If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Alcoolul

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Postby MindLord on Fri Mar 10, 2006 10:07 pm

shit... am iesit in oras si am baut doar 2 beri.. hmmm... se pare ca mai aveam mult pana la 44 :P...
o sa trebuiasca sa recuperez acuma :D

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby skip on Tue Mar 14, 2006 5:50 pm

[ot]mc snappy... love u 2[/ot]
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ellye on Tue Mar 14, 2006 6:09 pm

sa bei la ocazii cate putin, macar pana te ametesti e acceptabil, dar sa te imbeti intr-un hal si sa faci numai prostii, sa faci galagie etc. e absolut oribil! daca nu-ti stii limita mai bine nu mai bea!

ellye

Invatacel
Invatacel

Postby creppin'on you on Wed Mar 15, 2006 9:19 pm

ellye wrote:sa bei la ocazii cate putin, macar pana te ametesti e acceptabil, dar sa te imbeti intr-un hal si sa faci numai prostii, sa faci galagie etc. e absolut oribil! daca nu-ti stii limita mai bine nu mai bea!

mie imi place sa beau cu prieteniii... si daca se intampla sa simt ca am depasit masura.... solutia e simpla... ma duc sa ma culc... sau in cazuri speciale, cand vreau cu tot dinadinsul sa beau muuult... fac o pauza de cel mult o ora si sunt ca nou :s106: (ca sa fac chestia asta chiar am nevoie de un motiv serios...)
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby ashes on Wed Mar 15, 2006 9:26 pm

ocazii speciale cum ar fi ...revenirea pe un forum oarecare? :lalala: :D

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Cherry on Thu Mar 16, 2006 12:55 am

:)) A revenit mai de mult :P

Si mie imi place sa beau cu prietenii insa niciodata nu depasesc limita...adica stiu 'cat pot duce' si imi place sa fiu cat de cat ametita...dar pana acum nu m-am imbatat niciodata sa ma fac praf :)) POate dupa ce intru la facultate...k o sa am motiv :P

Va dau si un sfat... Evitati mahmureala, stati betzi continuu :P
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby milisss2 on Thu Mar 16, 2006 11:18 pm

nu-mi plac limitele si incerc sa le depasesc :betia: :s143:
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby skip on Sat Mar 18, 2006 1:16 am

sa betzi putzin ... va spun eu ca dupa o sa regretatzi....
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Cherry on Sat Mar 18, 2006 1:39 am

:)) Ti-ai si gasit cui sa spui sa bea putin =)) Eu beau cat simt ca e nevoie astfel incat sa ma simt bine...si atata timp cat ma simt bine, nu vad de ce as regreta... Se spune ca nu trebuie sa regreti nimic din ce ai facut, daca atunci cand ai facut erai fericit :)
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby adler on Sat Mar 18, 2006 2:57 pm

de obicei nu beau mult ... nici nu caut sa ma ametesc. Inainte aveam nevoie de multe beri si tarie ca sa ma ametesc bine de tot..si apoi eram alt om :)) , dar acum nu mai vad rostu .. pot sa ma distrez si fara sa ma mai ametesc.

Niciodata nu am fost beat..doar ametit..adica gandeam clar ... stiam tot ce se intampla... dar imi era destul de greut sa ma mentin pe picioare..si sa merg drept :D
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente