If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cand considerati o fata sexi (nu vulgara)

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby noco on Sun Apr 16, 2006 8:58 am

[ot]@copilasu_l :mrgreen: ..adica vorbesc din filme si deci nu exista asa ceva..? nu am zis ca a fi sexy nu tzine de fizic :), dar oare ce am spus eu nu conteaza..a fi sexy sta si in comportament ca si vulgaritatea..[/ot]

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Catalin on Sun Apr 16, 2006 12:46 pm

cartush wrote:@Catalin...priveste mai atent...poate sa iasa in evidentza doar pentru ca este frumoasa, are un machiaj discret si niste haine care ii vin bine! Da, iese in evidentza, dar nu e deloc vulgara! ;)

Cartush, uite-te si tu mai atent ca mine............... uite-te la panaramele care ies in evidenta si uita sa se uite in oglinda cand pleaca de acasa si mai ales zic ele ca sunt "imbracate". :s195:

Plus mersul ala specific de centura, nu mai au loc de posete si ochelari de fitze....ma doare capul deja.

Ok, stiu sa apreciez femeia la adevarata ei valoare, cand se imbraca frumos si este machiata discret cum spui tu......dar uite-te acuma cand da caldura si fa o paralela intre femeile care le vezi pe strada, in Tiglina de exemplu. Esti fata de asta vorbesti asa..........
Catalin

membru special
membru special

Postby cartush on Sun Apr 16, 2006 12:57 pm

@Catalin...e normal! Sunt cazuri si cazuri, cu cat incearca sa iasa in evidentza datorita tzinutei...cu atat sunt privite de totzi barbatzii, dar vor fi "admirate" numai de o anumita categorie...cred ca stii despre ce vorbesc acum! ;)

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Tweety on Sun Apr 16, 2006 2:18 pm

Parerea mea e ca "sexy" este o atitudine,un fel de a fi shi nu tzine neaparat de felul cum se imbraca o persoana sau cum se aranjeaza...ci de atitudine. De ce credeti ca araboaicele deshi sunt acoperite pana la ochi sunt considerate unele dintre cele mai sexy femei?atitudinea,mersul,faptul ca nu sunt accesibile pt toata lumea incita mult mai mult asa ca..:lalala:
Tweety

Bebelush
Bebelush

Postby andreeam on Sun Apr 16, 2006 9:46 pm

asa ca...hai sa ne facem araboaice :D

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby amanda on Mon Apr 17, 2006 10:32 am

Macar sa invatam ceva de la ele si as adauga eu si de la chinezoaice, pentru ca sunt femei-de-portelan care dau senzatia de fragilitate si sunt feminine la extrem... A fi sexy nu e tot una cu a fi frumoasa, am vazut femei frumoase care nu faceau cat o ceapa degerata in fata unora mai putin inzestrate de natura dar cu o atitudine sexy. Sa nu negam valoarea hainelor si a accesoriilor acum... de multe ori este considerata atragatoare o femeie urata care insa stie sa se machieze si sa se imbrace intr-un fel care o avantajeaza.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby copilasu_l on Mon Apr 17, 2006 11:47 am

Tweety wrote:De ce credeti ca araboaicele deshi sunt acoperite pana la ochi sunt considerate unele dintre cele mai sexy femei?

"Araboaicele" nu sunt sexy pentru ca sunt acoperite. Sunt "fructul interzis" pentru ca nu vezi decat niste ochi.....si esti curios sa "descoperi" si restul
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby alx on Wed May 17, 2006 5:58 pm

hmmmm"sexy" depinde de atitudine!de acel ceva care... "se reflecta" in tot ceea ce face.un zambet ,un freamat,o privire,o mana prin par,o muscatura de buze...
spontaneitate,gingasie si haine care se pliaza pe starea ta de spirit!
sincera sa fiu,mi se pare mult mai sexy,mai fascinanta,mai intriganta o femeie in costum si doi nasturi desfacuti la camasa decat o pustoaica de 19ani.
eh,vizualizati imaginea?
sex,drugs n` axl rose
Image
alx

Descurcaret
Descurcaret

Postby Scorpion on Wed May 17, 2006 6:16 pm

Sexy... un cuvant frumos.O fata care stie sa se ingrijeasca de corpul ei si de imaginea ei pot spune ca arata sexy.Si pot spune ca orice fata care poate sa se faca frumoasa i se poate spune:"Esti sexy baby!!!"
Si cred ca orice barbat ar dori sa aibe langa el o femeie sexy.
A te face sexy si remarcata este simplu...90,60,90(si nu neaparat aceste marimi ideale), niste haine care sa-ti puna in valoare corpul,o coafura super si un machiaj trasnet(ci nu vulgar) si poti avea nota 10.
Si intotdeauna o femeie e mai sexy decat o pustoaica de 19 ani prin faptul ca e matura.Imi place imaginea descrisa de domnita alx si am impresia ca daca pui o femeie de afacere langa o pustoaica de 19 ani cu siguranta alegi femeia(dar asta e doar parerea mea)...acum fiecare cu ce vrea langa el.
O femeie sexy si desteapta sau una sexy si...?
Last edited by Scorpion on Fri May 19, 2006 11:07 pm, edited 1 time in total.
Scorpion

Pasional
Pasional

Postby Snappy on Fri May 19, 2006 6:32 pm

Scorpion wrote:A te face sexy si remarcata este simplu...60,90,60(si neaparat aceste marimi ideale), niste haine care sa-ti puna in valoare corpul,o coafura super si un machiaj trasnet(ci nu vulgar) si poti avea nota 10.

te contrazic - daca tu ai avea o prietena care sa nu aibe 90-60-90 nu ai considera-o sexy? atunci e grav :don't-know:

sexy e ce vad eu - ce consider eu ca "imi gadila privirea" - poate fi (cum a zis alx)

[quote="alxun zambet ,un freamat,o privire,o mana prin par,o muscatura de buze...
spontaneitate,gingasie si haine care se pliaza pe starea ta de spirit! [/quote]

asta DA definitie pt sexy, insa replica cu "sa fie 90-60-90" mi se pare cam deplasata - repet: daca fata ta (fata=iubita) nu ar avea dimensiuni de top-model nu ai considera-o sexy? sau tu doar la asta te uiti la o fata? :s172:

prefer sa fie sexy prin privire, comportament, zambet decat prin dimensiuni perfecte si :cenzurat: cartierului sau fetita plina de fitze... nu zic acum ca toate drele 90-60-90 sunt cu fite sau :cenzurat: (ar fi o tampenie sa afirm asta), dar e prea de tot sa afirmi ca o fata e sexy doar daca are dimensiuni de fotomodel

---------- LATER EDIT ----------

dupa atentionarea primita de la dra noco am modificat peste tot 90-60-90 unde pusesem 60-90-60 :oops:
Last edited by Snappy on Sat May 20, 2006 12:53 pm, edited 2 times in total.
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Ce iti place la o fata ?