If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

aberatii ce suna bine

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby Catalin on Mon Dec 26, 2005 1:01 am

Vreau din nou sa ma ierte pentru prostiile care le-am facut mereu, vreau sa fim numai noi 2 langa brad cu 2 pahare de sampanie in mana.........si sa ne spunem lucruri dulci........fara ea langa mine este ca si cum nu as avea apa sa beau.
~x(

Catalin

membru special
membru special

Postby p3g@s on Mon Jan 09, 2006 4:30 pm

<te iubesc precum soarele iubeste cerul senin de vara atunci cand amandoi parca se scalda in mare la rasarit..(sau ceva de genu :D )
<nu vreau decat sa ma odihnesc la pieptul tau pe un rasarit cald de soare la un mal de mare
< pana cnd nu iti voi atinge buzele tale matasoase pe un pat plin de petale de trandafiri rosii si lumanari parfumate voi trai fiecare clipa in chinuri de nedescris
astept cu nerabdare ziua in care ne va prinde rasaritul soarelui impreunati in brate si in suflet
< nu-mi pot exprima sentimentele mele fata de tine decat printr-un umil sarut si printr-un umli te iubesc dar stiu ca daca as putea sa-ti arat cat de mult te iubesc nu mi-ar ajuge 3 milenii si 2 universe sa-ti arat maretia si felul in care in fiecare clipa in care tu-mi zambesti,fiinta mea parcacapata o binecuvantare cereasa si ma ridic spre raiul mult dorit al inimii tale

si ash vrea sa mai scriu dar ascult rap si nu-mi prea vine acu :)
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby p3g@s on Mon Mar 20, 2006 11:38 pm

ma retrag in sinea mea..pentru a vedea pacatul si greseala...ma retrag intr_u intuneric inspaimantator si precum un orb incep sa pipai pentru raspunsuri la intrebari asha de simple dar in acelasi timp atat de departe de mine...stau si ma cuprinde spaima caci nu voi mai putea vedea niciodata lumina calda a fericirii adevarate pe care numai chipul si zambetul tau mi le putea oferi...dar toate acestea au disparut in momentul in care mi_ai inchis inima intr_o mica cutie si ai aruncato acolo langa celelalte suflete care te_a putut iubi macar o farama din cat am facuto eu...acum te rog sa ma ghidezi..sa te intorci catre mine si sa ma faci sa vad iarasi lumina unui zambet...reda_mi inima mea sfaramata si lasa_ma sa o pot vindeca macar singur aici cu mine...daca nu acolo undeva cu tine iubirea mea.. :s111:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ^Angel^ on Tue Mar 21, 2006 9:05 pm

1)in dragoste e ca la sah:face unul o mutare,face si celalalt,pe cand eu am ramas fara pioni iar tu ai tabla plina.
2)intr-o zi ne-am jucat la carti iubirea.Am impartit egal cartile si jocul a inceput.am aruncat pe masa o zi,dar tu mi-ai aruncat clipa,si am pierdut o carte.scot din carti amintirea,dar tu pui repede uitarea si mai pierd o carte.scot din carti asul te iubesc,dar tu pui jos asul te-am iubit.pun jos intrebarea dar tu pui jos tacerea.trist,tacut,ma ridic caci...am pierdut!
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby alo_salvarea on Wed Mar 22, 2006 3:26 pm

Culori de dragoste - autor - Your's truly - cand eram mai tinerel si cu capu'nori de dragoste, nu de fum de tzigari ca acum :-p

Ai pătruns în viaţa mea,
Pictor măiastru al inimii mele,
Ai colorat lumina zilei care,
În drumul meu ai apărut.

Ferice sunt acum. Te pot vedea,
Mi-ai colorat acum şi visele
Ai apărut fără să vrei ? sau oare,
Ai apărut fiindcă ai vrut ?

E roz acuma viaţa mea,
Albe-s visele mele,
Albastru văd acum în zare,
Şi roşu-i cerul când mă uit.