If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ati fost tradati de "prieteni"?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Ati fost tradati de "prieteni"?

DA
37
84%
NU
7
15%

Total votes : 44

Postby MoshCraciun on Fri Jan 13, 2006 5:45 am

[ot]@nicu.....serios?....chiar trece dupa un timp?? ...:drool:....................si eu care ma gandeam ca ramane in vecii vecilor amin....... :P [/ot]

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby adler on Fri Jan 13, 2006 9:32 am

la mine ramana sentimentul de tradare... cand o sa vad pers respectiva..sau imi amintesc de ea..imi amintesc si de sentiment ;) (in veci vecilor..AMIN)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby a_soul_4_u on Fri Jan 13, 2006 10:29 pm

iartatzi aproapele .... ;) spunea cineva intzelept odata .. cred ca asa trebuie sa facem ... :sweet: nu va mai ganditzi si analizatzi cat rau v-a pricinuit ;) :TaZ: ... intoarce si celalalt obraz :rosii:

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby adler on Fri Jan 13, 2006 10:56 pm

nu stiu la cate persoane ai putea sa faci asta Nicu. Daca respectivul mi-a fsot prieten ..si am tinut la el, nu cred ca uit usor atunci cand imi intoarce spatele. Nu stiu cati ar putea uita :(
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Wed Jan 18, 2006 9:35 pm

da...am fost si eu tradata...numa ca nu am fost asa surprinsa..era mai mult o prietenie falsa din partea ei si eu stiam asta ...asa k nu a fost prea mare surprinderea ca m-a tradat :sht-up:

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby MIIB on Thu Jan 19, 2006 3:04 pm

Da desigur.Dar eu nu sunt genul de om care sa-i spuna direct.Il fac sa inteleaga de ce se intampla, asta daca vrea sa inteleaga.Nu l-am uitat ca sa zic asa. Ne intalnim si mai iesim la o bere, ceva dar am invatat cum sa ma comport cu el.Sper doar ca sa-mi fi invatat lectia si sa nu mai am incredere totala, orbeste in cineva.
MIIB

Pasional
Pasional

Postby onix on Sat Jan 21, 2006 2:28 pm

Din pacate eu de curand iar am fost dezamagita de cineva f apropiat. Ideea e ca chiar ca nu mai am incredere in prieteni. Tot mai bune sunt zidurile de care spunea MindLord intr-un topic. Macar nu mai suferim. (In vecii vecilor, AMIN)
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby MoshCraciun on Sat Jan 21, 2006 5:37 pm

[ot]onix.......ceea ce nu te omoara...te intareste..........si ma stii doar cat sunt de.."voinic"...[/ot]
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby ellye on Fri Feb 24, 2006 5:36 pm

am fost si eu tradata de o asa zisa "prietena"... si desi am incercat sa trec peste asta, sincer nu pot! am avut prea mare incredere in ea ca sa pot sa-mi imaginez ca o sa "ma faca" pe la spate...de atunci m-am lecuit!
ellye

Invatacel
Invatacel

Postby a_soul_4_u on Fri Feb 24, 2006 6:56 pm

cine e slab moare..... so live on ;)
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

PreviousNext

Return to Prietenia