If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

INFIDELITATEA SI GRADELE EI...?!?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

INFIDELITATEA SI GRADELE EI...?!?

Postby emma on Wed Apr 12, 2006 7:38 pm

...cu totii cunoastem mitul barbatului care si-a inselat cel putin o data iubita...cat de adevarat este el?
...daca ati inselat,de ce?...daca nu ati inselat,de ce?
...flirtul este un joc inocent,sau primul pas spre infidelitate?

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Micha on Wed Apr 12, 2006 7:40 pm

sunt de parere ca dak esti o persoana care e sigura pe ea si stie sa se controleze, flirtul nu duce obligatoriu la inselat. Dak nu te simti in stare sa rezisti la un astfel de joc, mai bine nu incepi...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Wed Apr 12, 2006 8:00 pm

emma wrote:...cu totii cunoastem mitul barbatului care si-a inselat cel putin o data iubita...cat de adevarat este el?

1. Sunt cazuri in care barbatul nu si-a inselat iubita deloc.........aici banuiesc ca ai generalizat. Iar daca a inselat, increderea nu prea mai are loc.
2. Am inselat candva......motivele? Inconstienta, curiozitate, varsta la care experimentezi cica, etc, etc. Nu am inselat......motivele? Stapanire de fier, o relatie serioasa care implica sentimente.......
3. Flirtul???? Consider ca este un joc periculos, cine practica asa ceva cred ca nu este om serios, mi se pare pervers si total aiurea sa iti lasi prietena(ul) acasa si sa te bagi in seama cu toti sau cu toate.............pe unde apuci. Asa gandesc eu, ai o relatie serioasa nu stai sa te bagi in seama de dragul de a fii si tu cool.

Catalin

membru special
membru special

Postby noco on Wed Apr 12, 2006 8:45 pm

pai..sunt muulte pareri pe tema infidelitatii..
de exemplu din ce moment poti considera ca celalalt este infidel..
pentru mine este infidel in momentul in care intretzine relatii sexuale cu alta..si este si mai infidel in momentul in care iubeste o alta..
so, este considerat infidelitate contactul fizic,sau cand exista implicare emotionala...?
si tot asa..
pentru persoanele mai geloase din fire..infidelitate este cand partenerul se uita gingas la o persoana de sex opus..

cred ca pentru majoritatea in cazul contactului fizic infidelitatea nu prezinta o forma prea grava, cand implica sentimente insa, infidelitatea imbraca cea mai grava forma relatia fiind pierduta in cazul acesta..

sunt polemici pe tema:de ce barbatii considera infidelitatea femeii de neconceput, iar infidelitatea lor ca neimportanta si scuzabila?
Si pana si eu ca fata am ajuns sa gandesc ca atunci cand un barbat este infidel este ceva aproape firesc, dar cand o femeie face acest lucru deja este depravata.Astea sunt conceptiile societatii in care traim..si poate barbatii sunt mai predispusi la infidelitate prin natura lor.

Sau de ce oamenii au aventuri: pentru ca nu mai sunt indragostiti de partenerii lor?
Sau daca partenerul inseala cel inselat este vinovat?ca nu a stiut sa mentina relatia..?

Pot spune ca am "inselat" prin flirt..dar atat. pentru mine a fost ceva nevinovat, o joaca.
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Re: INFIDELITATEA SI GRADELE EI...?!?

