If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce faci daca afli ca iubita/iubitul te inseala?

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Ce faci daca afli ca iubita/iubitul te inseala?

Postby stefan_sia on Sat Mar 04, 2006 12:03 am

Cum ai reactiona daca ai afla ca iubita / iubitul te inseala?

---[Snappy = "titlu modificat pentru o mai buna intelegere" ]---

My life is all I have
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Sat Mar 04, 2006 12:37 am

as discuta cu ea si cel mai probabil vom pastra o relatie de prietenie.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby stefan_sia on Sat Mar 04, 2006 1:51 am

Cum poate fi prietenie cand acel cineva, care insemna totul pentru tine, te-a inselati si si-a batut joc de tine?

My life is all I have
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Sat Mar 04, 2006 8:57 am

Eu faza asta o urasc cel mai mult, ma intorc si plec pur si simplu, nu sunt genul sa ma apuc sa o injur sau sa o bat............daca atata a dus-o capul pe ea >:p .............asta e.

De ramas in relatii bune nu poate fii vorba pentru ca, atunci cand as da ochii cu ea, mi-ar reveni in gand tradarea.......si este naspa tare sentimentul. :(
Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Sat Mar 04, 2006 9:59 am

@stefan ... daca o iubesc foarte mult..este totusi posibil sa pastram relatia noastra... sa las de la mine si sa sper ca nu se va mai repeta. Dar eu ma cunosc destul de bine, stiu ca imi va fi extrem de greu sa trec peste asta, deci prefer sa raman doar prieten cu ea (nu vom mai fi iubiti). Toate fostele mele iubite mi-au ramas prietene bune, nu imi plac sa rup o relatie si sa nu pastrez o legatua de prietenie cu ea. De aceea am zis ca <cel mai probabil vom pastra o relatie de prietenie (si atat)>. Parerea mea...la cat de bine ma cunosc ;)

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Sat Mar 04, 2006 10:10 am

i-as spune pa... si... FOARTE mici sunt sansele sa mai ramanem amici... de fapt daca stau sa ma gandesc NU SUNT...

cum Dumnezeu sa o mai poti privi in ochi dupa ce afli ca ea te-a inselat? tu i-ai dat toata dragostea ta si ea ce ti-a dat? sa fim realisti...

la mine cine calca pe bec IL SPARGE... ;)

----------------- LATER EDIT --------------------

adler wrote:Toate fostele mele iubite mi-au ramas prietene bune, nu imi plac sa rup o relatie si sa nu pastrez o legatua de prietenie cu ea

si te-a inselat vreuna?
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby copilasu_l on Sat Mar 04, 2006 10:44 am

Daca ma inselat?! In secunda 1 i-am spus pa :-h si pentru o perioada de timp as injosi-o cu orice ocazie(nu-i asa ca sunt un ingeras?! :evil: ). iar despre amicitie nu cred ca mai poate fi vorba.
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby cartush on Sat Mar 04, 2006 12:13 pm

M-a inselat? Adio...si mi-a parut bine... :-? sau poate o sa-i arat ce a pierdut datorita prostiei... :lalala:
Am patzit asta, i-am facut frumos din mana :-h si, desi n-am avut nici un plan de razbunare...fara sa vreau, totusi, Cineva acolo Sus, a stiut sa aseze niste momente, sa se dea ex-ul cu capul de peretzi ca a fost prea prost sa-si dea seama ca nu meritam sa ma insele! :D Si-a dat seama intr-un final ca era prea tarziu sa mai dreaga ceva! :don't-know: Toate se platesc...mai scump sau nu, pretzul depinde de fiecare! :P
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Sat Mar 04, 2006 2:37 pm

Nu stiu ce as face, nu am fost pusa in situatia asta si incerc sa nu imi inchipui, oricum cred ca as incerca sa ma calmez si sa nu actionez la primul impuls
( cum spunea copilasu_l, sa incordez 4 muschi..... criminala faza).
Vreau insa sa va povestesc o faza tare:o tipa si-a inselat iubitul si a binevoit sa scrie intamplarea intr-un jurnal, tipul a citit jurnalul si normal ca a zgaltait-o putin, si apoi ea sustinea ca tot el e nebun....
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby stefan_sia on Sat Mar 04, 2006 2:37 pm

Daca ai inselat pe cineva si acela nu se supara, atunci e GRAV. Inseamna ca nu te iubeste si ca nu te-a iubit vreodata. Am dreptate?

Daca persoana iubita te inseala, asta nu iti da dreptul sa DAI IN EA. Cred ca toata lumea este de acord cu mine.

------[ cartush="Mesaje lipite, consecutive, scrise la interval scurt de timp! Pe viitor, te rog foloseste butonul Modifica, daca nu a mai scris nimeni intre timp! Multumesc!"]------
My life is all I have
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?