If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Stiti sa spuneti "Imi pare rau?"

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby andreeam on Thu Sep 15, 2005 4:24 pm

da...eu stiu sa spun imi pare rau....spun asta chiar si atunci cand vina nu imi apartine....cand spun imi pare rau chiar asta simt[in cele mai multe cazuri]

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Re: Stiti sa spuneti "Imi pare rau?"

Postby NYCGIL on Wed Sep 28, 2005 11:31 pm

Keira wrote:Sunt multe persoane care nu recunosc ca au gresit chiar daca sunt vinovate. Voi stiti sa va cereti iertare? O faceti usor?

Da. Chiar daca nu sunt vinovata, obisnuiesc sa-mi cer scuze pentru a impaca pe cei de langa mine. In fond, multi oameni sunt destul de prosti, si le face placere sa auda pe ceilalti cerandu-si scuze.
Si nu mi-e greu sa spun trei cuvinte
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 12:21 pm

Eu cand gresec recunosc si incerc sa nu mai repet greseala.
Nu cred ca e prea greu sa spui"imi pare rau" sau "iarta-ma"!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Wed Nov 02, 2005 6:56 pm

e greu wench...iti calci pe orgoliu ala bun de nik...;)
m-am certat cu o tipa...o colega...o buna prietena ...in fine...am gresit aman2 dar ea tot timpu ma critica pe mine...si se credea mai presus ca mine...si in fine...au fost mai multe lucruri....prin urmare nu mi-am cerut scuze pt ce am gresit eu....;) asta e ....e greu sa zici "iarta-ma" mai ales cand pers respectiva iti scoate pe ochi tot ce ai facut rau si la ea insashi nu se uita :oops:
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby p3g@s on Thu Dec 01, 2005 10:26 pm

imi place sa cred ca da...stiu cand gresesc...si mai devreme sau mai tarziu tot imi cer scuze :-h

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Sun Jan 01, 2006 6:48 pm

Interesant topicul!
Pai ce avem de castigat daca facem greseli, le trecem cu vederea si nu ne cerem scuze! Daca nu discuti despre greselile dintr-o relatie, se aduna, se aduna, se umple sacul si de-aici incolo, oricata iubire ar fi la mijloc, nu mai e decat o solutie!
Mie imi place sa imi asum greselile si sa imi cer scuze , ca cei la acre tin sa stie ca nu am vrut sa ii ranesc!
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby adler on Mon Jan 02, 2006 4:52 am

Imi vine foarte greu sa admit ca am gresit. Totusi aproximtiv intotdeauna am facut-o. (probabil au fsot si dati cand nu am recunoscut).
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby skumpika on Mon Jan 02, 2006 2:39 pm

Hmmmm...recunosc, am tendinta sa ma "fofilez" cand gresesc dar doar la greselile marunte. Daca stiu ca e vina mea exclusiva nu mi-e greu sa spun "imi pare rau". Insa...urasc sa primesc raspunsuri categorice si sa fiu invinuita in continuare desi mi-am recunoscut vina.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby costyn26 on Mon Feb 13, 2006 3:16 pm

Eu spun ca imi pare rau numai atunci cand una din greselile mele ar putea afecta relatia dintre noi,dar nu spun ca sunt crezut intotdeauna ,dar nici eu nu o spun mereu de parca ar fi adevarat. :o Uneori ,"dracusorul "din mine,vrea sa-si mai faca si el putin de cap...! :TaZ: Si se intampla sa iasa si cum vrea el... :duel: =))
costyn26

Bebelush
Bebelush

Postby ncg_15 on Sun Feb 19, 2006 4:09 am

cam greu pt mine sa spun" imi pare rau"...am si eu dracusorul din mine care-si face de cap :P ,asta doar in cazuri marunte,iar in celelate ....uff foarte greu ,dar totusi spun si am spus-o intotdeauna .Imi este f greu ,ca doar nu degeba exista orgoliul si mindria,iar pe mine D-zeu ma inzestrat din plin cu ambele :D ,si tocmai pt ca nu pot sa spun aceste cuvinte atit de usor ,ma stradui ca mai poi sa nu repet greseala ,si sa mai prevad si altele...
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Gafe-n Dragoste