Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
mm.. cred ca negru ,prin clasa 11 imi spunea cineva ca o sa-mi arunce toate hainele negre acum am mai dat-o si pe roz ...dar am de gind sa trec iar la negru ,imi place f mult
a inceput sa imi plca crem..maro mai deschis, gri ... asta pe langa culorile tipatoare: portocaliu, verde, rosu, albastru, galben si cele clasice alb si negru.
Nu inteleg de ce toate aproape lumea purta negru in liceu ... Eu port numai alb Cand ies in oras imi place sa ma imbrac in crem..insa cand e frumos afara, ca daca ploua se murdaresc urat pantalonii Imi place si rosul dar cel mai mult alb si crem
Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
bai, eu tot sunt de parere ca maroul e super. si mai e un anume albastru(cine vb cu mine pe mess stie ) si un verde. Albul din copilarie. puritate, nu jucarie....
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred