If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Conteaza fizicul sau sufletzelul?!

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby tot eu on Sat Jan 07, 2006 11:52 pm

conteaza amandoua in egala masura :D

CARPE DIEM !!!
tot eu

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby skip on Sun Jan 08, 2006 6:18 pm

pentru mine conteaza ce are in cap... in primul rand si apoi cum arata si ce suflet are.... dar sa sim sinceri cred ca pt orice baiat conteaza fizicul prim oara nu?
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

pur adevar

Postby dr claw on Mon Jan 09, 2006 5:34 pm

majoritatea isi aleg partenera(ul) dupa fizic dar in special baieti si recunosc si eu fac cam la fel dar totusi daca nu ma potrivesc si putin sufleteste su fata nu ma chinui sa ma cimbin cu ea pt. ca relatia in cel mult 5zile dispare :o

dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby ncg_15 on Thu Jan 12, 2006 2:26 am

LA INCEPUT- 90% fizic si 10% suflet ,dupa aia lucrurile se inverseaza....,fizicul de dorit insa sa ramina la acelas nivel :P
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby claesia on Tue Feb 07, 2006 11:40 pm

Conteaza amandoua..cred eu..fizicul si sufletul!Dar pana sa descopar eu sufletul..si pana sa iubesc ma indragostesc..si ceea ce conteaza la inceput este fizicul..da..atunci cand ne place felul cum zambeste,privirea lui..,corpul ,pentru ca inceputul este de natura fizica :P

claesia

old nick: Laudinha

baiat / fata ?: fata

Postby Shadow on Wed Feb 08, 2006 1:14 am

hmmm...aici este vorba de prejudecata...eu cred ca este 30% aspect fizic shi 70% se concentreaza in zambet, inteligentza, personalitate, spotaneitate...tot ceea ce tzine de bodylanguage...fascinatzie...atitudine
Fetele imi bat in geam...nu aud...am termopan...:)
Shadow

Invatacel
Invatacel

Postby Sidoni@ on Wed Mar 15, 2006 10:15 pm

Catalin au fost momente cand am crezut si eu ca sufletul conteaza mult mai mult la o persoana dar m-am convins ca nu e asa. Crede-ma ca oricat de indragostit ai fi nu ai merge pe strada langa o persoana neingrijita si cu un aspect fizic nu prea placut... Deci e clar .... FIZICUL e fff important.. Sau ma insel???????? 8-> :don't-know:
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Wed Mar 15, 2006 10:24 pm

in momentu in care il/o vezi tre sa te atraga fizic...dupa ce il/o cunosti nu mai e asa...conteaza mai mult sufletul dupa :P
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Catalin on Wed Mar 15, 2006 10:41 pm

Sidoni@ wrote:Catalin au fost momente cand am crezut si eu ca sufletul conteaza mult mai mult la o persoana dar m-am convins ca nu e asa. Crede-ma ca oricat de indragostit ai fi nu ai merge pe strada langa o persoana neingrijita si cu un aspect fizic nu prea placut... Deci e clar .... FIZICUL e fff important.. Sau ma insel???????? 8-> :don't-know:

Conteaza fizicul normal, nu am zis ca nu, dar nu este asa important incat sa fac o obsesie din asta....depinde de cum vedeti voi lucrurile si oricum se stie ca femeile sunt pretentioase tare.

Eu accept femeia asa cum este( nu ii caut defecte aiurea daca nu imi place de ea poti fii alte motive mai serioase) si nu incerc sa o modelez cum vreau eu.....daca ati inteles ce am vrut sa zic.
Catalin

membru special
membru special

Postby roby38 on Thu Mar 16, 2006 3:17 pm

..ia sa raspund si eu aici ca tot l-ai "mutat" :D - pai normal ca conteaza fizicul in proportie de 80% la primul "contact " sa zic asa dar dupa ...cred ca procentele se inverseza ...acum depinde de fiecare om in parte si de sufletelulu lui - oricum aici sunt multe de spus ..da vad ca s-a conturat deja o concluzie 1. FIZIC 2. SUFLETEL :D:D
In fiecare zii ma trezesc cu zambetul pe buze crezand ca o sa fie o zii ..mai buna...( beepp...beeppp) :D
roby38

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Alte discutii despre sentimente