incadrarea in procentu de 1 % sau 10% se numeste ghinion..
cert este ca trebuie sa ne protejam pana in momentul in care vrem un bebe mic..
(apropo..anticonceptionalele sunt recomandate si in prevenirea chisturilor ovariene)
Safe Sex!

jADI, am inteles ce vrei tu sa spui,dar sa stii ca de vreo cateva mesaje incoace,ai depasit statutul de bebelush, si ai devenit invatzacel!!!
Deep down in sufletul meu sunt tot un bebel. Asta ca sa mai "conserv" copilul din mine! Sa nu-mi spuneti ca nu va plac baietii care se alinta...
sa ne protejam pana in momentul in care vrem un bebe mic
Da' ce-am?
Atat de safe incat nici nu o sa puteti sa treceti la fapte.
, bebe nu face sex!

Nu este mai bine sa faceti sex dupa casatorie in cazul asta? Ca atunci nu o sa mai conteze daca ea ramane insarcinata sau nu
Ar fi mult mai lejer si lipsit de griji

Protectia isi are locul ei si in casatorie si in afara ei. Nu sunt de acord cu prezervativul intr-o relatie stabila si bazata pe fidelitate, nu prea sunt de acord cu anticonceptionalele pentru ca la noi chiar daca consulti un medic nu ti se fac toate analizele si ti se prescriu dupa o conversatie, nu dupa teste riguros efectuate. Nu sunt de acord cu chestii de genul "prezervativul diminueaza placerea" spuse de tineri baieti pentru a fraieri si mai tinerele fete. Cand un tanat isi incepe viata sexuala pe primul loc in cultura lui teoretica ar trebui sa fie protectia. 

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests