Scrisoare
"Iti scriu mereu, chiar daca nu cum stii si unde te astepti.
Inmoi degetul in ploaie si scriu pe seceta, trec degetul prin vant si scriu pe cer. Am rugat iarna sa ninga in cuvinte de fulgi gandurile mele. Pe soare sunt suparata. M-a ars la deget cu o raza .
Povesti? Azi nu mai scriu povesti. Sa le traiesc pe cele deja spuse-n mansarda noastra? Inchid ochii si inspir adanc amintiri.
Esti una cu apusul, cand cerul e in flacari. Esti iarna. Care nu a trecut si nu va trece, eterna, calda sub flori de gheata, parfumata cu iubire. De fapt, esti o singura zi din iarna.
Desi sunt prinsa-n vraja ta, esti mai incatusat ca mine. Prea multe femei in lumea ta reala. Prea multe priviri atintite, dorinte soptite, cuvinte-n astepatare, prea multe ganduri la panda. Prea multe jocuri intr-unul singur, cu aparenta de doi. Promiti sa fii cuminte si totusi nu rezisti. Cauti in fiecare femeie ceva ce ti s-a luat.
Povesti? Si totusi e mai bine sa ramana-n lumea lor. Frumos randuite in rafturi de suflet. Amintirile dor cand sunt traite intr-unul singur. Ti-am dat sa sorbi din cupa de povesti. Si am presat in vis, amintirea buzelor tale.
Azi dimineata am scris pe un pui de vrabie, dar a zburat cu versul inainte de a termina.
Termina tu."
---[ Snappy = "mesaj facut din raspuns topic" ]---