If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sa vorbim despre contraceptie...

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Sa vorbim despre contraceptie...

Postby Nina on Wed Mar 22, 2006 7:52 pm

Bineinteles ca orice om cu capul pe umeri inainte de a face sex se va gandi macar la o metoda de contraceptie. Nu intentionez sa va vorbesc despre principalele metode de contraceptie, ca doar avem cu totii surse de informare, ci vreau sa stiu ce ganditi depre aceste metode, daca sunstineti una anume, daca dezaprobati total o anumita metoda.
Banuiesc ca toata lumea dezaproba abstinenta, asa ca nici nu o mai aducem in discutie...

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Scorpion on Wed Mar 22, 2006 8:24 pm

Mai daca nu iti place sa o faci cu prezervativul poti sa o faci si fara cu conditia ca ea sa ea anti-conceptionale.E simplu.Numai sa existe comunicare.
Da exista si riscul transmiterii unor boli(si nu ar fi cazul sa le enunt ptr. ca le stiti).
Asa ca folositi prezervativul.
Scorpion

Pasional
Pasional

Postby ^Angel^ on Wed Mar 22, 2006 9:03 pm

e indicat sa se renunte la prezervativ si sa se treaca la anticonceptionale cand cei doi se cunosc de ceva mai mult timp si au incredere unul in altul,dar e bine sa se faca niste analize periodice pentru orice eventualitate.sunt anumite boli care se transmit pe cale sexuala dar se pot face de la antibiotice.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Catalin on Wed Mar 22, 2006 9:08 pm

Siguranta este cea mai importanta, nu strica niste pastile de contraceptie sau un amarat de prezervativ, sunt total de acord cu ele............... ne simtim bine impreuna dar ne gandim si la consecintele care pot aparea si ne pot complica viata.

Prefer sa imi protejez partenera si sa nu se simta speriata sau stingherita ca daca se intampla ceva, are nevoie de protectia mea iar eu i-o ofer.

Gandeste-te inainte sa faci ceva dar mai ales gandeste-te in primul rand la EA.
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Thu Mar 23, 2006 12:19 am

faci ce vrei, dar... stii ce faci?

asa suna o campanie lansata acum cativa ani...

deci: fa-o cum vrei, dar fa-o cu CAP

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby jADI on Thu Mar 23, 2006 11:03 am

faci ce vrei, dar... stii ce faci? [...] fa-o cum vrei, dar fa-o cu CAP
Snappy, sa mor eu, am ametzit :s190: :s103: :s103: :s103: Oricum, ai dreptate

Eu nush, ca-s bebel, dar am auzit ca multe cupluri o fac fara prezervation, ceea ce... hmmmm... :-t. In anticonceptionale nu am incredere, cu toate ca am auzit ca isi fac treaba, dar pt mine ele sunt ca si cum "Ia sa iau o ampicilina sa vad ce mail-uri am primit!" Nu prea vad cum pot ele stopa. Asta ca nici nu sunt informat... Si pana nu vad, eu cu ochii mei...:s103:...nu cred :bebelush: :bebelush:
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Nina on Thu Mar 23, 2006 11:35 am

Frumoase pareri, nici nu ma asteptam la altceva, stiam ca sunteti deosebiti, frumos din partea voastra sa va ganditi la siguranta partenerei!

Intreba jADI cum pot anticonceptionalele sa previna aparitia unei sarcini. Explicatia e urmatoarea: in primul rand inhiba ovulatia(fara ovul, nu mai apare fecundarea, deci no baby), ingroasa mucusul cervical, deci chiar daca se elimina ovulul, nu poate urca un spermatozoid ca sa se intalneasca cu ovulul; in cazul in care, printr-un accident, urca un spermatozoid se elimina si un ovul, uterul nu permite nidarea produsului de conceptie, adica ovulul fecundat nu se poate prinde de peretii uterului si va fi eliminat.

Sper ca v-au fost de folos explicatiile!
Last edited by Nina on Thu Mar 23, 2006 12:52 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby jADI on Thu Mar 23, 2006 12:26 pm

[ot]No baby? :( :bebelush: [/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby andreeam on Thu Mar 23, 2006 1:17 pm

[ot] pay nu asta voiai? :))) ce tare ! :D [/ot]
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Nina on Thu Mar 23, 2006 2:56 pm

chiar asa, nu asta e scopul contraceptiei?
[ot]
jADI, am inteles ce vrei tu sa spui,dar sa stii ca de vreo cateva mesaje incoace,ai depasit statutul de bebelush, si ai devenit invatzacel!!![/ot]
Image
Image
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Next

Return to Educatie Sexuala