If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ati refuzat "frumos " o fata care tinea la voi?

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Postby Mario on Sun Jan 01, 2006 5:51 pm

Da, am refuzat pentru ca m-am gandit mereu ca am o fata care ma asteapta acasa si ma iubeste. :oops:

Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby skip on Fri Jan 06, 2006 2:47 pm

daca am refuzat o fata frumos... dar numai asha potzi refuza o fata ... nare saraca nici o vina ca te place si decat sa o faci sa sufere mai mult decat trebe mai bine ... o refuzi frumos si gata
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby p3g@s on Sat Mar 04, 2006 2:23 pm

eviden..nu cred ca doar pt ca doua perosna nu se potrivesc are ceva de-a face cu bunul simt sau respectul fatza de aceea persoana...nu mia tin minte exact cum,dar cred ca am refuzat shi yo la viatza mea....ba nu..cred ca gresesc...nu cred ca am refuzat vreo fata pana acuma(asha de multe am avut =)) )..in orice caz daca situatia ar veni...evident ca nu as gasi decat o scuza sincera...daca i_as putea spune scuza...adik i_as prezenta direct situatia din pct meu de vedere..nu cred ca ar durea atat de tare pe cat ar durea o minciuna :D

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MindLord on Sat Mar 04, 2006 4:51 pm

Am refuzat unele fete care tineau la mine si am facut-o intotdeauna fara sa ezit atunci cand eu nu impartaseam aceleasi sentimente cu ea. Nu mi s-ar parea cinstit fata de ea sa accept doar din politete sa zic, sau pt ca nu as avea puterea sa ii zic "nu". Insa nu cred ca o solutie radica de genul "nu imi place de tine pt ca esti urata" rezolva pb. Sunt de parere ca trebuie sa zici "nu" atunci cand e cazul, dar ca nu are nici un rost sa ii dai explicatii fff detaliate, oricum nu o sa mai prea povestiti in viitor cred :) Acuma nici sa o lasi in ceatza nu e bine. Ii explici frumos care au fost motivele deoarece ea a venit la tine cu speranta si merita macar atat. Stiu ca nici mie nu mi-ar placea sa mi se spuna verde in fata asta.As prefera un simplu "nu" urmat de o explicatie scurta, dar sa nu fiu luat nici drept idiot cu o bazaconie din aia SF care se vede de la o posta ca e minciuna.
Cred ca totusi diplomatia e buna in acest caz... (nu am zis ipocrizia)
PS: va doresc sa aveti de unde sa alegeti :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby ncg_15 on Sat Mar 11, 2006 12:13 am

:-? mai baieti ,poate ma invatati si pe bine careva cum sa refuz pe cineva "frumos"...
nu stiu de ce dar am ilmpresia ca o sa iasa urit de tot :lalala:....defapt c-am asa a iesit intotdeauna..

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Sun Mar 12, 2006 12:17 am

Nu prea ai cum sa refuzi o fata frumos, chiar daca incerci sa fii gentil o ranesti si deja totul se schimba.
Catalin

membru special
membru special

Previous

Return to Cat de rai sunt baietii ?