If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

care e cea mai GREA decizie pe care ati luat-o in viata?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby s3v3r on Thu Feb 23, 2006 1:02 am

decizii grele inca nu cred ca am luat sau dak am luat am avut mereu un sprijin si nu am simtit ca au fost grele insa simt ca urmeaza sa iau o decizie foarte grea in curand.... sper sa fie cea buna....

Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby jADI on Sat Mar 25, 2006 1:38 am

La mine probabil urmeaza decizia vietii mele! (care probabil, in mine deja am luat-o!) Pana acuma pot afirma ca, intr-adevar, este cea mai grea decizie...
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby ncg_15 on Sat Mar 25, 2006 8:00 pm

Inca o decizie fff grea #:-S si nimeni nu prea imi sare in ajutor ,iar singura peste tot :(

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Sat Apr 01, 2006 4:37 pm

Cred ca acuma este momentul sa iau o decizie, poate cea mai grea.

Sa renunt sau nu la prietena mea care pe zi ce trece este tot mai nepasatoare si nu ii pasa de 3 ani de relatie?

:sht-up: .
Catalin

membru special
membru special

Postby vera on Sat Apr 08, 2006 6:52 pm

decizie grea??? nu gasesc una pentru ca nu prea am fost pusa in situatia asta, dar urmeaza una destul de mare care va insemna probabil sa-i dezamagesc pe totzi cei care tzin la mine neconditzionat (aici ma refer mai ales la parinti) dar cred ca va trebui sa platesc pretul asta pentru a face ce-mi place chiar daca probabil voi ajunge muritoare de foame...

ma ingrozeshte faptul ca nu mai e mult pana atunci shi va insemna practic sa las totul in urma shi sa o iau de la capat intr-un loc total nou pe care nu-l voi cunoshte deloc... dar decizia e deja luata shi deshi ziceam ca sunt nehotarata din fire daca iau o decizie finala trag cu incapatzanare de ea pana in panzele albe....

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Sorcerer on Tue Apr 18, 2006 9:26 am

as putea sa scriu o carte despre asta. o sa scriu acum despre una din ele, cand m-am certat cu un prieten foarte bun (si din cauza unei fete); atunci s-au mai si racit prietenia noastra, cel putin nu a mai fost la fel; decizia s-a referit la faptul ca i-am spus atunci niste lucruri nu prea frumoase, la fel si el; dar erau destul de adevarate; de atunci am hotarat ca nu o sa ma mai cert niciodata pentru o fata, o sa fiu eu care o sa renunte; nu mai vreau sa mai fiu in situatia aia;

P.S.: Acum am langa mine o fata pe care o iubesc >:D< , si nu imi este teama sa spun asta :s036:
What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
baiat / fata ?: baiat

Postby vera on Thu Apr 20, 2006 3:03 am

pai sapt asta am luat cea mai importanta decizie din viatza mea de pana acum chiar daca cu strangeri de inima.

asta constand in faptul ca am ales sa ma transfer in bucureshti exact la inceputul clasei a 12-a in caonditziile in care nu cunosc mai pe nimeni acolo deci nu ma ashtept sa fie simplu dar fac asta pentru a-mi urma un vis care cred ca merita sacrificiul... shi sper doar sa nu o dau in bara pentru ca voi fi dezamagita... mai ales ca decizia mi-a aprtzinut in totalitate shi vina va fi tot in totalitate a mea...

cand se va materializa decizia probabil ca voi realiza daca a fost chiar atat de greu sau am exagerat eu
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Kengyra on Thu Apr 20, 2006 3:25 am

cand am decis sa accept trecutul fara a incerca din rasputeri sa-l uit...
Kengyra

Descurcaret
Descurcaret

Postby Ice on Tue May 02, 2006 10:40 am

Un singur cuvant, care spune totul ... Iubyta...
Ice

membru special
membru special

Postby catza on Wed May 03, 2006 1:49 pm

cea mai grea decizie luata de mine :-? cand a trebuit sa imi iau comp: 256 ram sau 512, am ales 256:( ..si acum regret acea decizie :-<
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

PreviousNext

Return to Life is... Life