If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu tata

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby Snappy on Thu Dec 22, 2005 8:09 pm

[ot]p3g@s - nu pot "dubla un mesaj" [/ot]

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Cherry on Thu Dec 22, 2005 10:33 pm

Nu pot sa zic k ma inteleg cu tata dar nici nu ne scoatem ochii. Desi traim in acelasi apartament mereu, nu vorbim mai deloc...nici cu mama nu prea vorbesc. Dar tata e distant tare...si m-am obisnuit cu el asa. Mi s-ar parea ciudat sa ne intelegem altfel. Nici macar nu ma pupa de ziua mea...Doar un simplu 'La multi ani!' cand isi aduce aminte...
In schimb ma streseaza din cale afara ~x( k ma suna tot timpul cand sunt in orash si se irita daca nu ii raspund sau am telefonul inchis.
~x( Alta chestie care ma scoate din sarite este k se imbata f des...Din cauza lui am ajuns sa urasc alcoolul :D Si cand bea, bea pana nu mai poate. Nu face urat, cum fac altii la betie, e chiar f comic insa e ingrijorator cand incepe sa se imbete saptamanal.
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby p3g@s on Thu Dec 22, 2005 11:22 pm

[ot]@adler....pare rau frate pt ce ti s-a intamplat,intradevar trebuie sa fi fost groaznic...but life goes on...bine ca inca mai ai ceva ce nu vei uita prea curand...memoria lui...asta cred ca te va ajuta cand va fi nevoie...[/ot]

---[ Cherry = "te rog pe viitor pune tag-ul de off-topic atunci cand este cazul - multumesc anticipat" ]---

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby Mario on Sun Jan 01, 2006 4:34 pm

Pe tata il vad foarte rar pentru ca munceste mereu iar eu stau singur nu mai stau cu parintii.
Relatia noastra este foarte buna, ma ajuta mereu si mi-a dat o sansa sa fac ceva mai bun din mine. :)
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby just me on Tue Feb 07, 2006 7:06 pm

tata este omul pe care il respect cel mai mult in lumea asta.... poate si pentru ca am fost mult mai apropiata de el decat de mama, cu el am putut sa vorbesc.... si el m-a ajutat foarte mult...
desi a aflat unele lucruri mult prea tarziu, a avut puterea sa vina, sa ma ia in brate, sa ma intrebe cum imi este si daca am nevoie de ceva...
mai nou, ma suna dupa fiecare examen, lucru pe care inainte nu l-a facut niciodata... si va spun sincer... tata mai bun ca al meu nu are nimeni...

just me

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sidoni@ on Tue Feb 07, 2006 9:15 pm

Eu am o relatie foarte speciala cu tata. Pot spune chair ca imi e mai apropriat decat mama. Stiu ca e ciudat dar il simt mult mai apropiat . adica pot vorbi mult mai multe lucruri cu el si cred ca el ma intellege mult mai bine decat mama. Fata de tata nu am retineri insa nu pot spune acelasi lucru despre mama. Tata chiar imi e un bun prieten
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby MIIB on Wed Feb 08, 2006 4:47 pm

Pana sa vad adevarata lui fata eram OK cu el.Daca e spunea ca afara e noapte asa era pt ca el o spunea.Acum am descoperit ce fel de om este cu adevarat si-mi pare putin rau, acum vad dedesupturile vb lui :( .De respectat si-l si iubesc,dar imi pare rau ca suntem asa departati unul de altul.
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby FLuffy_Ghost on Wed Feb 15, 2006 12:06 am

wooooow.....tati meu...s-a skimbat.....ENORM!!!
Foarte rar ma mai cert cu el...si pot sa vb multe chestii cu el....nici nu credeam k se poate....i'm so happy!!!!!

Sunt foarte , dar foarte...si extrem de MANDRA de parintii mei!!! pe kare ii iubesc...nespus!!!!!!!!
Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Sun Feb 19, 2006 9:32 pm

cu tata ma intelegeam perfect, mereu m-a inteles si m-a ajutat.. l-am iubit mult de tot si imi pare rau pentru momentele in care am fost incapatanata, chiar daca stiam ca are dreptate.. ma intelegeam cu el mult mai bine decat cu mama.. si imi pare rau ca nu am apucat sa-i spun la timp cat de mult il iubeam... pot numai sa sper ca a stiut.
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby dr claw on Sun Feb 19, 2006 9:52 pm

cu tata ma inteleg super, chiar daca imi pune anumite restricti imi face mereu pe plac indiferent ce fac doar cu conditia sa invat, nu ma obliga, nici macar nu ma pune fa fac treaba cu o singura exceptie cand ma pune sa-mi fac curat in camera... cred ca sunt foarte norocos sa am un asemenea tata
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie