sa fim seriosi , la varsta de 17 ani numai plimbari sub clar de luna nu trec prin mintile bolnave ale baietilor , sau daca e cazul atunci au fost corupti de asa zisa dragoste ... sau poate niste dereglari cromozomiale
nu consider ca domnisoarele din ziua de azi mai trebuiesc protejate de "intentiile nefaste ale libidoului masculin" , sau cu alte cuvinte , mai intai vrajite dupa care folosite . regnul lor are destula experienta in spate pentru a se feri de purtatorii preconceptiilor "fete=bucati vii de carne" . bleah , ma urasc cand fac teoria lu peste . oricum , apas Trimite ,ce-o fi o fi... 
) nu trebuie abordata intr-o atmosfera plina de romantism (sau, eventual cu micii hormoni
) caci scade din seriozitatea implicarii, lucru in defavoarea ambilor.
). Si nici vechimea relatiei, asta e deja perspectiva unui baiat/barbat influentat putin de anturaj si de etica romanului "de cartier": "6 Luni!
Mouaammaa! Eu am facut-o dupa 1 sapt!".
)
) actului propriu-zis
, macar sa stiti despre ce e vorba!
, dar macar dati senzatia si cultivati-va! Hai ca-m vorbit numai minciunele... Unde-i suzeta? Aha, acolo...

...

Vreti sa pun copyright pe emoticon?
[/ot]

... decat sa fi inceput devreme si sa am parte de ........ odata pe an
mai bine mai tarziu ... si mai cu
.... rectific ... fetelor le place sexul... lafel de mult ca si baietilor.... doar ca incepe sa le placa unpic mai tarziu...

nu stiu care este problema... curiozitate exista si intr-un caz si in altul ... dar dece fetele nu accepta cu usurinta baietilor , nu stiu (ma refer la cazuri de cupluri ... nu sex cu oricine oricand....)...

) ci prin fapte sa-i demonstrezi ca tii cat de cat la ea, motiv pt ea sa faca pasul asta...

^Angel^ wrote:daca se lauda o fata cu activitatea sexuala [...] femeile sunt considerate c***e
E, ce vrei, "inclinatiile" musulmane...
Suzi! Suuuziii...!
[/ot] 
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests