If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Va rog sa ma ajutati si pe mine

Subiecte ce au fost inchise din diverse motive. O perioada ele vor sta aici si apoi unele vor fi sterse, altele nu.

Postby stefan_sia on Wed Feb 15, 2006 10:16 pm

de fapt, datorita celor care au raspuns, am observat ca ala era gresit. De aceea am pus altul, care este mai bine structurat. Asa ca va rog, daca aveti rabdare, sa il completati..

My life is all I have
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Wed Feb 15, 2006 11:19 pm

Sper ca ti-au folosit raspnsurile mele. Iti repet si aici: Unde am pus " !!! " ori nu am stiut ce sa-ti raspund ori raspunsul il scrisesem cu o intrebare mai sus :D . Multa bafta, spor la bani si vreau i eu o bere "moca" :P
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby stefan_sia on Wed Feb 15, 2006 11:25 pm

Mi-au folosit raspunsurile tale in aceeasi masura in care mi-au folosit toate celelalte date ce dei care m-au ajutat. Adica MULT si va multumesc inca o data.

My life is all I have
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Postby stefan_sia on Thu Feb 16, 2006 10:38 pm

pentru toti cei care intra pe acest topic: downloadati va rog doar chestionarul al 2-lea, adica Chestionar 02. Va rog.
My life is all I have
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Fri Feb 17, 2006 4:36 pm

@stefan ... parerea mea sincera: daca nu stii Tu ce trebuie sa faci ..atunci slabe sanse sa stii cum sa conduci ceea ce vei face.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby stefan_sia on Fri Feb 17, 2006 4:40 pm

Am o intrebare: Chiar tre sa fii atat de iritat? Chiar tre sa tragi tu concluzii asa de usor? Nimic personal, dar... Tu nu esti niciodata multumit. Si app. La primul chestionar ai zis ca vrei sa stii ce firma a comandat chestionarul. Conform acestui lucru, asta se cheama RECLAMA si nu avem voie pe forum. Si oricum nu este ptr nici o firma, nu iau bani ptr ceea ce fac, asa ca stai linistit.
My life is all I have
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Fri Feb 17, 2006 4:56 pm

[ot] daca vii la meeting iti dau o bere ca sa nu fii suparat pe mine :) da ma dispera sa tot vad mesajul cu chestionarul asta. Am inteles ca vrei sa iti deschizi propria afacere ..si doresti pareri. Dar sincer sa iti zic..cred ca era mult mai eficient daca ai fi postat cehstionarul pe forum ..si lumea ar fi raspuns. :P [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby stefan_sia on Fri Feb 17, 2006 5:15 pm

Lipsa de idei sau coordonarea mai grea este normala pentru orice inceput. Asa ca, nu compara un chestionar cu puterea de conducere a unui om. De asta sunt incepatori, si nu trebuie sa iti aduc aminte ca SI TU la randul tau ai fost in multe treburi BOBOC, BIBAN sau alte denumiri care se acorda INCEPATORILOR. De aia se fac scoli si alte treburi de genul, ptr ca lumea sa invete. AM SPUS, DOAR ca multumesc celor care imi raspund la chestionare ca prin intermediul lor evoluez. Nu m-am suparat dar iti dau un sfat: nu mai judeca oamenii atat de usor. :) K?
My life is all I have
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Fri Feb 17, 2006 6:03 pm

gata..gata...s-a facut.. nu te mai judec. de fapt.. iti propun si aici sa merem la o bere :D
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Fri Feb 17, 2006 6:09 pm

stef - parerea mea...

LUNI noi avem intalnire cu forumul (mai multe detalii aici)

poti veni si mai poti cere si acolo unor oameni 2-3 idei... 2-3 pareri... cine e dispus iti zice cam ce i-ar placea sa vada nou pe la noi si ce nu... si in plus crede-ma ca asa ar incepe si lumea sa aibe incredere in omul din spatele nick-uluoi... asta e doar parerea mea :)

saluty stef :)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

PreviousNext