If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele si baietii - doar prieteni?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby MindLord on Thu Mar 02, 2006 3:58 pm

@ BA - super open-minded atitudinea ta, dar permite-mi sa ma indoiesc de faptul ca o vei pune vreodata in aplicare... :P

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby BA on Thu Mar 02, 2006 8:40 pm

@ Snappy: cred ca daca iti e un prieten adevarat, ar fi totul ok, cum naiba sa te intepi cu cineva pe careil cunosti asa bine si cu care ti-ai impartasit atatea si ulterior, ati si facut-o. nu,eu cred ca prietenul la nevoie se cunoaste.
@mindlord: da, si eu zic la fel, si indoiala ta ti-o intaresc eu prin faptul ca sunt cu cineva, deci nu se pune problema - acum; dar believe me, as pune-o in aplicare daca ar deveni cu adevarat o nevoie. desi probabil n-as vrea sa-l mai vad pe respectivul ceva timp...
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Snappy on Fri Mar 03, 2006 12:41 am

@BA - ma refeream la cazul prieteniei in care unul din ei incepe sa vada in celalalt doar sex-sex-sex si iarasi sex... atunci ziceam ca apar intepaturi in sensul de mici provocari si propuneri... "ce-ar fi daca"... "te-ai gandit vreodata la..." "ce zici daca..." etc...

mie mi s-ar parea cam sui sa aud asa ceva de la o tipa pe care o consider ca o sora... as I said - fete-s destule-n pana mea... trebuie sa constientizam ca dragostea vine si pleaca - asa ca mai bine ai dracului un prieten, numai sa stie definitia "prieteniei" ca altfel iti iei teapa si ramai si fara dragoste si fara prietenie...

oricum... parerea eu nu mi-o schimb... se poate prietenie adevarata fata si baiat... or duce toate drumurile la Roma, dar nu toate prieteniile duc la dragoste si sex...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MoonLight on Fri Mar 03, 2006 4:38 pm

True snapp true ;) Acum degeaba argumentam si vb in contradictoriu aici....ptr k fiecare are parerea lui despre prietenie...Nimeni nu-si va schimba parerea in urma celor spuse aici ;)

P.S. Ba dak ar fi dupa mine prefer sa apelez la o "bitch" dak simt neaparat nevoia dkt sa apelez la o prietena ptr asta ;) Sexul influenteza si mentine dragostea, so.... :P
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby BA on Fri Mar 03, 2006 4:43 pm

@snappy: da, la ce te referi tu , doar sex object...sa zicem. dar faza e ca eu am inceput topicul asta pen'ca mai toata lumea imi spunea sa nu mai cred doar intr-o simpla prietenie, caci nu exista

Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Fri Mar 03, 2006 9:23 pm

sunt suta'n'suta de acord cu BA.

cred ca, pe de o parte simpla prietenie exista intre un baiat si o fata, dar pe de alta parte este posibila si o relatie sexuala intre cei doi ...

pt mine sunt 2 variante :) ambele la fel de posibile
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby alo_salvarea on Tue Mar 07, 2006 7:20 pm

BA: ca sa raspund si eu la randu-mi la intrebarea ta... este posibila prietenie intre un baiat si o fata fara vreo alta implicatie (sexuala, atractie ascunsa..etc).

in acelasi timp insa nu pot sa neg faptul ca (si acum ma refer la mine) am prietene pe care gasesc atragatoare si ca fizic si ca psihic... si cu care probabil - given the chance - as incerca mai mult decat prietenie...

si la urma dar nu neaparat ultima categorie sunt prietenele pe care cu siguranta as vrea sa ....

poti sa faci sex cu un prieten/a? dar dece nu? (atata timp cat niciunul nu e implicat in alta relatie iar actul e pura satisfactie reciproca a necesitatii fiziologice si de comun acord acceptata) ... si ce daca apoi se indragostesc? lafel de bine se poate sa fie o singura data impartit patul... prietenia ramane si dupa in ambele cazuri...

si sa zicem ca unu ar vrea la un moment dat mai mult iar celalat nu... foarte bine... dar in primul si in primul rand ei sunt prieteni - deci prin definitie pot sa discute ca niste prieteni, nu ca iubiti iar discutiile intre prieteni sunt muuuuult diferite de cele intre iubiti pentru ca nu exista sentimentul de apartenenta... - si astfel sa stabileasca amiabil si amical ce vor face in continuare...

[ot]ufff.... complicata simpla treaba si prietenia asta....[/ot]
Image
Crazy.... :s195: :s195: :s195:
alo_salvarea

Descurcaret
Descurcaret

Postby roby38 on Tue Mar 07, 2006 8:10 pm

greu cu subiectul asta ... cu siguranta sunt relatii de prietenie intre baietii si fete .....dar din experienta mea nu dureaza prea mult ori se termina in "pat" si raman impreuna sau se cam raceste relatia asta de prietenie ..... si sunt de acord cu "alo salvarea " :s123:
In fiecare zii ma trezesc cu zambetul pe buze crezand ca o sa fie o zii ..mai buna...( beepp...beeppp) :D
roby38

Descurcaret
Descurcaret

Postby BA on Wed Mar 08, 2006 10:28 pm

@adler: right on, man!!
@restul: eu imi sustin inca parerea ca poate xista, pentru ca am un prieten de acest gen, desi nu ne-am mai vazut de mai bine de vreo 3 ani. inca vorbim si imi este alaturi (telefonic) cand am nevoie si e cel la care apelez rarut , dar cand treaba e groasa......el a fost cu cea mai buna prietena a mea, eu eram cu cineva, si ieseam de cate ori aveam ocazia asa, double-date.....cand ei s-au despartit, noi am ramas prieteni. ulterior, cand m-am despartit si eu (a fost prima persoana careia i-am spus) tot am ramas. ciudat ce s-a ales de acest grup 4, caci toti am ramas prieteni, insa intortochiat, unul cu cate 2, numai cu cel cu care fusese nu....ufff.....dar ideea e ca el mi-a ramas un bun prieten, daca nu the best
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby NYCGIL on Wed Mar 22, 2006 2:14 am

cred ca, pe de o parte simpla prietenie exista intre un baiat si o fata, dar pe de alta parte este posibila si o relatie sexuala intre cei doi ...

Exista...numai ca sexul complica lucrurile. Nu stiu cati de aici vorbesc din proprie experienta...Dar eu am trecut prin asta si stiu.
La un moment dat apar si implicatii sentimentale- pe care incerci sa le inlaturi pentru ca nu-si au locul- dar care strica relatia..
Trebuie sa fii foarte realist si sa sti ft bine ce vrei pentru a avea o relatie de genul acesta;sa sti care e limita si sa nu treci niciodata de ea...
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Prietenia