If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sufletul pereche - mit sau realitate?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby p3g@s on Tue Sep 27, 2005 9:32 pm

clar realitate...chiar exista cineva cu care te poti intelege pana la cel mai mic detaliu fara prea multa gandire...trebuie doar sa stii unde sa-l cauti :mr---love:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby emma on Sat Dec 10, 2005 10:36 pm

...sufletul pereche este un mit,pana si legenda androginului...cu toate astea,cred ca exista in lume copia palida a unui inger care poate sa te intregeasca sufleteste....si asta nu e sufletul tau pereche,ci doar un suflet care te iubeste...si nu te iubeste pentru ca ati fost predestinati ,sau pentru ca si-a propus asta,ci te iubeste pentru ca iubeste,si nu ar putea supravietui fara aceasta iubire...nu mai exista Iubire...ci doar copii multiplicate la nesfarsit,identice prin natura sentimentului,unice prin varietatea sufletelor pe care le uneste...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Alinutza_19 on Tue Dec 13, 2005 7:53 pm

mmmm......sufletul pereche...nu e un mit....e o realitate
sufletul pereche e mereu langa tine, dar trebuie sa-l descoperi, sa stii cum se-l descoperi....
nu poti spune ca nu ti-ai gasit sufletul pereche atunci cand te casatoiti, pt ca nu e adevarat, l-ai gasit pt ca te casatoresti cu el... :P
deci sufletul pereche exista, numai ca tre sa cauti bine...eu personal m-am cam saturat sa caut...:(

Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

miturile ajuta pe cei sufletisi

Postby ncg_15 on Wed Jan 11, 2006 2:18 am

MIT!!!!!Si va fi mit pt mine atita timp pina nu-mi gasesc sufletul -pereche..
Dupa aia incerc sa va contrazic :)
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby BA on Wed Jan 11, 2006 2:58 pm

uite un om care va poate spune ceva despre sufletul pereche. Am certitudinea ca exista pt ca l-am intalnit. si mai mult de atat, e fascinant modul in care se imbina cu propria-ti persoana. si te tampeste, serios, modul in care una dintre parti o simte pe cealalta. uneori simti ca nu poti sa mai duci. va doresc sa vi se intample si voua, dar va avertizez ca va trebuie tarie sa duceti toate emotiile

Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Rebeca on Sat Mar 04, 2006 12:24 am

mi-a spus cineva odata ca poti iubi de mai multe ori dar perechea ti-o gasesti doar o data,cand traiesti acea iubire unica...personal am fost facuta sa cred ca nu exista de prea multe ori..dar eu ma incapatanez sa pastrez o urma de speranta,desi mi-e teama sa mai am incredere..fara speranta ca sufletul pereche e undeva acolo,am fi prea egoisti si ne-am numi Narcisi
"Priveste totul rational si vei deveni brutal. Aluneca pe firul emotiilor si curand te va inghiti suvoiul. Da frau liber dorintelor si ele te vor inrobi"
Rebeca

Bebelush
Bebelush

Postby onix on Sun Mar 26, 2006 4:49 am

In seara asta am vazut la o emisiune un cuplu frumos: Stefan Andrei, fostul ministru de externe al Romaniei si Violeta Andrei, sotia sa, actrita, ce sarbatoreau 45 de ani de casnicie. S-au cunoscut cand ea avea 17 ani iar el 27, s-au indragostit la prima vedere unul de celalalt, s-au casatorit peste 3 ani, au avut multe momente de cumpana peste care au putut sa treaca mai ales pentru ca s-au iubit foarte mult. Uite ca exista si asemenea relatii. A..inca ceva deosebit...sunt nascuti in aceeasi zi, in aceeasi luna, la diferenta de 10 ani. Interesant, nu?
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Sun Apr 02, 2006 9:02 am

Da, dar astfel de cazuri sunt foarte rare din pacate.

Cred ca sufletul pereche ni-l gasim foarte tarziu dar inca nu inteleg de ce se intampla asa. :don't-know:
Catalin

membru special
membru special

Postby vera on Fri Apr 21, 2006 2:33 am

cred shi nu prea in sufletul pereche dar ma uit la ai mei... s-au cunoscut pe cand aveau "doar 18 ani" shi de atunci sunt de nedespartzit shi chiar daca se vad doar in weekend (pt ca tata lucreaza la buc shi vine doar la sf de sapt in gl) se vede cat de mult se iubesc chiar shi dupa 20 de ani de casatorie...

oricum sunt conshtienta ca mai am multe de invatzat shi mult de ashteptat pana voi gasi acel asha-zis suflet pereche....

oricum daca exista cred ca apare atunci cand suntem pregatitzi chiar daca asta inseamna azi, maine, peste un an sau peste 10 ani... dar tre sa speram ca va veni... sperantza moare ultima nu?
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

Postby crash_grl on Fri Apr 21, 2006 2:53 pm

eu una cred ca suflete pereche...cred ca fiecare are in lumea asta jumatatea lui...numai k treb sa o gaseasca...si de-a lungul acestei cautari poate sa iubeasca de mai multe ori.....
dar intr-un final va gasi jumatatea...dak este un om norocos :olaaa:
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

PreviousNext

Return to Filosofie... despre dragoste