If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"relatiile la distanta esueaza mai mult ca sigur"

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby copilasu_l on Tue Mar 21, 2006 12:23 am

Cherry wrote:insa cred ca ar fi super...mi se pare ca atunci cand sunt impreuna cu el, dupa ce nu ne-am vazut nu stiu cate saptamani, ne bucuram se clipa la o intensitate mai mare...si totul pare mai frumos...

Ai trait asa ceva?! NU. Iti garantez eu ca nu e "super" deloc. Ai idee cam ce fel te simti cand mergi pe strada si vezi cupluri iar tu esti singur\a?! Iti spun eu ca nu e super deloc. Ai idee cam ce poti simti cand vezi o pereche care se saruta si tu nici macar nu il\o tii de mana?! Nu, nu e super deloc :(

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Catalin on Tue Mar 21, 2006 12:38 am

Cherry, atunci cand esti cu el totul iti apartine este normal, dar dupa ce mainile voastre nu se mai ating iti dispare zambetul de pe fata ca stii ca a plecat si va dura oleaca pana il vei revedea.

Copilasu_l stie el ce spune, probabil a patit asa ceva sau ma insel eu? De exemplu de Ziua Indragostilor sau de 1 si 8 martie, vedeam toata lumea cu flori, tot felul de cadouri, pupaturi, imbratisari etc etc...........eu in zilele astea am fost singur si nu m-am inchis in mine dar m-am simti stingher in calea fericirii altor oameni.
Catalin

membru special
membru special

Postby noco on Tue Mar 21, 2006 12:46 am

:nope: :s058: mda..prin asta trec si eu de 2 ani de zile..
eram fericita..si convinsa ca va fii bine..dar in ultimu' timp..scartzaie..
sper sa fie doar paranoia din mine..
as fii subiectiva daca as comenta ..pentru ca acum v-as spune ca relatiile la distantza nu rezista iar...
cu ceva timp in urma v-as fii spus ca e dragoste adevarata si ca va dura..

noco

membru special
membru special

Postby MindLord on Tue Mar 21, 2006 1:52 am

hmmm.... ma uitam acum ce am scris mai sus..... :( nu mai pot sa confirm... o relatie de 11 luni la MAAAREE distanta s-a incheiat... dar asta nu inseamna ca nu poate sa mearga... tot optimist sunt... dar e al naibii de greu...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby MoshCraciun on Tue Mar 21, 2006 11:09 am

hihiii....vad ca sunt doua topicuri identice.......moshu a raspus dincolo...:P......=>http://www.discuta-liber.com/viewtopic.php?t=704&highlight=love&start=30

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby roby38 on Tue Mar 21, 2006 12:01 pm

...sincer am incercat si eu relatia la distanta dar ....n-a mers asa ca unul din punctul meu de vedere ....relatia la distanta nu merge ....chiar daca dragostea e puternica ..intervine gelozia ..si altele ..e o investitie cam " neprofitabila " zic eu.... :don't-know: :D

---[ MoonLight = "te rog pune animatiile in text daca vrei (printre cuvinte) in numar redus, dar nu pune la sfarsit sau in cadrul mesajului multe la gramada caci nu dau prea bine la ochi. mc anticipat" ]---
In fiecare zii ma trezesc cu zambetul pe buze crezand ca o sa fie o zii ..mai buna...( beepp...beeppp) :D
roby38

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Tue Mar 21, 2006 4:27 pm

in momentul in care incepi o relatie (nu un combinat de o seara, doua), investesti incredere... fie ca e la 2 blocuri langa tine, fie ca e la 100km... daca apare gelozia apare pt ca se pierde increderea... si aici nu mai conteaza daca e aproape sau departe... daca vrea sa te insele, poate s-o faca si cu tine de mana, nu numai cand e la mare departare! ...eu am mai spus, facem 1 an si 3 luni de cand avem o rel la distanta si da, merge! si inca merge bine! :s123:

nu e o regula ca relatiile la distanta sa nu mearga! ...bine, acum, daca nu dai dovada de nici un pic de interes si vrei ca pers respectiva sa nu iasa nicaieri si sa nu faca nimic, adica sa nu-i dai nici un pic de libertate, automat n-ai facut nimic.
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby cartush on Wed Mar 22, 2006 5:31 pm

Increderea si atentzia conteaza extrem de mult! :D

Si depinde de om...sunt cazuri si cazuri! :don't-know:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Poate functioana o relatie la distanta??????

Postby Sidoni@ on Thu Mar 23, 2006 11:06 pm

Ce credeti o relatie la distanta are sanse sa se materializeze?????? Crede-ti ca poate functiona sau e ceva trecator pt ca nu poti fi alaturi de persoana respectiva si se pierde comunicarea?????????

---[ Snappy = "mesaj facut din topic raspuns si lipit cu un alt topic ce trata acelasi subiect" ]---
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Fri Mar 24, 2006 8:13 am

DA, poate functiona am avut multe relatii la distanta si toate au mers chiar mai bine decat o relatie obisnuita.........daca nu am ramas impreuna au fost alte motive, nu distanta.
Catalin

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Conceptii si Mentalitati