If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Murim...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby adler on Sat Mar 18, 2006 3:22 pm

moartea face parte din viata. E ceva natural..normal, ceva obisnuit. Nu are rost sa facem atata tam tam pe tema asta.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby ashes on Mon Mar 20, 2006 8:15 pm

@adler, nu moartea face parte din viata, si viata face parte din moarte ...pt ca viata nu e decat un pas pt ceva mult mai inaltator.
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby little weasel on Mon Mar 20, 2006 9:15 pm

Murim...da, inspaimantator gand ptr multa lume...dar ce putem face ? nu ne putem ascunde, oriunde mergem ea ne insoteste..asa ca atunci cand vine momentul, nu este o surpriza...ci doar" ne ia de mana"...

Image
Hotul mi-a luat totul,insa mi-a lasat LUNA...era la fereastra.
Timpul este sbstanta din care sunt facuta...
little weasel

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Snappy on Tue Mar 21, 2006 9:30 am

moartea vine, ne ia si lasa in locul nostru amintirea noastra desenata pe gandul celor ce ne-au iubit cu adevarat.

doar atunci cand mori vad oamenii cat de mult insemni, doar atunci ei realizeaza ca nu te-au apreciat cum trebuia, ca nu te-au iubit cum trebuia, ca nu ti-au spus ce insemni pt ei...

ar fi misto sa poti muri doar pt 1 zi ca sa se prinda unii oameni ce esti cu adevarat... sa realizeze cum e cand tU nu mai esti acolo...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby changer on Tue Mar 21, 2006 10:41 am

de murit moare toata lumea nobody lives forever......depinde cum isi traieste fiecare viata......ii va fi cum va fi dincolo....moartea este un prag peste care trecem intr-o alta "viata" vesnica.........dupa ce murim vom revedea viata nostra pe care am trait-o in cateva clipite...secunde...nu pot sa zic ca imi este frik de moarte...daca este sa mor pot muri oriunde si oricand,nu ai cum sa impiedici asta....tind sa tind ca asta este unul dintre singurele lucruri inevitabile in aceasta viata....so live your life how do you belive it's right and how you want......ca atunci cand murim sa nu regreteam ca nu am facut ceva ce trebuia facut mai de demult....so enjoy of your life people :s123: live it :s195:

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby adler on Fri Mar 24, 2006 1:03 pm

nu prea cred ca va mai urma ceva dupa viata asta. Este doar o amagire cu care ne-am obisnuit toti.. o speranta ca vom ajunge undeva unde ne va fi poate mai bine ... don;t eat this shit.

Moartea probabil este sfarsitul. get used to it, si fa tot ce poti ca sa fii apreciat in viata asta, alta sansa nu vei mai avea.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby jADI on Fri Mar 24, 2006 1:20 pm

nu prea cred ca va mai urma ceva dupa viata asta

Deci iti este frica de moarte.

De ce nu-ti faci moartea mai frumoasa? Cu toate ca poate sunt convins ca nu este, imi place sa cred ca mai e ceva dup-aia. We eat shit deoarece nu ne putem imagina non-existenti! Tu poti?

Se dezbat atat de multe pe baza "vietii de dupa moarte" si tu direct ne-ai lamurit? :s028:

In legatura cu perioada vietii, ai dreptate: avem doar o viata de murit si o suzeta de ..hmm.. suzit :bebelush: , deci s-o traim ca atare! :s103:
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby adler on Fri Mar 24, 2006 1:58 pm

[ot] Adi daca vei incerca vreodata sa citesti printre posturile mele de la venirea pe forum...ori daca ai fi incercat sa citesti macar toate posturile de la topicul unde scriem acum ai fi vazut ca am dat argumente multiple ;)

ce am zis mai sus este doar o farama din ceea ce gandesc. dca vrei discutam la o bere pe tema asta..dar iti garantez ca te vei lasa pagubas pana la urma ;)

nu incerca sa judeci oamenii...incearca doar sa iti afirmi parerea [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby jADI on Fri Mar 24, 2006 2:09 pm

[ot] Ce argumente consideri elocvente cand e vorba despre ceva ce nu cunoastem? Ca si cum ai spune "Ce tare e pe Jupiter!" Se mai pune problema de argumente? Si nu am judecat...cred :ooops: Si, da, poate dezbatem la un lapte "lights" :bebelush: si murim fericiti! :s122: [/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Catalin on Sun Mar 26, 2006 1:10 am

Imi traiesc viata la maxim pentru ca sunt constient ca desi am doar 22 de ani, maine poate sa dea masina peste mine si sa mor.............murim indiferent de varsta, pot muri la 25 de ani si pot muri si la 75 de ani.

Nu noi alegem cand si cum sa murim.
Catalin

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie