If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Conteaza fizicul sau sufletzelul?!

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby Micha on Sat Mar 18, 2006 12:25 pm

pai io nici nu mai stiu.. si io sunt de parerea ca fizicul conteaza la inceput cel mai mult dar in cazul meu la relatia actuala nu a fost asa... pt ca baiatul asta kiar nu ma atragea si mi se parea kiar uratel cand a inceput totul. Faptul ca m-am apropiat de el a fost doar ca eram amici si puteam vbi despre multe lucruri, aproape orice si era la fel de zapacit ca mine si mereu dispus la kestii nebune :)) Si kiar a contat in acele clipe sufletul lui si atat. La mine e tocmai invers, pt ca abia acum descopar ca si fizicul lui ma atrage mai mult decat as fi crezut la inceput. Cu trecerea timpului il vad si din ce in ce mai dragut si scumpic si frumusel. Uite ca se mai intampla si de-astea :))

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby rox on Tue Apr 11, 2006 2:05 pm

la prima vedere conteaza fizicul (parerea mea).........apoi sufletul. :wub: asta in cazul in care cunosti mai intai o persoana face 2 face. daca vb cu ea p net sau va stiti destul d bine din sms si telefon 8-> ..........poti avea si surprize :s172: ata ete. riscu' meseriei :s099: dar tot sufletul ramane mai important decat fizicul.
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -

Postby emma on Wed Apr 12, 2006 7:08 pm

...la o prima vedere,fizicul este cel care iti solicita interesul pentru o anumita persoana...cei mai romantici dintre noi insa,presimt in ochii persoanei respective lumini ce se descopera mult mai tarziu ,in timp ce ii cunosti indeaproape caracterul,sufletul...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Keira on Fri Apr 14, 2006 11:17 pm

O idee dintr-un film:

un batran bogat este casatorit cu o sotie tanara, evident pentru bani. Aceasta il omoara intr-un final. Sufletul batranului se reincarneaza in corpul unui tanar foarte foarte atragator, dar sarac. Se reintoarce la casa lui, unde datorita fizicului ajunge iar sotul celei care l-a ucis.

Dar dincolo de povestea propriu-zisa e ideea de trup- suflet. De exemplu, daca eu as muri acum si m-as reincarna intr-o fata cu un fizic neplacut, cat la suta credeti ca ar conta sufletul. Va raspund eu : ZERO
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby andreeam on Sat Apr 15, 2006 12:04 am

vai cristina....ai pomenit aci de filmu la care ne-am uitat [2 episoade numa]

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby vera on Fri Apr 21, 2006 2:00 am

mai sincer... m-am indragostit de-a binelea de un singur tip shi nu m-am indragostit de ochii lui albashtri sau de aspect ci de vocea lui, de acel cuvant "formal" pe care el-a zis imediat dupa ce ne-am cunoscut, de ceea ce spunea... nush a contat shi fizicul ca era asha de dulce shi totushi atat de masculin... dar ce m-a atras la el mai ales a fost incapatzanarea, indarjirea, felul in care shtia sa ma alinte, felul in care ma facea sa ma simt, lucrurile pe care le zicea...

adica sunt persoane care ma atrag fizic dar cand ajung undeva sub invelish shi vad ca bate vantul fug cat de repde pot... invelishul e doar ambalajul shi conteaza shi calitatea a ceea ce se afla inauntru
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

Postby rox on Fri Apr 21, 2006 2:06 am

SUFLETUL pe care nu multi (e) il au..................
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby changer on Fri Apr 21, 2006 9:27 am

pai aici depinde de mai multe criterii....deja o parte voi le-ati zis....daca e vorba de intalnire face 2 face cik ar trebui sa conteze si fizicul......insa sa zicem ca fizicul nu este nici placut da nu ar prezenta nici vre un interes si totusi ramneti buni amici....ajungeti sa aveti multa incredere unul in celalalt si ajungi sa te indragostesti de acea persoana....aici nu conteaza sufletul?dintr-o simpla amicitie cu o persoana....ajungi sa o cunosti bine, sa ii cunosti sufletul si atunci ajungi sa te indragostesti de ea intru totul si ca fizic cum arata si ca suflet pe care l-ai descoperit pe parcurs....exista si asemenea cazuri.Insa mai exista cazurile de care a pomenit si Fluffy..ca mai intai vorbesti pe net...si dupa vezi cum arata...insa sunt si anumite riscuri pentru ca unele persoane pot falsifica pe net(nu prea cred ca e asa greu)so tre sa fi pregatit si sa nu iti faci ilzuii ca asa ar fi de adevaratelea si in real life....insa sunt alte persoane care isi arat cu adevart acel suflet....depinde de fiecare persoana.......poate te poti indragosti de felul in care gandeste de felul lui de a vorbi......de cat de sensibil este si restu printre care se implik si sufletul...se pot intampla si asemenea cazuri .....pentru mine nu sh ce sa zic :don't-know: eu zic ca ar conta foarte mult sufletul pentru ca la asta ma uit si incerc sa vad la fiecare fata in parte da unele se lasa mai greu descoperite decat altele...si daca ar fi sa vorbim la cazul fetelor......se stie ca ele sunt preentioase :s099:
So raman deocamdata la ideea 30% fizic sirestu suflet daca nu si mai mult .......depinde de circumstante
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby alo_salvarea on Fri Apr 21, 2006 10:14 am

Eu cred ca intrebarea asta e defapt o afirmatie si diferenta ar fi doar de un cuvant si un semn ... Explicatie:

Incorect : "Conteaza fizicul sau sufletzelul?!"
Corect: "Conteaza fizicul si sufletzelul!"

Sa fim seriosi ... ca ... nu-i frumos ce e frumos... e frumos ce-mi place mie 8->

:inlove: :s143: :inlove: :s143: :inlove: :s143: :inlove: :s143:

SA FITI IUBITZI !!! ASTA CU ADEVARAT CONTEAZA........ :mr---love:
Image
Crazy.... :s195: :s195: :s195:
alo_salvarea

Descurcaret
Descurcaret

Postby Ice on Fri Apr 21, 2006 12:08 pm

Fizicul ne atrage ... Sufletul ne tine langa ....

Vezi o persoana ... iti place cum arata ... incerci ceva ... apoi il cunosti si iti dai seama ca nu e ceea ce cautai ... nimic rau in asta ... ai mai castigat un prieten... care dupa parerea ta arata "bine" ( numai bun sa te mandresti cu el/ ea)
[ot] A nu se interpreta [/ot]

Ca sa fiu la obiect SUFLETUL este cel care conteaza.

[ot] PRIETENII STIU DE CE [/ot]
Ice

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Alte discutii despre sentimente