If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce iti place la un copil ?

Ce este mai frumos decat zambetul unui copil? Discuta despre copii, despre ceea ce fac, despre ceea ce sunt.

Postby Mario on Thu Jan 05, 2006 12:20 am

Inocenta unui copil este ceva aparte, ai probleme si daca plangi saracul nu intelege se uita la tine asa nedumerit.......tu ai trecut prin viata el abia acum incepe sa simta.

Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby ela on Thu Jan 05, 2006 12:51 am

Cat sunt mici toti copii sunt dragalasi.Imi plac cand sunt mici mici si incep sa zica un cuvant,doua si alea stalcite,cand incep sa mearga,cand rad.Te inconjoara cu bucuria lor si incepi sa dai si tu in mintea lor.Cand se maresc deja sunt pretentiosi si incep ca nu vor aia....si cand ti-e lumea mai draga vin si iti fac ceva ca sa te scoata din sarite,nu chiar mereu,dar...
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby a_soul_4_u on Thu Jan 05, 2006 2:27 am

inocentza.... naturaletzeaa puritatea,,,, nostalgia cu care itzi amintesti cum erai si ce ai ajuns..... un copil..... e cea mai mare minune..... e rodul celui mai mare sentiment de iubire ....

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby skip on Fri Jan 13, 2006 6:31 pm

la un copil imi place .... modul de viatza... sta si mananc cand are chef .. doarem cand vrea si face ce vrea fara sa ii pese:D
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby dr claw on Fri Jan 13, 2006 10:07 pm

cred ca oricui ii plac copii sa se joace sa stea linisti sa nu te deranjeze dar cand incepe sa planga sau sa te streseze cu intrebari continu te exaspereaza si ai da orice sa scapi de el stiu din propi exp am un frate mai mic dar cel putin acum e putin mai marer si nu intra la mine in camera decat daca ii dau eu voie sa stiti ca chiar imi place ca ma mai asculta

i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby skip on Sat Jan 14, 2006 3:10 pm

[ot]dr claw>misto ca ai un frate care te asculta .. la mine sormea tipa si ma cert cu ea mereu.. dar este mai mare[/ot]
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby BA on Fri Feb 03, 2006 12:07 am

imi plac pentru ca sunt inca imbecili. dupa ce cresc, devin ca noi, adica niste nefericiti
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Snappy on Fri Feb 03, 2006 11:18 pm

imbecili? copii? unde e asemanarea? :P

mi se pare cam rautacios sa zici unui copil "imbecil" :(

eu zic ca sunt un mic "soare" in viata unui cuplu... asta daca a fost dorit de amandoi si daca si situatia permite cat de cat intretinerea sa...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby jADI on Sat Mar 18, 2006 2:25 am

Copiii imi amintesc ce am pierdut. Ma uit la unul si ma lamureste involuntar: AM PIERDUT MULTE!
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby andreeam on Sat Mar 18, 2006 12:56 pm

[ot]welcome jADI :s122: [/ot]
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Despre copii