If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Casatoria... prea devreme?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby sp4c3b0y on Fri Nov 11, 2005 11:21 pm

Personal, cred ca totul se va intampla undeva dupa 27 de ani, cand voi fi, macar partial, implinit din punct de vedere profesional. Asta cred ca va oferi o stabilitate mai mare relatiei si, nu in ultimul rand, atunci cand familia va creste ... va fi mai usor. In fine... mai am multe de trait si de invatat, toate astea s-ar putea schimba si maine. Dar cel putin asa imi vad eu viata :)

"Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people."
sp4c3b0y

Descurcaret
Descurcaret

Postby emma on Fri Nov 11, 2005 11:22 pm

...casatorie la 18-20 de ani?nici gand! sunt care au incercat si nu a iesit prea bine...este imposibil sa intretii o familie la varsta asta,ca sa nu mai vorbesc ca nimeni nu are sentimentul responsabilitatii foarte bine inradacinat pana la varsta de 20...dar mai grav decat aspectul financiar e poate faptul ca un tanar sub 20 de ani este foarte schimbator pe plan emotional...totul e pasiune,exaltare,dragoste chiar..dar nu angajamente solide...eu zic ca nu se merita sa risti o cununie care te leaga pe viata de o persoana pe care este foarte posibil sa nu o mai iubeste dupa 2 ani de conviatuire zilnica intre 4 pereti...dragostea e frumoasa,casatoria insa implica mai mult decat atat...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby onix on Sat Nov 12, 2005 12:13 am

La 18-20 de ani suntem copii...nu suntem capabili sa ne asumam responsabilitatile pe care le implica o casnicie. De pe la 22-23 de ani incolo, cred ca ne mai "coacem"putin la minte...unii nu o fac nici macar pe la 40 de ani, dar nu includ exemplul lor... Daca as fi cu un om pe care sa il iubesc si care sa ma iubeasca, si daca maine m-ar cere, nu as ezita. Desi, sincera sa fiu, poate si pentru faptul ca acum nu iubesc, nu-mi arde mie de maritis...inca vreau sa cunosc, sa descopar, sa caut...stiu ce astept, dar inca nu am gasit...:)

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby amanda on Sat Nov 12, 2005 10:37 pm

Nu mi se pare o idee buna mariajul la o varsta apropiata mai mult de adolescenta decat de maturitate pentru ca una este sa iubesti si alta sa faci casa cu cineva. Casatoria implica si compromisuri pe care esti mult mai putin dispus sa le faci cand esti mai tanar, indiferent de sentimente.

Pe la 25 de ani mi se pare bine, mai devreme parca e prea devreme iar dupa 30 incepe sa fie tarziu, cel putin pentru o femeie.

O casatorie facuta intre doi oameni care se cunosc pe ei insisi si cunosc viata in general din experienta lor, nu a altora mi este mai potrivita decat una facuta la 20 de ani.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Minerva on Sun Nov 20, 2005 11:48 am

Hmmm..acum stau si ma gandesc ...in urma cu vreo 3 ani eram cat pe ce sa fac "prostia" ...zic prostie pt ca nu realizam atunci ce simt si mai ales.... cat de important e pasul asta ! ....cred ca ar fi fost un esec..

Acum insa as fi gata oricand :) eu cred k se poate si casatorie la 21 de ani .... e vb de maturitate in gandire .... asta cred ca trebuie sa se skimbe in timp .... nu starea materiala neaparat!

Minerva

Membra Super

Postby cartush on Sun Nov 20, 2005 12:58 pm

Casatoria la varsta asta...te legi la cap fara sa te doara...parerea mea...
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby andreeam on Thu Mar 16, 2006 1:49 pm

eu pe la 24 de ani abia ma vad casatorita...vreau sa termin facultatea si sa ma bucur oleak de viata :P
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby roby38 on Thu Mar 16, 2006 3:05 pm

. ..e prea devereme casatoria la varsta asta nici macar nu te apuci sa-ti traiesti viata si deja te legi de maini singur ....si oricum vad ca in occident casatoria nu mai e la moda ..doar din interes ( banii, relatii, status social...sau pentru cetatenie -) ..ce 2 persoane nu se pot iubii fara "bucata aia de hartie "... si mai apoi cand vrei sa te desparti de persoana respectiva ...e mult mai usor :D

PS: acum nu faceti asta in viata sa nu va casatoriti.....aici e doar o opinie ...CASATORIA E O INSTITUTIE :D :s099:
In fiecare zii ma trezesc cu zambetul pe buze crezand ca o sa fie o zii ..mai buna...( beepp...beeppp) :D
roby38

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Thu Mar 16, 2006 10:12 pm

e bine sa te casatoresti numa atunci cand eshti mare....mai experimentat....mai cu capu pe umeri :P
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby creppin'on you on Fri Mar 17, 2006 12:32 pm

in urma cu un an de zile am pus un pariu cu inca niste prieteni ca nu ma voi insura inainte de 32 de ani... si am de gand sa ma tin de el... nu de alta dar daca as pierde pariul ar fi naspa de mine... ~x(
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

PreviousNext

Return to Alte discutii despre sentimente