If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum discuti despre...?

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Cum discuti despre...?

Postby p3g@s on Wed Mar 22, 2006 12:34 am

Nu...nu ma refer la cum incepi actul sexual..pentru ca asta e dupa ..sa zicem..gustul fiecaruia...ci ma refer la cum trebuie abordat acest subiect alaturi de persoana dorita mai ales cand aceasta este mai mica decat tine(cazul majoritatii baietilor de_o seama cu mine) sau relatia nu are vechime...cum ar trebui abordat acest subiect astfel incat persoana de langa noi sa nu creada ca sexul este o conditie necesara a continuitatii relatiei dar nici substituibila...cum ar trebui sa procedam in asha fel incat persoana iubita sa nu creada ca defapt numai asta vrem sau ca punem presiune asupra acesteia..ma rog..ati priceput voi :s160:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby kez|zek on Wed Mar 22, 2006 1:50 am

mesajul tau suna cam asa (scuza-ma daca ma insel). cum sa facem sa amagim partenera indoctrinand-o cu ideea ca nu vrei sex de la ea , cand de fapt asta e motivul pt care e langa tine 8-> sa fim seriosi , la varsta de 17 ani numai plimbari sub clar de luna nu trec prin mintile bolnave ale baietilor , sau daca e cazul atunci au fost corupti de asa zisa dragoste ... sau poate niste dereglari cromozomiale :lalala: nu consider ca domnisoarele din ziua de azi mai trebuiesc protejate de "intentiile nefaste ale libidoului masculin" , sau cu alte cuvinte , mai intai vrajite dupa care folosite . regnul lor are destula experienta in spate pentru a se feri de purtatorii preconceptiilor "fete=bucati vii de carne" . bleah , ma urasc cand fac teoria lu peste . oricum , apas Trimite ,ce-o fi o fi...
I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby jADI on Wed Mar 22, 2006 1:52 am

Cu rabdare si cu stil, intr-un cadru familiar, unde sufletele-pereche se pot destinde.

Dupa opinia mea, aceasta discutie (sa nu-mi spuneti ca nu-i importanta :box: ) nu trebuie abordata intr-o atmosfera plina de romantism (sau, eventual cu micii hormoni :s099: ) caci scade din seriozitatea implicarii, lucru in defavoarea ambilor.

Nu conteaza cine si cu cat e mai mic/mare, daca deja s-a ajuns aici, au o anumita maturitate intelectuala (de aici si sexuala, cred! :lalala: ). Si nici vechimea relatiei, asta e deja perspectiva unui baiat/barbat influentat putin de anturaj si de etica romanului "de cartier": "6 Luni! :s103: Mouaammaa! Eu am facut-o dupa 1 sapt!".

E ceva f important, deci trebuie discutat ca atare!

Recunoasteti baieti: oricat ati incerca sa dati senzatia ca nu faceti presiuni :), nu puteti. Deci aici rezulta si ocazia oportuna: chiar dupa o "tentativa" nereusita (voluntar), dupa ce ati observat ca fata doreste sau ati facut-o sa-si doreasca, urmeaza discutia serioasa, ca si cum ati intra in afacerea vietii voastre! (hai mai taci draq, mai jadi! :s172: )

Va recomand, tzestosteronilor, sa fiti mai informati anatomic si pisihologic :) chiar decat fetele, fiindca oricum o dam in bara cu finetea si implicarea (caci nu ne putem invinge curiozitatea :s063: ) actului propriu-zis 8-> , macar sa stiti despre ce e vorba!

A, da, inca ceva. Un pont (cred): incercati sa fiti seriosi si sigur pe voi! Pan' la urma, fetele asta vor: sa se bazeze pe cineva. Cu toate ca voi poate habar n-aveti, ca mine :rosii: , dar macar dati senzatia si cultivati-va! Hai ca-m vorbit numai minciunele... Unde-i suzeta? Aha, acolo... :bebelush: :bebelush:

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby p3g@s on Wed Mar 22, 2006 4:33 pm

@kez|zek...pare rau dar te inseli :) ..nu asta am vrut sa zic dar recunosc ca textul scris de mine cam asta da de interpretat :)) ...
@jADI.. intradevar..lipsa asha zisului tupeu e un impediment mare oricat de rotunzi ne_am da noi in fatza unei fete sau ma rog...a anturajului...multumesc pentru sfat :) ..si mai lasa si mie din suzeta :bebelush: :s122:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby jADI on Wed Mar 22, 2006 6:27 pm

[ot]2 la o suzeta e deja prea mult...NIMENI, DECI NIMENI, NU-MI IA MIE SUZETA! :bebelush: Vreti sa pun copyright pe emoticon? :s060: :bebelush: :bebelush: [/ot]

jADI

Bebelush
Bebelush

Postby alo_salvarea on Wed Mar 22, 2006 7:04 pm

Greu domne, greu ... la varsta mea e mai usor.... :s099: :s195: :s099:

Nu pot sa ma abtin si sa nu fac referire la cei "mici" ...

