If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce te-a facut sa il iubesti?

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby uby_4u on Fri Mar 10, 2006 9:52 pm

hmmm... pai chiar nu stiu... sa fi fost firea lui nebunatica?? felul in care stia sa ma faca sa zambesc?? surprizele care mi le facea?? romantismul sau?? poate sa fi fost astea... oricum, nu il iubeam pt ceea ce era, ci pt ceea ce eram cand eram cu el :)

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby tot eu on Fri Mar 10, 2006 10:30 pm

pai :lalala: ...felul lui de a se purta...pur si simplu ma simteam speciala, protejata, fericita (etc.) in bratele lui...
oricum, si acum sincer...nici la fizic nu arata rau 8->
CARPE DIEM !!!
tot eu

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Sidoni@ on Wed Mar 15, 2006 10:22 pm

... Buna intrebare... Pai pe mine m-a atras la el vocea. L-am cunoscut printr-un simplu bip dat la innimereala si.... au iesit scantei. :s045: Mi-a placut faptul ca stia ce vrea de la viata si ca avea o peronalitate foarte bine formata. In cazul meu fizicul a avenit ca o completare :s096:

Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Fri Mar 17, 2006 1:42 pm

@sidonia e prea super faza... dintr-un bip.. kiar e romantic si .. diferit.. ce-mi place faza.. :D
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Sidoni@ on Fri Mar 17, 2006 4:10 pm

Da e ceva diferit insa foarte foarte interesant! Daca cineva mi-ar fi zis acu 3 luni ca place o persoana pe care nici macar nu o cunoaste as fi ras pana m-as fi prapadit... Dar acum totul mi se pare normal pt ca imi place o voce pe care nu o pot asocia deocandata decat unui chip dintr-o poza :inlove: ... Dar lucrurile se vor schimba duminica asta pt ca urmeaza sa vina in galati :s195:

Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Thu Mar 23, 2006 4:14 pm

Asteptam detalii!!! pls,pls
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Sidoni@ on Thu Mar 23, 2006 11:00 pm

K sunt aici sa va dau mai multe detalii. A avut loc marea intalnire :s118: si spre surperinderea mea ne-am placut reciproc. Multi prieteni ne-au zis ca ne potrivim si fizic dar si la caracter. Pot zice ca sunt indragostita dar acum am si un corp la vocea care m-a fermecat. Acum ma framanta un lucru cat o sa dureze o relatie la 200 de km departare? Are vreun viitor???????? Voi ce ziceti???? :don't-know: oricum eu sunt persoana care traieste clipa asa ca ma voi bucura cat de mult voi putea de aceasta relatie si prefer sa cred ca va merge :s022:
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Tue Mar 28, 2006 12:15 pm

@sidoni@ doar 200 km? :)) io ce sa mai zic ca am de un an de zile o relatie la distanta si sunt 400 km ... dak eu am reusit o sa puteti si voi... trebuie doar sa nu renuntati la primul hop care apare
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby cartush on Tue Mar 28, 2006 6:24 pm

Ce te-a facut sa il iubesti?

Pentru a discuta despre relatziile la distantza :arrow: http://www.discuta-liber.com/viewtopic.php?t=45&start=75
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby vera on Thu Apr 20, 2006 12:22 am

l-am iubit (pe undeva inca il mai iubesc) pentru felul in care era, pentru vocea lui (avea o voce super cu care adormeam in fiecare seara), pentru ochii lui albashtri-gri... pentru ca era el shi fiecare defect al lui ma apropia, ma facea sa ma atashez tot mai tare de el...

imi amintesc ca eram (la ceva vreme dupa despartire) cu altcineva shi respectivul ma intreaba "shi alex asta cum era?" shi eram de mana cu ala shi nush... cred ca ma urat in momentul ala pentru ca raspunsul meu a fost: "pai era... nush.... era perfect!!!" shi da, in ochii mei era perfect alex asta...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

PreviousNext

Return to Ce iti place la un baiat ?