
Nu
24
77%

Total votes : 31

Legalizarea drogurilor = ???

Postby Keira on Sun Apr 16, 2006 10:02 am

S-a discutat despre acest lucru in topicul despre legalizarea prostitutiei, si pentru ca deviam complet de la subiect nu puteam sa postez nimic despre asta.
Amanda a scris "Cu drogurile treaba e simpla: daca tot vrei sa te simti high, macar sa ti se dea o doza si nu o supradoza ca sa mori... si fii sigura ca daca ar fi legal si gratis nu ar mai exista afacerile cu muuuuult profit pentru traficanti si nici nu s-ar mai apuca atatia de RUSINE de prizat, pentru ca eu inteleg sa se gaseasca la farmacie drogurile si sa se dea pe baza de buletin, sa fie o evidenta a consumatorilor etc. (...)Eu sunt pentru legalizarea si GRATUITATEA drogurilor "

Voi ce parere aveti? Credeti ca legalizarea drogurilor ar fi o solutie?

Last edited by Keira on Sun Apr 16, 2006 11:06 am, edited 1 time in total.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Sun Apr 16, 2006 10:07 am

eu nu vreau sa vad la fiecare colt de strada si nu numai drogati...sunt contra legalizarii drogurilor!
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby rox on Sun Apr 16, 2006 10:32 am

si asa suntem noi dependenti de multe , asta ar mai lipsi..........sa fim sidependenti d droguri ~x(

rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby dr claw on Sun Apr 16, 2006 10:44 am

Romania este tara tuturor posibilitatilor asa ca orice este posibil, dar daca sar legaliza drogurile ar fi dezastru total (mii de morti, violuri si alte chestii nedorite) ca atunci cand esti sub influenta drogurilor esti cu totul alta persoana, nu mai esti constient de faptele savarsite; iar dupa parerea mea daca s-ar legaliza drogurile populatia Romanie s-ar reduce semnificativ si s-ar ajunge la o tara plina de conflicte interioare.
Insa acest lucru nu o sa intample niciodata deoarece ar interveni mojoritatea tarilor pt a opri acest lucru inainte sa se ajunga in momentul in care nu se mai poate face nimic
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Cherry on Sun Apr 16, 2006 10:57 am

Eu cred ca legalizarea ar fi ceva...Pentru ca fructul oprit este intotdeauna mai dulce iar tentatia oamenilor de a le consuma este cu atat mai mare cucat sunt mai interzise. Cred ca daca s-ar legaliza, oamenii nu ar mai fi tentati sa le consume. :D Puteti sa imi sariti in cap, sa ma contraziceti...nu ma deranjeaza...Eu mi-am expus parerea :D

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby noco on Sun Apr 16, 2006 11:02 am

Impotriva legalizarii drogurilor.. :s148:

legalizarea lor ar fi primul pas spre haos..
stiu ca drogurile usoare nu dau dependenta dar daca tot le-am legalizat pe astea usore peste cativa ani le legalizam si pe celelalte, ca doar e dreptul omului.. intr-un final hai sa vindem pistoale pe strada, ca traim in democratie si lumea are dreptul la orice, hai sa crestem rata sinuciderii si mai scoatem si un ban din asta.
este un prim pas spre dezumanizare. eu una n-as vrea copilul meu sa creasca in astfel de mediu,in care drogurile sunt ceva normal.

Ganditi-va ca toata lumea va putea umbla pe strada cu cateva grame de cocaina in buzunar,o pastila, de tzigari nu mai zic, ar fi ceva normal ca in loc de un pachet de tzigari ce contin tutun sa avem unul ce contzine marijuana..

Adevarul este insa ca la fel ca si prostitutia drogurile vor exista la negru, dar nu sunt de acord cu incurajarea consumului, caci practic asta inseamna.
Last edited by noco on Sun Apr 16, 2006 11:34 am, edited 2 times in total.
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby copilasu_l on Sun Apr 16, 2006 11:10 am

Daca ar fi dupa mine, chiar daca intru in contradictie cu Amanda, eu prefer sa le dea cate o supradoza, sa moara naibii drogatii dracului

[ot]Scuzati-mi "limbajul" dar drogurile sunt o problema de-a mea si nu ma pot abtine[/ot]
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby andreeam on Sun Apr 16, 2006 11:11 am

noco wrote:stiu ca drogurile usoare nu dau dependenta dar daca tot le-am legalizat pe astea usore peste cativa ani le legalizam si pe celelalte, ca doar e dreptul omului.. intr-un final hai sa vindem pistoale pe strada, ca traim in democratie si lumea are dreptul la orice, hai sa crestem rata sinuciderii si mai scoatem si un ban din asta.
.

ai zis-o fain noco! imi place :D
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby noco on Sun Apr 16, 2006 11:22 am

[ot]@copilasu_l ... si drogatii sunt oameni si in nici un caz nu trebuie privitzi asa cum ai facut-o tu. sunt persoane mai slabe de inger, iar unii nu au rezistat tentatiei. Ei trebuie ajutati in nici un caz omorati.
ne intoarcem la "nazism"? :mrgreen: [/ot]
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Catalin on Sun Apr 16, 2006 12:27 pm

Contra, este un drum sigur spre pierzanie, ii multumesc lui Dumnezeu ca nu beau alcool, nu fumez, nu ma droghez, nu beau cafea, nu imi plac jocurile de noroc si toate chestiile astea care te "omoara" putin cate putin.

Fiecare isi alege un drum, unii si l-au ales si pe el vor merge pana ajung la capat.
Catalin

membru special
membru special

Next

Return to Anomalii si dependente