Eu unul mi-am inceput viata sexuala la 21 ... cam tarziu ar spune unii ... poate... dar nu ma plng... :s195: ... decat sa fi inceput devreme si sa am parte de ........ odata pe an :bang-bang-3: mai bine mai tarziu ... si mai cu :s111:

anyway ... deci la 21... avantaj eu ... nu am mai avut nevoie de preptalk ... dece? de la o anumita varsta se "coc" si fetele si vor si ele lafel de mult si des ca si baietii... problem solved... :s118:

asa.. si ma iau de fete pentru ca pot.... pentru ca pana acum nu a "sarit" nici una sa te sfatuiasaca.... ba mai mult si baietii te critica....

hai sa spunem asa... ce le place fetelor in acceptiunea baietilor? Flori, parfumuri, clar de luna, plimbari, imbratisari, pupicuri, shugar shugar and every thing nice.... maby some spice.... :lalala: .... rectific ... fetelor le place sexul... lafel de mult ca si baietilor.... doar ca incepe sa le placa unpic mai tarziu...

daca vrei o alta exprimare fetele se maturizeaza cand baietii sunt inca copii iar cand baietii se maturizeaza... fetele redevin copile... :D

nu stiu care este problema... curiozitate exista si intr-un caz si in altul ... dar dece fetele nu accepta cu usurinta baietilor , nu stiu (ma refer la cazuri de cupluri ... nu sex cu oricine oricand....)...

VA URMA
Image
Crazy.... :s195: :s195: :s195:
alo_salvarea

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Wed Mar 22, 2006 9:21 pm

In primul rand trebuie si ea sa isi doreasca asta si daca avem o relatie serioasa comunicam si fara sa vrem ajungem si la subiectul asta.

Este ceva absolut normal......daca pentru ea este prima data, atunci trebuie creata o atmosfera cat mai relaxata pentru ca ea sa se simta iubita si protejata.

La asta ma gandesc cand dau de cineva cu mai putin experienta si in general fetele in doresc ceva mai special,,
Catalin

membru special
membru special

Postby ^Angel^ on Wed Mar 22, 2006 9:46 pm

nu stiu care este problema... curiozitate exista si intr-un caz si in altul ... dar dece fetele nu accepta cu usurinta baietilor , nu stiu (ma refer la cazuri de cupluri ... nu sex cu oricine oricand....)...

chiar daca esti implicata intr-o relatie...tot te gandesti ca poate te inseli in privinta lui sau ca se duce sa se laude si iti auzi cine stie ce vorbe.pentru voi asta e un motiv de mandrie.daca se lauda o fata cu activitatea sexuala,mai ales daca e cu tipul de cateva saptamani,e criticata cu usurinta de catre oameni,de catre prieteni chiar,de catre societate...femeile sunt considerate c***e barbatii virili...nu da bine...
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ashes on Wed Mar 22, 2006 10:18 pm

imi trece un vers prin minte: "it's funny how a few words turn into sex" ... e cam aiurea sa aduci vorba despre sex daca nu ai o relatie de lunga durata.. despre cum ar reactiona cred ca depinde de felul cum gandeste tipa si cum percepe sex-ul la inceputul unei relatii.. poate sa fie genul care vrea sa astepte o perioada de timp, nu e pregatita, etc.. acum trebe sa stii si cum sa te comporti cu ea inainte.. ca doar nu poti, de ex, cand mancati sau beti un suc sa zici ceva de genul: "vrei sa facem sex" :))
chestia ar trebui sa vina de la sine, incetul cu incetul, fara sa fie nevoie sa vb decat cand stiti amandoi ca vreti asta.. ce vreau sa zic: nu poti sa treci direct la sex, trebe sa tatonezi un pic terenul inainte, adica azi un sarut, maine un mangaiat, poimaine ceva mai mult, pana o sa-si doreasca si ea :) parerea mea ar fi sa nu-i spui ca vrei sa faceti sex (oricum, 90% stie :)) ) ci prin fapte sa-i demonstrezi ca tii cat de cat la ea, motiv pt ea sa faca pasul asta...

"e grele" :bang-bang-3:
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby jADI on Thu Mar 23, 2006 10:43 am

[ot]
^Angel^ wrote:daca se lauda o fata cu activitatea sexuala [...] femeile sunt considerate c***e

Sa stii ca m-am gandit putin la ce-ai spus tu, si am ajuns la concluzia ca...ASA-I! :banana: E, ce vrei, "inclinatiile" musulmane... :s144: Suzi! Suuuziii...! :bebelush: #:-S [/ot]
jADI

Bebelush
Bebelush

Next

Return to Educatie Sexuala