Postby Snappy on Wed Apr 12, 2006 10:18 pm

emma wrote:...cu totii cunoastem mitul barbatului care si-a inselat cel putin o data iubita...cat de adevarat este el?

si marmota.....

let's be serious... adica femeia nu inseala? :)) :s143:

saracuta... o fi un mic ingeras si noi nu stiam asta :)) hai sa fim seriosi ca mai multe-s fetele :cenzurat: decat baietii nemernici...

nu zic ca unii sunt mai cu mot decat altii, dar e cam "de dat cu capul de pereti" faza cu mitul barbatului care si-a inselat cel putin o data iubita

ma retrag acum ca m-am enervat :s172:

[ot]cred ca ma apuc de inselat, tot ni se pune "eticheta" asta in frunte, macar sa o respectam, nu?!?[/ot]

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Wed Apr 12, 2006 10:51 pm

faza e ca fetele inseamna asa...prin imbratisari,sarutari...dar nu de putine ori ajunge la pat cu respectivul "amant"

insa barbatii inseala foarte mult si ajung pana la extrema...

dar nu-s eu Dumnezeu ca sa ii critic....
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ncg_15 on Wed Apr 12, 2006 11:57 pm

eu altceva nu inteleg ... de ce flirtul se socoate ca inselat :-/ mie mi se pare ceva ... :blush: hai ca nu mai zic ,stiu ca la multi nu place ..

de ce nu am inselat ? probabil pt ca am iubit ,nu stiu de ce dar a fost singura relatie cind nici nu am indraznit sa ma uit in ochii altui baiat ;imi ear suficient ceea ce am.Visam cu ochii deschisi.

Iar in rest am inselat .De ce ? probabil pt ca nu incercam acelasi sentiment de iubire ,sau ca sa ma razbun pe baieti (hai ca au meritat unii :s099: )
no ,acum imi cer scuze :*

si miam facut o concluzie :cind ma voi indragosti si voi iubi din nou la fel de mult cum am mai iubit ,nu o sa mai insel (nici macar nu o sa flirtez :blush:),sint foarte sigura de asta ,imi lace sami stimez si sa pastrez cele mai frumoase sentimente pe care le am .
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Thu Apr 13, 2006 7:49 am

ncg_15 wrote:eu altceva nu inteleg ... de ce flirtul se socoate ca inselat :-/ mie mi se pare ceva ... :blush: hai ca nu mai zic

Daca flirtezi automat (nu este regula asta) se ajunge la mai mult daca nu stii cand se opresti, din jocuri nevinovate se poate ajunge la altceva fara sa iti dai seama.

In legatura cu acel mit al barbatului, am impresia ca se cam duce mitul ala, in ultima vreme a devenit si mitul femeii.

Ce mai, generalizez pentru ca ambele sexe inseala si mint............femeile sunt prefacute si mint mai frumos pentru ca au facut teatru in scoala generala. :don't-know:
Catalin

membru special
membru special

Re: INFIDELITATEA SI GRADELE EI...?!?

Postby p3g@s on Thu Apr 13, 2006 7:55 pm

nu am inselat...desi sa zicem ca ash fi putut cu usurinta in unele cazuri...dar consider ca aici se aplica zicala aia..."ce tie nu_ti place altuia nu_i face ;) "....desi intradevar e posibil sa tii la mai multe persoane poate la fel de mult nu consider ca este just sa treci la urmatorul pas cu ambele persoane (sau cate or fi ele :s099: )...
in leg cu flirtul ai dreptate ...este si cauzator de gelozie daca stam sa ne gandim bine...dar revenind cred ca daca este mentinut la un anumit nivel nu se pot depasi barierele acelea ce pot duce la infidelitate... :box:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby dj_asyl on Thu Apr 13, 2006 10:13 pm

infidelitatea, cea mai aberant lucru pe care cineva il poate pune in practica. Let's get serious :bike: . eu sunt de parere ca odata ce esti alturi de o persoana pe care o iubesti nu cred ca sunt motive ca aceea persoana sa devina roata de rezerva (chiar si pt putin timp) :r-i-p: .
Iar firtul este cea mai interesant mod de a cunoaste noi persoane, de preferinta de sex contrar, dar daca mai sunt si exceptii gen Brokeback Mountain asta e :s105:
Mi se pare absurd să accept, după atâta trudă ştiinţifică, absurdităţi biblice şi grozăvii creştine
dj_asyl

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Momentul Adevarului