If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Joaca de-a iubirea

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby noco on Tue Apr 11, 2006 11:50 pm

In prima instanta:
-pe fruntea barbatilor scrie mai tot timpul: I'm available desi nu sunt. Pe a noastra scrie mai mereu : I'm not available desi suntem. :mrgreen:

cu totii mintim..e ceva inevitabil..
barbatzii mint mai mult, dar incontestabil femeile mint mai bine..parerea mea,si sunt fata..ca femeile sunt niste artiste in asa zisa arta de a minti..

cred ca barbatzii mint ca sa isi simplifice viatza si sunt minciuni de genul omiterea adevarului, minciuni mai simple si mai practice. nu le iau apararea..no way..dar spun parerea mea sincera.. pe cand femeia..are abilitatea de a-si ascunde trairile,emotiile ..spre exemplu:
el intreaba: ce ai ? esti bine?
ea: n-am nimic.(minciuna)
sa nu-mi spuneti ca fetele nu fac asa pt ca asa fac :P mint in legatura cu ce simt..stiu din propia experienta..si apoi ne suparam ca nu-l intereseaza s.a.m.d.

LATER EDIT: :)) io acuma vad ca era vorba de joaca de-a iubirea si eu postez despre minciuna..
tot cam pe acolo. nu? :roll: :|

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Snappy on Wed Apr 12, 2006 1:38 pm

[ot]@noco - pai joaca de-a iubirea e o minciuna la urma urmei, nu? ;)[/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby emma on Wed Apr 12, 2006 3:28 pm

...Joaca de-a iubirea mi se pare o injosire,si pentru cel care "vrea sa para indragostit"(pentru ca astfel risca sa uite frumusetea adevaratei iubiri),cat si pentru cel care orbit de o falsa dragoste,se complace in aceasta "joaca"...mimatul dragostei este inofensiv poate pentru copii(vor sa fie considerati maturi)...dar este dureros pentru tanarul care descopera ca a trait o minciuna...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Micha on Wed Apr 12, 2006 6:11 pm

poate ca joaca asta intervine atunci cand ajungi sa te plictisesti de cel de langa tine si incerci sa te convingi pe tine de fapt ca totul poate fi la fel ca la inceput... sau poate pt ca nu dorim sa ranim si atunci e mai usor sa zici o minciuna care suna mai frumos si oarecum scuzabila datorita intentiei, scopului...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MoonLight on Wed Apr 12, 2006 6:29 pm

Hmmm....viatza a fost tot timpul plina de jocuri....dar vine o vreme knd propriile cartzi se intorc impotriva ta....si atunci numai vrei jocuri...numai vrei nimik....singurul lucru care tzil doresti e ea/el! Jocurile astea in viziunea mea reprezinta o experientza....mai mult sau mai putzin dureroasa dar cel mai importanta trecatoare! Cine se joaca mai mult? cine minte mai mult? Nu cred k depinde de sexul persoanei...si de asemenea nu cred k are vreo importanta! La urma urmei aproape orice om si-a batut sau isi va bate joc de o/de un fata/baiat! :s181: So keep smiling and ignore all the :s117: from this world and you will find the happiness! :s141:

WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby Cherry on Wed Apr 12, 2006 8:07 pm

Cand citesc aici imi aduc aminte de ce imi povestea o prietenea, cum ca se plimba pe faleza cu un tip care era innebunita dupa ea si aveau si o relatie de 2 ani iar ea ii spune la un moment dat ceva de genul : "Hai sa ne tinem de mana si sa ne prefacem ca suntem indragostiti..." Nu vreau sa ma mai gandesc ce a simtit el, pentru ca in tot acest timp credea ca si ea simte ceva pentru el...
Last edited by Cherry on Mon May 01, 2006 4:45 am, edited 1 time in total.
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Catalin on Sun Apr 30, 2006 2:51 am

Cherry wrote: prietena, cum ca se plimba pe faleza cu un tip care era innebunita dupa ea si aveau si o relatie de 2 ani iar ea ii spune la un moment dat ceva de genul : "Hai sa ne tinem de mana si sa ne prefacem ca suntem indragostiti..."

Perversa fata, atata pot spune......jocuri de copii care le faceam la 15 ani. :-t

Plus ca atunci cand amagesti un baiat(fata) consecintele sunt mai naspa, nu este de ajuns ca este in limba dupa tine dar il mai si amagesti si dupa aia ii dai cu piciorul. :bang-bang-3:
Catalin

membru special
membru special

Postby 3y3 on Wed May 03, 2006 5:08 pm

Nina wrote:"Nu-l dispretui pe cel ce te iubeste pentru ca va veni o vreme cand tu il vei iubi, iar el te va dispretui "

Believe it or not.......

Bine zis imi place cum ai gandit la faza asta...mereu roata se intoarce
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby not_so_innocent on Sun Jan 07, 2007 2:20 am

aceleasi metode care le aplica si baietii
ce noi nu facem lafel
motivele din pct meu de vedere ar fi ca sunt aceleasi la ambele sexe
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Hazard on Sun Jan 07, 2007 5:44 pm

e joaca si atunci cand esti constient ca nu mai merge si totusi ramai "agatat" in relatia aia, cand nici unul nu renunta desi vrea sa fie liber. E joaca pt ca macar unul din cei doi va incepe sa minta, sa ascunda adevarul, sa raneasca prin asta, sa faca mai mult rau fara sa stie... e o joaca mai mult inconstienta dar tot va rani, efectul e acelasi...
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Cat de rele-s fetele ?