If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Transferul de personalitate

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Transferul de personalitate

Postby emma on Wed Apr 12, 2006 7:59 pm

...pana astazi,acest termen<transfer de personalitate>mi-a fost necunoscut...dar am aflat ca in urma unui studiu,fetele indragostite imita scrisul iubitilor lor pentru a se simti mai aproape de ei...imprumutand una din calitatile acestuia au considerat ca dragostea lor va creste...tot acest studiu releva ca in urma despartirii ,fetele respective au suferit depresii foarte puternice,din care au scapat foarte greu...
..transferul de personalitate apare la un momentdat in fiecare relatie..pentru a ne simti mai aproape de cei pe care ii iubim,tindem sa devenim "aproape ca ei"...incepem sa avem aceleasi preocupari,aceleasi preferinte muzicale,literare etc...putin cate putin,fiecare partener imprumuta cate ceva de la celalalt...se realizeaza astfel o simbioza in plan psihic si moral-afectiv...dar acest echilibru este foarte subtire...si se mentine cu greu...pentru ca o fata care uita de ea insasi,care "dependenta " de cel de langa ea se depersonalizeaza...risca sa se simta mai incompleta in acea relatie decat daca ar fi fost singura...

LA CATE SUNTETI DISPUSI SA RENUNTATI DIN VOI...PENTRU CEI PE CARE II IUBITI?....

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby cartush on Wed Apr 12, 2006 9:58 pm

Nu vreau si nu pot sa renuntz la felul meu de a fi, ca sa ma placa el mai mult...si in nici un caz nu voi imprumuta din preferintze si preocupari ca sa ne asemanam in mod "bizar"! Daca vrei ceva care sa-tzi ofere simbioza specificata mai sus, numai ca varianta ar fi fizic, psihic si moral-afectiv, comanda-tzi o masina noua cu ce optziuni vrei tu...ca sa fii pe deplin multumit/a! :zaluty:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Wed Apr 12, 2006 9:59 pm

teoretic la multe as fi dispus sa renunt, dar... incep sa cred ca in timp voi deveni destul de scarbit de toti si toate si voi "renunta la a renunta"... asta daca nu voi gasi ceva care sa ma faca sa imi schimb "desenul conturat in al meu creieras"

ar mai fi de zis... oricum - in momentul de fata balanta este relativ echilibrata, dar incet-incet inclina spre nu... si zilele trec...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Cherry on Wed Apr 12, 2006 10:26 pm

Lupul isi schimba parul dar naravul ba... Eu nu cred ca m-as putea schimba pentru nimic in lume...Am eu o vorba, cui nu-i place sa nu se uite... :D Nu am de gand se devin fantoma cuiva....
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Thu Apr 13, 2006 7:52 am

Eu m-am schimbat in ultima vreme dar nu pentru ca nu ma placeau altii ci pentru ca am vrut eu si chiar trebuia.
Nu sunt de nerecunoscut acuma, doar am facut mici "retusuri"......

Catalin

membru special
membru special

Postby andreeam on Thu Apr 13, 2006 10:42 pm

[ot] observat catalin..nu prea mai vb cu mine pe mess ..:D [glumesc] [/ot]

eu am inceput sa fiu mai serioasa...dar nu pt k am vrut eu asta ci pentru ca mi s-a zis odata..si dupa a fost ca o promisiune fata de mine ca pot deveni asa....
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby amanda on Fri Apr 14, 2006 5:49 pm

Pai mare prostie fac!

Eu sunt eu, tu esti tu si chiar daca ai o serie de defecte, nu vreau sa renunti la ele pentru ca nu le am si eu si in nici un caz nu vreau sa faci ca mine ca sa ma simt eu bine pentru ca nu vei reusi decat sa-mi demonstrezi ca personalitatea ta scartie pe undeva!

Eu nu sunt dispusa sa renunt la mai nimic, adica chiar la NIMIC si nici nu vreau ca el sa renunte la ceva ca vreau eu! Mimetismul nu imi prea surade... imi plac oamenii cu personalitati suficient de puternice incat nu simt nevoia sa imbrace haine de-ale altora ca sa fie mai din gasca lor.

Si daca nu-mi place ideea de a adopta de la altii pasiuni, defecte, calitati chiar, in general, intr-o relatie e de doua ori mai stupid... adica stim toti ca indragostiti, majoritatea sunt cam ametiti si cam calca in gropi dar se poate sa te mai abtii!
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby andreeam on Fri Apr 14, 2006 9:28 pm

la un anumit moment trebuie sa-ti revizuiesti caracterul...si sa finisezi acolo unde trebuie...nu e vorba ca nu ai un caratcter destul de puternic dar uneori trebuie sa mai lasi si de la tine! e imposibil ca tot timpul sa ai ceva de castigat si de pierdut ba!
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Keira on Fri Apr 14, 2006 10:00 pm

Intr-o relatie ADEVARATA fiecare lasa cate ceva din el pentru binele celuilalt. De exemplu daca fata il convinge pe baiat sa se lase de fumat, sau sa nu mai injure, etc., nu e ceva de condamnat.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby rox on Fri Apr 14, 2006 10:23 pm

intr-o relatie d multe ori lasam mail mult d la noi decat celalalt ~x( in speranta k si el/ea va face la fel............se intampla sa n inselam . oare e bine c facem? :don't-know:
rox

D-al forumului
D-al forumului

Next

Return to Sentimente Nocive