If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sa vorbim despre contraceptie...

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby noco on Thu Mar 23, 2006 3:01 pm

anticonceptionalele au o eficacitate de 99%,iar prezervativul 90%(statistici,dar totusi..ca idee)..
incadrarea in procentu de 1 % sau 10% se numeste ghinion.. :mrgreen:
cert este ca trebuie sa ne protejam pana in momentul in care vrem un bebe mic..
(apropo..anticonceptionalele sunt recomandate si in prevenirea chisturilor ovariene)

Safe Sex! :s184:

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby jADI on Thu Mar 23, 2006 3:03 pm

[ot]
jADI, am inteles ce vrei tu sa spui,dar sa stii ca de vreo cateva mesaje incoace,ai depasit statutul de bebelush, si ai devenit invatzacel!!!

Eu? Ha! Once a baby, always a baby,... baby! :bebelush: Deep down in sufletul meu sunt tot un bebel. Asta ca sa mai "conserv" copilul din mine! Sa nu-mi spuneti ca nu va plac baietii care se alinta... :sweet: :bebelush: :bebelush:

sa ne protejam pana in momentul in care vrem un bebe mic

Mdaaa...? :bebelush: Da' ce-am?
[/ot]

Baieti si fete, nu cred ca vreti sa incepeti cu asa-zisele sanse cand e vorba de sanatatea voastra, nu? Mai bine folositi 3 prezervation si dati-i prietenei un pumn de anticonceptionale! ASTA DA SAFE-SEX! :banana: Atat de safe incat nici nu o sa puteti sa treceti la fapte.

Nu cred ca v-ar conveni sa auziti "Exista o sansa din 100 sa ramana insarcinata!" Mie nu! De fapt, stai, :s172: , bebe nu face sex!

Hai ca m-ati facut curios cu anticonceptionalele astea... Cand ne intalnim vineri? JOKE! A facut bebe un joke! :bebelush: :s178:
Last edited by jADI on Thu Mar 23, 2006 3:45 pm, edited 1 time in total.
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Nina on Thu Mar 23, 2006 3:17 pm

Stiu ca exista multe voci impotriva anticonceptionalelor, se spune chiar ca ar putea provoca sterilitate. Ma gandesc insa ca un avort va avea un impact mult mai puternic asupra psihicului unei femei si probabil o va impiedica apoi sa aiba copii, daca apar complicatii.
Ideea e ca luate corect, au eficacitate foarte mare, discutam cu o doamna de la planning si am intrebat-o ce inseamna acel 1% din statistici si mi-a spus ca de cand e ea medic, nu a avut nici o pacienta care sa ramana insarcinata.
Pe de alta parte, prezevativele pot da mici "rateuri", iar anticonceptionalele de urgenta sunt foarte scumpe, mai putin eficiente si cu riscuri mai mari din punct de vedere al sanatatii.

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby skip on Sun Mar 26, 2006 10:59 am

deci nu concep.......sex-ul fara sa ma protejez... este lege .. sunt destul de educat ca sa stiu ca poate avea repercursiuni....
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Cherry on Tue Mar 28, 2006 9:06 pm

Ia sa trantesc si eu una :)) Nu este mai bine sa faceti sex dupa casatorie in cazul asta? Ca atunci nu o sa mai conteze daca ea ramane insarcinata sau nu :P Ar fi mult mai lejer si lipsit de griji :evil:

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby skumpika on Tue Mar 28, 2006 9:18 pm

Adica ce? Daca ma casatoresc automat imi trag si echipa de fotbal? :)) Protectia isi are locul ei si in casatorie si in afara ei. Nu sunt de acord cu prezervativul intr-o relatie stabila si bazata pe fidelitate, nu prea sunt de acord cu anticonceptionalele pentru ca la noi chiar daca consulti un medic nu ti se fac toate analizele si ti se prescriu dupa o conversatie, nu dupa teste riguros efectuate. Nu sunt de acord cu chestii de genul "prezervativul diminueaza placerea" spuse de tineri baieti pentru a fraieri si mai tinerele fete. Cand un tanat isi incepe viata sexuala pe primul loc in cultura lui teoretica ar trebui sa fie protectia.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby ^Angel^ on Tue Mar 28, 2006 9:49 pm

partea nasoala cu anticonceptionalele e ca pot provoca si rau.se ingroasa mucoasa si se poate intampla ca ea sa aiba nevoie de tratament ca sa poata face bebei.tot mai bun e prezervativul si daca totusi se intampla ceva,pastila de a doua zi si gata.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby skumpika on Tue Mar 28, 2006 9:53 pm

Nu te poti baza pe pastila de a doua zi. e foarte nociva daca se ia de mai mult de doua ori pe an. Nu trebuie privita ca o metoda de contraceptie uzuala, ci ca una de urgenta, asa cum de fapt este. cat despre ingrosatul mucoasei, de asta se recomanda o pauza in timpul tratamentului cu anticonceptionale.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Alinutza_19 on Tue Mar 28, 2006 10:24 pm

eu sunt pro prezervativ...m-am informat foarte mult si multe opinii spun probabilitatea de 96% ...anticonceptionalele au efecte negative....si unele destul de grave....chiar daca sunt exceptii la prezervativ prefer ca partenerul meu sa foloseasca prezervativul...
vorba lu snappy: faci ce vrei, dar stii ce faci?
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby skip on Wed Mar 29, 2006 3:01 pm

pro PRZERVATIV
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala