If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ma voi sinucide....

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby Snappy on Mon Mar 13, 2006 10:01 pm

Cherry wrote:Insa cati dintre noi chiar au avut imensul curaj de a face ceva in acest sens??? Spun asta pentru ca in opinia mea sinuciderea este un act de curaj....eu una nu as putea sa vad cum imi fac rau singura...

curaj de om nebun... imi cer scuze daca jignesc poe cineva, dar eu am mai zis-o si o sa o zic de mii de ori... pe langa faptul ca e cel mai mare pacat este si o mare idiotenie sa iti tai venele doar ca n-ai bani de vopsea rosie de paste...

disperarea poate da nastere multor idei, dar cand faci asta doar ca sa pari mai cool deja nu mai esti "individ al societatii" ci "membru idiot al societatii"

eu sunt anti-sinucidere, dar... nu stiu - poate nu cunosc ce "disperanta poate fi disperarea" :don't-know:

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Mon Mar 13, 2006 10:11 pm

mie nu-mi vin astfel de ganduri. acu trec printr-un moment ingrozitor...si nu din cauza dragostei ci alte prtobleme care te pot dobori...insa nu-mi trece prin minte sa fac asta... :don't-know:
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby skip on Tue Mar 14, 2006 7:13 pm

da si eu m-am gandit nu de putzine ori..... dar am trecut peste ... sa speram ca nu voi mai avea ganduri din astea .. mai ales ca suntem in post .... ......apropo de mai multe ori am avut ganduri sa ucid ....

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby adler on Sat Mar 18, 2006 1:57 pm

[ot]daca ai ganduri sinucigase come and talk to me.. iti vor trece repede :D [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby skip on Sat Mar 18, 2006 2:21 pm

[ot]mc adler ... am sa vin cu sigurantza.. daca mi-ai da si id tau de mess :-X[/ot]

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby kez|zek on Sun Mar 26, 2006 5:05 pm

sinuciderea este o capitulare , iar , vb lui maicamea , dmz nu-ti da in cap fara motiv , sau nu te provoaca daca nu stie ca esti in stare sa treci peste... in ziua de azi , numai romanticii incurabili sau cei saraci cu duhul mai recurg la sinucidere...parerea mea :D a da , stiati ca 3% din sinucigasi sunt persoane cu o varsta de peste 80 de ani ? :s172:
I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby alo_salvarea on Mon Mar 27, 2006 3:30 pm

sa te sinucizi? dece? :don't-know: ... te-a parasit iubitu/a so wat? :-t bea mai bine :betia: vreo 2-3 zile si iti trece... (daca ai cap sa gandesti ca nu merita...) ... ai ramas fara bani? so wat? ... poti face orice si oricand daca te duce capu ... (vorbesc acum de cei pana in 50-60 de ani ... care zic eu, au dece sa traiasca... ) ...

nu, nu sunt deacord cu sinuciderea.... poate ca ii inteleg pe cei care n-au avut nimik toata viata, poate doar implinirea sufleteasca de a face si creste un copil... numai ca sa il vada luat de ape sau de alte calamitati ale naturii, impreuna cu toata agoniseala de-o viata (o coliba darapanata) .. care in final n-are nici o valoare in comparatie cu viata copilului... poate ca pe acestia i-as intelege... nu mai au dece sa traiasca... dar restu ... care isi iau viata pentru ca n-au "norok in dragoste", sau n-au bani de bautura... pardon... aia care n-au bani de bautura se apuca de furat... nu se omoara... bey ... astia si :betia: beti morti nu vor sa moara.....

[ot]m-a deprimat de tot topicu asta... ma duc sa mai :s111: ceva amuzat pe forum :-h [/ot]
Image
Crazy.... :s195: :s195: :s195:
alo_salvarea

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Fri Jun 09, 2006 12:58 am

cred ca am mai scris aici deci scuze daca risc sa ma repet sau sa ma contrazic...parerea mea actuala este aceea ca desi asa cum e..viata ta e a ta si nu a altcuiva...daca u decizi sa ti-o iei e treaba ta..dar din punctul meu de vedere faci o mare prostie!!
Indiferent ce este..dragoste , bani , familie , indiferent ce parte a vietii tale te face sa crezi ca esti neputincios in fata tuturor remember this If it don't kill you...It makes u stronger :box:
Continua sa lupti si nu te da batut/a doar pentru ca lumea te vede la ghenunche...ridicate si continua drumul pe care-l alegi in viata convins ca faci exact ceea ce u ai decis mai bine ca trebuie facut... nu prea are logica ce spun nu-i asa :-? ...daca nu are mai citeste o data si inca o data si inca o data....
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby vera on Fri Jun 09, 2006 9:15 pm

nu sunt nici pro, nici contra... sunt oameni care sincer nu au perspective, nici macar nu shtiu ce scop au pe lumea asta... shi sunt sigura ca gasim exemple peste tot... cand te sinucizi in cazul in care nu eshti nebun inseamna ca ai un motiv tare bun... fiecare face ce vrea cu propria viata, oricum evit sa tratez problema din punct de vedere religios... serios orice s-ar zice exista oameni care practic nici sperantza nu o mai au (a se vedea de ex un articol din NG despre "sclavii secolului XXI" - pe mine chiar m-a impresionat shi mi-a modificat perspectiva...)

de-aia evit un verdict in cazul asta... circumstantele conteaza foarte mult...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby monystar on Wed Jul 12, 2006 7:42 pm

Cei care recurg la sinucidere dau dovada de lasitate. Incapacitatea de a te confrunta si de ati rezolva problemele de cele mai multe ori duce la asa ceva..Oricum...O MARE TAMPENIE! Indiferent care ar fi motivele nu cred ca existe macar unul foarte bun care sa justifice asemenea gest.

Si in primul rand cei care se gandesc la asemenea prostii ar trebui sa se gandeasca la faptul ca nu traiesc singuri pe lume si ca gestul lor i-ar afecta pe cei din jurul lor! Si de cele mai multe ori intr=un mod dramatic! Cum era si cazul de mai sus..

Deci ganditi-va de multe ori inainte de a da curs unor astfel de idei..

E adevarat ca viata atarna de un fir de ata insa conteaza mult sa faci bine nodul la capete ;)
Ancoreaza-te in realitate visand
monystar

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Sentimente Nocive