If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele cu fite

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby p3g@s on Thu Mar 16, 2006 10:49 pm

am intalnit destule..is cam satul dar tre sa le suport...is si ei oameni...ceea ce nu pot sa imi dau seama e cum pot ele sa se comporte urat cu tine..sa te priveasca de sus..si apoi sa se coboare imediat la nivelu tau cand au nevoie de tine..stiu cum sta treba dar pur si simplu nu le inteleg..

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby kiduletz on Sun Sep 03, 2006 6:12 pm

imi place atunci cand o fata face pe fitzoasa cu mine doar cand suntem doar noi doi si totul sa fie in gluma, dar cand suntem in public cred ca as trozni-o :box:, nu suport o fata fitzoasa si serioasa. ~x(

---[Snappy = "mesaje lipite (consecutive la interval foarte scurt)" ]---

Catalin wrote:Ma enerveaza fetele care se poarta frumos cand esti cu ele si vorbesti de diferite chestii, iar atunci cand ies in oras cu fetele isi schimba comportamentul radical si isi aplica aerele de vedeta ca, na acuma au iesit si ele "ca intre fete" si trebuie sa faca oleaca de impresii.................mama, cat urasc treaba asta. ~x(

sunt perfect de acord cu tine :betia:
kiduletz

Invatacel
Invatacel

Postby onix on Sun Sep 03, 2006 9:09 pm

[ot]@ kiduletz: orice problema ar avea un barbat cu o fata/femeie este josnic sa o loveasca...pardon, "trozneasca". Nu asa isi demonstreaza barbatia. [/ot]

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Mon Sep 04, 2006 11:53 pm

[ot] @onix....omu a zis ca ar trosnio...cu ca a si facuto :P[/ot]

p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby vera on Tue Sep 05, 2006 1:38 am

sa vedem... fitze... va zic o poveste personala legata de chestia asta:

cand eram in a 8-a frate-miu a intrat in a 9-a shi shi-a facut, in mod destul de logic, multi prieteni noi... ei bine shi ii mai aducea pe la noi pe acasa... shi pe atunci aveam o perioada nasola (despartirea vietii mele... ia rait, ma rog dramatizam eu anumite chestii in mom respectiv) shi nu aveam o dispozitite sociabila so eram foarte retrasa cu ei shi cand ma abordau uneori shi cu mici rautati nevinovate devenam foarte agresiva shi necomunicativa... logic ca am primit eticheta de fitoasa... shi pe urma am mai incercat eu sa schimb parerea (dupa ce imi revenisem din "marea deceptie" dar eticheta era deja pusa)... ei asta pana m-am ametit un pic la o petrecere de-a lu' fratemiu shi de atunci toti cred ca-s de treaba shi ne intelegem bine, cu unii foarte bine... shi prin minune nu mai eram fitoasa!!!

deci cred ca tine mult de perspectiva, de cat de bine te cunosc oamenii respectivi... nu sustin ca daca te imbeti pe la o petrecere oamenii ajung sa te cunoasca mai bine dar in mom respectiv pur shi simplu am fost mai deschisa cu oamenii aia shi probabil au aflat mai mult despre mine decat inainte...

e o chestie tare relativa shi fitze nu are orice tipa care sa ziceam ca are un pic mai multa incredere in ea sau care are mici preferintze shi antipatii uneori mai speciale... cand eshti fitoasa de fapt ascunzi ceva,in general propriile complexe, incerci sa pari mult mai mult decat eshti, vrei sa impresionezi cu orice pretz...

fratemiu mi-a zis odata "fitzoasele sufera de fapt de nebagare in seama de-aia se chinuie atat"... tind sa-i dau dreptate

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Wed Sep 06, 2006 12:29 am

[ot] deci alcoolu' chiar e folositor cateodata :lalala: [/ot]

p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Previous

Return to Cat de rele-s fetele ?