If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu mama

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby FLuffy_Ghost on Wed Feb 15, 2006 12:05 am

In ultimul timp....ma inteleg asa de bine cu mama...si ori de kate ori am nevoie de o vorba buna...stiu k ei ii pot spune ...si ma bucur enorm...k si-a skimbat modul in care privea lucrurile....acum e mult mai deschisa...si nu imi mai interzice atatea kate imi interzicea acum ceva timp....

O iubesc...mult de tot...si sper sa fie mandra de mine in tot ceea ce fac...si nu vreau s-o dezamagesc niciodata...chiar dak uneori o fac...:(

Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby ncg_15 on Sun Feb 19, 2006 8:44 pm

iar m-am certat cu mama :bang-bang-3:
frumoasa relatie ,nu am ce zice #:-S
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Sun Feb 19, 2006 8:56 pm

[ot]ncg_15, >:D< te inteleg >:D<[/ot]

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby ncg_15 on Mon Feb 20, 2006 12:33 am

@ashes- merci mult :*

da ma tot gindesc de ce ma cert ,nu zic ca nu ma iubeste ,sau invers ,tin f mult la familia mea ,dar....se intimpla si din astea ,mi-a stricat toata dispozitia pe azi ...si cheful ... trebuia sa facem un chef .. nu mai vreau NIMIC :(
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Mon Feb 20, 2006 10:39 pm

v-am mai zis ca v-as imprumuta-o pe mama mea o zi...nu mai mult k-s geloasa!

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ncg_15 on Tue Feb 21, 2006 4:58 am

nu as schimba-o pe mama mea cu alta pt nimic in lume :D
si nici nu as imprumuta alta ,o iubesc enorm ,cu toate ca ma cert cu ea ,ma ajutat f mult ,si a facut lucruri pt mine la care nu m-am ateptat ,pur si simplu sint faze unde gindim diferit ...pina la urma incercam sa ajungem la un numitor comun ,si reusim.. :P
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Fri Mar 03, 2006 9:28 pm

sa-mi bag picioarele in ea de relatie, abia astept sa plec! si n-o sa mai ma uit inapoi! asta clar!
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby ncg_15 on Fri Mar 03, 2006 10:40 pm

>:D< nu te enerva ashes ,te inteleg perfect ,
dar crede-ma ca pleci si se schimba foarte putine :(
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Sat Mar 04, 2006 3:47 am

ashes wrote:sa-mi bag picioarele in ea de relatie, abia astept sa plec! si n-o sa mai ma uit inapoi! asta clar!

Pot sa te contrazic aici :D Tocmai am citit ce ai scris la jurnalul tau de suflet si recunosc, mi-a venit sa plang. Si asta pentru ca exact asa patesc si eu. Mereu imi reproseaza ca nu sunt in stare de nimic si ca nu o sa intru la facultate... Niciodata nu ma sustine... Tocmai de aceea vreau sa plec absolut singura la mare dupa ce termin cu BAC-ul.

Ideea era ca oricat de rau ne intelegem cu parintii, nu putem sa ii uitam complet...sa nu ne uitam inapoi. Eu am fost plecata in mai multe vacante pe la tara...si dupa ce stai o perioada fara parinti, ai sa vezi ca orice ar fi, ti se face dor de ei. Pentru ca pur si simplu altfel nu se poate. Poate ca in momentul cand ai sa citesti acest mesaj, ai sa ma contrazici, dar ai sa imi dai dreptate dupa ce ai sa stai departe de mama ta mai mult timp :)
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby ashes on Sat Mar 04, 2006 4:53 pm

@ncg_15, thanks :) >:D<

@cherry, de cand eram mica-mica de tot stiu poezia ca nu esti in stare, nu poti, etc.. imi amintesc in cls. a 8a am luat un 8 la romana, mai avea un pic si ma dadea afara pe scara blocului.. vb serios. si azi dimineata m-am trezit cu febra, imi venea ameteala si ea tragea de mine ca de ce nu ma duc la scoala (se fac recuperari), ca ce, acum sunt bolnava? cat despre partea cu bac-ul, =)) , o stiu din cls. 11 :))) asta vara am stat aproape o luna departe de ea, si cand m-am intors pur si simplu ma uitam la ea ca la o straina.. stiu ca e mama mea, si ca orice s-ar intampla ar trebui sa ramana mereu asa, dar, pur si simplu la mine s-a umplut paharasul.. si de multe ori am trecut peste mult certuri aiurea, ca sa fie bine.. si nu a fost :(

iti multumesc ca ma intelegi, cherry si lasa, ca stim noi cat suntem de pretioase! 8-) >:D<
ashes

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie