imi pare rau daca deviez putin de la subiectul cu filmuletul,dar as vrea sa se discute pe tema filmuletului si atentatele care au lok in america si alte state europene, deoarece din cate vedeti au legatura una cu alta.
eu sunt de parere ca acele "atentate" sunt incercari ale unor oameni simpli de a atrage atentia publicului catre probleme de acest gen (filmuletul mai sus mentionat). si sunt de parere ca atentatele sunt pe deplin indreptatite. kiar daca mor oameni nevinovati, acest lucru arata ca america si statele europene nu sunt stapanii lumii.
stiu ca am scris mai mult dar nu m-am putut abtine, cand am vazt asemenea scene
PS: am o intrebare pentru cei care au scris mai sus ca inteleg aceste scene: "Daca un membru al familie voastre ar fi prins si batut cu bestialitate, sau kiar omorat, doar pentru ca a tecut pe strada intr-un moment nepotrivit, sau pentru ca incearca sa fie LIBER in tara lui, parerea voastra ar ramane aceeasi ?!"

) tu ai impus scenariul tau, dar de unde stii ce au facut copii aia, probabil nu ceva atat de grav..pt a merita pedeapsa aia. Totusi cred ca este foarte usor sa criticam stiind ca nu ne vom afla niciodata in situatia respectiva. Totusi greu sa dai o pareer valida nefiind in cunostina de cauza. [/ot]

, pt ca nu prea ma descurc pe forum...
- frumoasa expresie!
uf...nici nu m-as mira,sa zicem pur si simplu ca s-a intimplat deja ...am parerile mele ,si ar fi prea mult de comentat ,plus la asta nu m-ar intelege toti