If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Viata cea de toate zilele

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Viata cea de toate zilele

Postby s3v3r on Thu Apr 06, 2006 3:37 am

desi e tarziu am ajuns la o concluzie... viata si familia voaztra este tot ce aveti... de cate ori ati spus un "te iubesc" parintilor in ultima vreme mamei tatalui?? cel putin in cazul mee de nici nu imi mai aduc aminte de knd am zis aceste cuvinte mamei sau tatalui meu caruia nu am avut curajul sa ii zic aceste cuvinte nici pe patul de moarte... asa-i ca am fost un las atunci...

as da oricat astazi sa pot spune aceste cuvinte... dar nu se mai poate... oricum knd simtiti ceva fata de ineva ziceti-o nu va mai feriti nu e bine...
aratati ca va iubiti familia parintii fratii surorile bunicii ... nu treceti pe la ei doar ca sa luati bani mancare si hani... nu e bine...

Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby Snappy on Thu Apr 06, 2006 8:03 am

nici eu nu am mai zis de MULT un "te iubesc" parintilor, dar... ei stiu ca e asa :)

e drept ca astfel de amintiri o sa ne doara mult atunci cand ei nu vor mai fi, dar nu stiu... mie personal acum imi vine cam peste mana sa zic asa... nu stiu de ce - probabil m-am obisnuit sa o mai arat din cand in cand, in loc sa o zic :don't-know:

oricum - daca eU mor le transmiteti voi asta, da? :P
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Sorcerer on Thu Apr 06, 2006 8:32 am

eu sunt de parere ca nu trebuie sa fie trivializat cuvantul asta! sa fie folosit de prea multe ori si sa nu mai insemne nimic... am avut aceeasi "problema" si cu prietena mea... dar am fost uimit sa observ ca nu s-a trivializat nimic referitor la cuvantul asta! dar tot nu pot sa le spun alor mei: "va iubesc!"; aici sunt de acord cu snappy. nu de multe ori mi s-a intamplat sa ma uit la ei si sa mi se umple sufletul de bucurie ca ii am langa min! >:D< pentru ai mei!

P.S. Am si eu momentele mele proaste cand nu vreau sa vad pe nimeni... sper ca s-au obisnuit cu mine deja

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Thu Apr 06, 2006 7:33 pm

eu prefer sa le arat alor mei ca-i iubesc....asa ma simt eu mai bine...decat sa zic "te iubesc" mamei sau fratilor...
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby adler on Thu Apr 06, 2006 8:27 pm

nu stiu de ce...dar nu folosesc mai deloc cuvantul asta cu sensul asta. Nu am mai spus de foarte mult timp cuiva "te iubesc" ... nici nu imi amintesc cui am zis... si cand am zis. Dar mama stie foarte bine ca o iubesc, mai ales ca ea bunica si matusa sunt singura familie pe care o am. (in rst..bunicul in vad foarte rar..iar celelalte rude..le vad la intruniri extraordinare sau cand moare cineva)

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Fri Apr 07, 2006 12:15 am

Nici eu nu am zis alor mei cat de mult ii iubesc, regret enorm ca mama sa dus fara sa ii zic cat o iubesc, stiam ca este foarte bolnava dar nu m-am gandit ca se poate duce chiar atunci cand sunt plecat pentru 5 minute, asta este aveam 8 ani ce sa cer de la viata.

Il am pe tata care stie ca inseamna enorm pentru mine si ii port un respect imens pentru faptul ca a crescut 3 baieti care acuma au 22, 28 si 39 de ani.

Fratii mei imi ofera zilnic un ajutor imens si fara fratele cel mare nu stiu daca as fii reusit, vrea sa ma propulseze acolo unde el nu a reusit din prima.

Ce te-ai face fara familie indiferent cat de mica este ea......ia spune?
Catalin

membru special
membru special

Postby Ice on Fri Apr 07, 2006 12:49 am

Familia e cea care te tine pe linia de plutire.... E cea care te scoate la liman ... cand nimeni nu mai poate ( sau nu mai vrea sa incerce).

Cuvintele "te iubesc" mama sau tata ... pentru generatia noastra din pacate nu mai exista ... copii nu mai spun asta parintzilor ... pentru simplul motiv ca nici parintzii nu mai spun copiilor ( nush care e faza ... probabil ne cred maturi de acum, capabil sa simtim dragostea "de sange" )

Eu personal nu le-am mai spus alor mei de muuuuult rau tare un te iubesc... poate ca ar trebui macar acum... acum cand au demonstrat cu toata forta ca sunt alaturi de mine ... DIN NOU.

FAc o declaratie acum ... care ( cum a zis Snappy .. dc e o datzi voi )

Va iubesc scumpi si dragi parinti , pentru ca a-ti fost cei ce mi-au dat viata, cei care m-au indrumat, cei care au stat alaturi de mine cand nimeni nu mai vroia, cei care a-ti crezut in mine fara incetare.....
Voua va multumesc.... si credeti-ma, ca realizez ,ca va voi ramane dator, O VIATA..... ( viata care recunosc ca as da-o fara urma de indoiala . . . . pentru oricare unul dintre voi )
PS: Partea de mai sus cuprinde si 2 bunici in special UN BUNIC .... care a facut ... supremul ... pentru mine ....

DESTINAZIONE PARADISO - - - - ( prietenii stiu de ce )
Ice

membru special
membru special

Postby amanda on Fri Apr 07, 2006 9:15 pm

Nu le-am spus niciodata 'va iubesc' si nici nu simt ca ar trebui sa le-o spun(nu in sensul ca nu tin la ei)! Ei stiu asta, imi stiu plusurile si minusurile dar uite ca nu le-am spus niciodata ca-i iubesc, si din cate tin minte, nici ei mie decat de vreo 2-3 ori... desi stiu ca uneori e bine sa mai si spui ce simti...

Relatia mea cu ai mei e poate una mai ciudata, ne vedem rar comparativ cu alte familii, discutam la alt nivel decat fac majoritatea parintilor cu copiii lor... Sunt mai curand prieteni decat parinti pentru mine. E relatia pe care au vrut-o si de care au parte acum si ma bucur ca e asa de cele mai multe ori, si totusi eu nici macar nu le spun mama si tata...... Suntem si nu prea apropiati, din motive pe care le inteleg si nu vad cum ar fi fost altfel.

Vedeti voi, eu am aflat demult ca tot ce am sunt eu, nu ceilalti, desi pentru catva timp ei pot insemna MULT dar NU totul...
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby vera on Sun Apr 09, 2006 9:36 am

pai nush exact ce sa zic de ai mei... mi-s foarte dragi ca sunt ai mei dar de multe ori ii simt ca o piedica.

explicatia este destul de simpla... ei au o serie de vise legate de mine mult diferite de visele mele shi evident ca o tzin pe a lor... de unde rezulta o groaza de certuri shi discutzii interminabile...

dar totushi sunt conshtienta ca daca este cineva care sa tzina neconditzionat la mine pe lumea asta sunt ei numai ca incapatanarea lor este exagerata shi mi-e greu sa accept parerile lor care vin in contradictie cu ale mele.
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby not_so_innocent on Sat Feb 10, 2007 2:19 am

bien sure(sper ca am scris bine) ca le arat cat de mult ii iubesc.chiar le spun TE IUBESC, si nu numai, prin comportamentul meu le demonstrez ca i iubesc
faptul ca invat le arata ca i iubesc si respect munca lo pana acum
ca fac mancare boooooooonnnnnnna rezulta iubire
ca las de la mine de fiecare data iubire
nu?
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..