If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

PREA geloasa ?!

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby Micha on Sat Jun 11, 2005 7:31 pm

dak e adev ce zice Snappy pai atunci pe mine o sa ma admiri cu siguranta, crepp  :D

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Minerva on Sat Jun 11, 2005 7:43 pm

Da Snapp...sunt convinsa ca le avetzi si voi :) ...
Tocmai exprimarea lui m-a deranjat! ce'i frumos si lui Dumnezeu ii place ..asta nu neg ... dar sa pastram putzin respect si ptr cel de langa noi .... Daca ma pun si eu acum sa ii fac la fel..... eeeee....
Si crek ma pun :) k sunt razbunatoare ! (shtiu ca nu e  de bine ..)
Minerva

Membra Super

Postby creppin'on you on Sun Jun 12, 2005 1:19 am

dar asta nu ar trebui sa fie un motiv de suparare... si tie banuiesca ca iti place sa te uiti pe nu stiu ce reviste de moda... sa vezi nu stiu ce super-modele si asa mai departe... asta nu ar trebui sa altereze respectul pt cel de langa tine atata timp cat e in limitele bunului simt....  asta ar trebui, dupa parerea mea, sa fie inca un subiect de discutie in plus... care poate fi speculat in diferite moduri in functie de abordare.....

Offtopic:
Micha wrote:dak e adev ce zice Snappy pai atunci pe mine o sa ma admiri cu siguranta, crepp

nu contest.... dar nici confirmarea n-o am :D  :D

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Sun Jun 12, 2005 12:06 pm

las' ca-ti trimit o poza...originalul mai incolo

Image
Micha

little devil
little devil

Postby creppin'on you on Sun Jun 12, 2005 1:01 pm

Minerva wrote:Revenind... eh ..mda..damblaua ... asa va facetzi voi damblaua si cate o noapte cu baietzii in club ..k na ... a fost ziua amicului ..si na.. au venit cateva tipe la voi cu kef de joaca :) ...si voi ..nu puteatzi sa datzi inapoi ca doar..ce putea sa se intample rau fara voia voastra? :).... si uite asa dintr'o simpla dambla ajungetzi sa ranitzi fata care va asteapta acasa cumintzica si cu incredere totala in voi :)

mai dar tu esti de groaza... chiar crezi ca daca niste baieti ies intr-o seara intr-un club asta inseamna neaparat ca trebuie sa o comita cu nu stiu ce gagici din nu stiu ce club? eu nu prea cred... ne distram... bem pana nu mai vedem bine si ne ducem acasa... atat... bine... eventual incepem sa cantam in drumul spre casa( :D glumeam) , dar in orice caz... nu trebuie sa vezi orice iesire de-a lui ca pe o ocazie de a te insela...

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Sun Jun 12, 2005 1:07 pm

De-aia pt orice eventualitate prefer sa ma ia si pe mine dak iese in club.Numa' ca la cata energie am eu oricum o sa trebuiasca sa ma pazeasca de aia care se baga in seama d-aiurea dar cu ocazia asta ne supraveghem reciproc.Oricum insa io nu-s kiar asa de paranoica ca Minerva pt ca ti-am zis mai fata ca esti de belea tu.

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Snappy on Sun Jun 12, 2005 3:26 pm

@crepp - pt Micha garantez si confirm eu... deci.... nu mai astepta poza ca nu te minte... ;)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Sun Jun 12, 2005 3:28 pm

saru'mana mai Snappy...dar tot dam si-o poza ca poate si asa nu ne crede

Image
Micha

little devil
little devil

Postby creppin'on you on Sun Jun 12, 2005 5:40 pm

nu cred  :D :D :D
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Minerva on Sun Jun 12, 2005 6:26 pm

Crepp ... nu ziceam de orice iesire a lui ! si oricum atunci cand e acasa stam non stop impreuna!
Ma refeream in general...la baietzi ... k daca vi se ofera ocazia voi de cele mai multe ori nu refuzatzi ! :) si ..la voi orice aventura trebuie trecuta cu vederea ....k na.... damblaua .... hormonii...
Pe cand la noi ... conceptzia aia de k*t!
Minerva

Membra Super

PreviousNext

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?