If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mi se pare mie sau ...

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Fetele pe baieti ? Sau baietii pe fete ?

Fetele refuza in cea mai mare parte baietii !
43
89%
Baietii refuza in cea mai mare parte fetele !
5
10%

Total votes : 48

Postby ursuletz on Fri Oct 07, 2005 10:08 pm

mai mama, fetele refuza mai des pt k baietii fac primul pas...dak l-am face noi, sansele k sa fim refuzate sunt aceleasi...nu e nimic d inteles, e totul logic....voi baietii cautati, noi fetele alegem in cele mai multe cazuri...(replica are conotatie d adevar stiintific, si circula printre barbatii d 25 d ani, care sunt usor constienti p c lume traiesc si nu l e jena sa recunoasca)...mie mi s pare normal sa refuzi, fie k esit tip sau tipa...d c sa t complici cu ceva c nu t intereseaza?si d c sa irosesti atat tp tau cat si al celuilalt?

ursuletz

Invatacel
Invatacel

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 11:12 am

Cred ca de cele mai multe ori fetele!
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Scorpion on Tue Nov 22, 2005 4:53 pm

Cine a spus ca baietii sunt cei ce aleg s-a inselat tot fata alege.
Ce vrei se mai intampla.
Sa dam crezare zicalei " Baiatul e capul , fata e gatul".

Scorpion

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Mon Jan 30, 2006 4:14 am

Eu am votat la prima, adik fetele refuza mai des baietii, desi eu nu prea refuz baietii. Sunt rare cazurile :D Si daca refuz pe cineva am un motiv foarte intemeiat :P
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby dr claw on Thu Feb 02, 2006 10:34 pm

Daca stau bine si ma gandesc e chiar simplu, deoarece baiatul trebuie sa faca deobicei primul pas in viata, iar fetele daca il plac il accepta daca nu il refuza, rare ori vezi o fata facand primul pas insa reciproca o vezi zilnic :D

i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby MIIB on Wed Mar 01, 2006 1:11 pm

Eu nu cred ca baiatul AR TREBUI sa faca primul pas. NU conteaza cine-l face atata timp cat il face cineva.Si eu cred ca fetele refuza mai des baietii pentru ca ei sunt un pic mai indrazneti decat fetele :D
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

asta eeee....

Postby roby38 on Wed Mar 01, 2006 1:59 pm

interesant subiect ..pe tema asta sunt multe de spus -dau dreptate si fetelor si baietilor fiecare are dreptul sa-si aleaga partenerul dupa preferintele sale .. dar totusi ma cam deranjeaza unele motive pe care la "baga" fetel la inaintare cand refuza un baiat ...i ..am fost si refuzat dar am si refuzat asa ca ..... :don't-know: :-t

---[ MoonLight = "te rog pune animatiile in text daca vrei (printre cuvinte) in numar redus, dar nu pune la sfarsit sau in cadrul mesajului multe la gramada caci nu dau prea bine la ochi. mc anticipat" ]---
In fiecare zii ma trezesc cu zambetul pe buze crezand ca o sa fie o zii ..mai buna...( beepp...beeppp) :D
roby38

Descurcaret
Descurcaret

Postby claesia on Wed Mar 08, 2006 11:43 pm

Uite o chestie buna aici... daca femeile nu ar accepta ,barbatii n-ar mai face nimic,asa ca femeile comanda aici,voi aveti nevoie de aprobarea lor.Si acum..,unde sa vazut barbat sa refuze o femeie ..,doar daca ar fii una cazuta din luna,o leproasa ..,ca si pe aia ar n-ar refuzao doar ca s-o aiba la numar.Asta spune tot;ahhh dar tu vorbeai despre baieti..si nu barbati..asta e alta poveste ..,de adormit copiii
claesia

old nick: Laudinha

Postby Mario on Thu Mar 09, 2006 12:29 am

Fetele refuza la greu ca sunt pretentioase si cauta mereu ceva foarte aproape de perfectiune.

Cand vad ca nu gasesc atunci o lasa mai moale.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby claesia on Thu Mar 09, 2006 12:36 am

O femeie nu o lasa mai moale pentru ca nu a gasit ceva mai bun..pentru ea asta nu e ca un hobby,ea o lasa moale pentru ca intradevar a vrut!
claesia

old nick: Laudinha

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului