If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

credeti ca ar fi posibil?

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

ar fi capabil sa se sinucida?

da
5
62%
nu
3
37%

Total votes : 8

credeti ca ar fi posibil?

Postby Snappy on Mon Feb 20, 2006 1:29 am

dam urmatorul caz:

CINEVA a fost cu partenerul de viata timp de 5 ani, s-au iubit mult, iar intr-o zi el/ea a incetat din viata... ALTCINEVA scrie pe o foaie de hartie o scurta poveste de dragoste super-frumoasa, iar printr-o pura intamplare povestea cu pricina ajunge la personajul de la inceputul povestirii noastre... acesta se regaseste MULT in povestea aceea............. POVESTEA NU ARE ACELASI FINAL TRIST !!!

credeti ca dupa ce acest CINEVA a citit acele cuvinte, s-a regasit in ele, a realizat ca ar fi putut fi la fel de fericit, este posibil ca el/ea sa se sinucida?

dati argumente atat pro cat si contra... exemplificati cat mai clar posibil...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Mon Feb 20, 2006 2:55 am

presupun ca povestea este reala si are un final dramatic.

din punctul meu de vedere cred ca este posibil. nu cunosc cazul in amanunte, dar daca ei s-au iubit foarte mult, iar persoana respectiva suferea enorm de mult cand i s-a oferit ocazia sa citeasca povestea de dragoste (cu final fericit) .. durerea a fsot prea mare pt a mai putea fi indurata. Din pacate a luat o decizie pripita ..nimeni nefiindu-i alaturi pt a-l ajuta macar cu un gand...si-a luat viata.

nu mi se pare normal, dar atunci cand suferi nu mai vezi lucrurile normal. De asta este bine ca unele chestii sa fie luate de bune..si sa nu traim intotdeauna cu inima ..ci si cu capul.

daca nu s-ar fi sinucis cine stie cate iubiri ar mai fi cunoscut..poate chiar iubirea vietii lui. Luandu-si viata ... s-a lipsit de toate acestea..si nici macar nu stie.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Mon Feb 20, 2006 9:26 am

cazul NU este real... era o simpla curiozitate...

deci CREDETI CA AR FI POSIBIL sa recurga la acest gest?

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby amanda on Mon Feb 20, 2006 11:36 am

Cred ca o persoana slaba, adica prea sensibila emotional, debila, care nu are mentalitate de invingator s-ar putea sinucide. Din punctul meu de vedere e o prostie sa te sinucizi si mai ales NU din dragoste! Unii pot fi fericiti, altii nu dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si ia viata.

Oamenii cred ca daca mor rezolva ceva. Da, rezolva. Nu mai sunt si chiar nu mai pot face nimic, alta viata nu mai vad, daca exista, ajung in iad.....

Daca te sinucizi pentru ca partenerul tau a murit arati ca esti un ratat care in loc sa inteleaga sa pastreze o amintire frumoasa vrea sa scape repede de o durere..... Mare prostie! Un om moare atunci cand e uitat complet de toti. De ce sa-l/s-o ajuti sa moara mai curand???

Mi se pare cel mai jalnic mod de-ati arata iubirea si in acelasi timp PROSTIA! Nu am nicio intelegere pentru sinucigasi si cu atat mai putin pentru acest gen...

Bun, deci cred ca e posibil!.... si blamabil.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Mon Feb 20, 2006 10:27 pm

da, cred ca este posibil!

@amanda, nu toti sunt invingatori si nu toti isi doresc asta...

nu vreau sa condamn pe nimeni care face gestul asta.. asta nu il face bun sau rau, personaj negativ sau pozitiv... pur si simplu face ce simte. si nu ar trebui condamnat pentru asta.

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Thu Feb 23, 2006 8:40 am

Sunt de parere ca in viata asta numai cei slabi se sinucid, nu judec oamenii in general pentru ca nu am nici un drept asa ca nu o sa o fac nici cu un sinucigas. ;)
Catalin

membru special
membru special

Postby monystar on Thu Jul 13, 2006 12:25 am

Nu ar fi nici primul nici ultimul caz de acest fel din pacate...personal, da cred ca ar fi posibil sa se sinucida....insa m-am gandit un pic inainte de a vota..deoarece depinde foarte mult de modul cum persoana respectiva se va raporta la viata apoi...

Exista persoane care in urma unei pierderi care le provoaca o suferinta enorma (cum ar fi si in cazul asta) se decid sa renunte la viata doar pentru a scapa de chinul prin care sunt nevoiti sa treaca...si sincer nu-i condamn dar nici nu le dau dreptate...

Altele, desi suferinta e enorma inceaca sa se resemneze si sa mearga mai departe...asta e viata mergem inainte...cu durere in suflet dar altceva nu putem face...Insa cu siguranta urmarile acestei situatii vor fi resimtite mult timp...sau poate nu vor trece niciodata...

Nu poti sa spui niciodata eu nu as face niciodata asta sau cealalta pana nu esti pus in fatza situatie respective...nu poti sa stii niciodata cum reactionezi la un soc atat de puternic..

cunosc persoane care desi erau de un echilibru psihic de invidiat si cu o tarie de caracter rar intalnita, in urma unor traume de genul asta au ajuns de nerecunoscut...Viata isi pierde din sens atunci cand constientizezi ca ieri aveai tot ce iti doreai dar astazi ai pierdut totul..si te intrebi care mai e rostul tau atunci...

Viata e mult prea valoroasa ca sa renunti la ea asa de usor...Exista insa persoane care doar exista..nu traiesc...
Ancoreaza-te in realitate visand
monystar

Invatacel
Invatacel

Postby Alinutza_19 on Thu Jul 13, 2006 12:32 am

nu cred ca s-ar sinucide. de ce? pt ca astfel...dragostea dintre cei 2 nu ar mai fi avut sens..da el/ea moare....dar sigur dorinta ei/lui ar fi fost ca persoana iubita sa isi continuie viata si sa fie fericta...si daca au fost cu adevart fericiti si s-au iubit mult ar sti cu siguranta dorinta celui disparut...si chiar daca la inceput i-ar fi greu..ar trece peste...si ar merge mai departe pastrand in suflet povestea lor de dragoste si pe persoana ce a iubit-o...odata ce s-ar sinucide cu speranta ca va ajunge alaturi de persoana draga...ar da dovada de lasitate...si pe langa asta cu siguranta nu ar ajunge langa persoana draga..parerea mea
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Thu Jul 13, 2006 10:45 am

alinutza wrote:odata ce s-ar sinucide cu speranta ca va ajunge alaturi de persoana draga...ar da dovada de lasitate

dimpotriva...se zice ca ei (cei care se sinucid) dau dovada de foarte mult curaj cand fac asta...totusi nu mi se pare usor sa-ti iei viata :(
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Return to Sentimente Nocive